reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny ale produkujecie:) I tu i na TS:) Oj dzieje sie dzieje!
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!

A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa:)
Twoj maz to wyjatek od reguly,
ja znalam kiedys jednego Wojtka i jednak byl to ciapa na maksa....

reklama
nessia to sie ciesz ze masz wyjątek od reguły, a tak szczerze to tu chyba nie ma reguły po prostu przypadek ze akurat trafiam na ludzi z takim imieniem i oni akurat są specyficzni

Karalajna wszystkiego naj :)

Dziewczyny dziękuję za każdy głosik, każdemu z osobna buziaki :) Udało się wygrać w konkursie benc :) Dziękuję w imieniu dzieciaczków!

My znowu z wielką prośbą o głosik Twój sposób na Święta - Konkurs - Knorr.pl Wystarczy podać meila bądź zalogować się przez FB i kliknąć głosuj :) Dzięki wielkie

k_aralajna STO LAT!!!
mysza m buziaki dla Franka!
ccaroline gratuluje wygranej!
Kochane jak tak poczytałam o nocnikowaniu waszych dzieci to się zmobilizowałam i są sukcesy :-) Dzisiaj dwa razy siku i raz kupa wylądowała w nocniczku :-)
Dziś wogóle dobry dzień. Pamiętacie może jak pisałam o koleżance, która miała drugie podejście do invitro. W okolicach sylwestra beta wskazywała na ciąże,a wczoraj ciąża została potwierdzona przez usg. Jest jedna fasoleczka :-) Straszie się cieszę, mam nadzieję, ze ciąża przebiegnie jej bezproblemowo.

Ostatnia edycja:
wow ramari gratki dla Przemusia ! :-) i my też pomyślimy ... ale najpierw nocniczek musimy kupić.

ccaroline głos oddany :-) jesteś uzależniona od konkursów :-D

mysza m 100 wiosen dla Franka ! :happy:

u nas dzień przeleciał jak szalony, najpierw szperałam w poszukiwaniu literatury ... z 2 godziny w internetowej bibliotece mojego uniwerka spędziłam. Później kuzynka moja była na herbatce i tak jakoś błogo dzień nam spełzł.

Pamiętacie jak Wam mówiłam o kumpeli, która ze swoją córeczką jest w szpitalu? Zatem wyszły na własne żądanie i dzisiaj jelitówka ich dopadła - a w szpitalu na zapalenie oskrzeli były ... jednak coś w tym jest, że ze szpitala dzieci wychodzą jeszcze bardziej chore ... apropo ciekawe jak tam Bartuś. I jak test madzi

Spadam Was poczytać

reklama
Karlajna - 100 lat, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń;) no i oczywiście grzecznego synka ;) No i gratulacje pierwszej kupy w nocniku ;)
My tez juz to mamy za soba ale u nas to przypadek, kupilismy nocnik i wieczorem jak go kapalam widze ze steka w wannie wiec chyc na nocnik i tak sie udalo , ale to bylo 2 tyg temu ;)

cc - gratuluje i na pewno zagłosuje znowu ;)

u mnie dziś odmiana , mały pierwszy raz w nocy popłakiwał, budził sie rzucał na łóżku , cycka nie chcial gdzie on to moze tylko cycka doic , normalnie taka przytulanka, jak sie cos stanie to cys i usmiech od ucha do ucha o wszystkim zapomina , ale dzis w nocy cos nie tak było. Mimo wszystko szybko usnal ale zastanawiam sie co to. Zeby nie bo obejrzalam japke i zero oznak . No nic moze mu sie cos sniło .
A pozatym w doien dwie drzemki- pierwsza z 15 min - usnal i obcinalismy mu paznmokcie - obudzil sie i koniec spania ;) , druga usnal na sankach znou- i jak go rozbierałam bo nie chcialam aby spal na dworze i to pzy ziemi - znowu sie obudzil wiec prawie nie spal. Max łącznie 30 min. No i padł mi o 19 . A chodzi spac 21-22 . Cos czuje ze dzis zmałpuje pore wstawania od Redanka ;) obym się myliła . Chyba bym zgłupiala , spi mi do 8 codziennie ;) No albo inna opcja wstanie ok 22 i bedziemy zmuszeni sie dalej bawic ;)

A tak wogole to zastopujcie troche bo nie daje rady Was przeczytac ;) produkcja jak w ciąży ;)

Do góry