reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny ale produkujecie:) I tu i na TS:) Oj dzieje sie dzieje!
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!

A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa:)
Twoj maz to wyjatek od reguly,
ja znalam kiedys jednego Wojtka i jednak byl to ciapa na maksa....

reklama
nessia to sie ciesz ze masz wyjątek od reguły, a tak szczerze to tu chyba nie ma reguły po prostu przypadek ze akurat trafiam na ludzi z takim imieniem i oni akurat są specyficzni

Karalajna wszystkiego naj :)

Dziewczyny dziękuję za każdy głosik, każdemu z osobna buziaki :) Udało się wygrać w konkursie benc :) Dziękuję w imieniu dzieciaczków!

My znowu z wielką prośbą o głosik Twój sposób na Święta - Konkurs - Knorr.pl Wystarczy podać meila bądź zalogować się przez FB i kliknąć głosuj :) Dzięki wielkie

k_aralajna STO LAT!!!
mysza m buziaki dla Franka!
ccaroline gratuluje wygranej!
Kochane jak tak poczytałam o nocnikowaniu waszych dzieci to się zmobilizowałam i są sukcesy :-) Dzisiaj dwa razy siku i raz kupa wylądowała w nocniczku :-)
Dziś wogóle dobry dzień. Pamiętacie może jak pisałam o koleżance, która miała drugie podejście do invitro. W okolicach sylwestra beta wskazywała na ciąże,a wczoraj ciąża została potwierdzona przez usg. Jest jedna fasoleczka :-) Straszie się cieszę, mam nadzieję, ze ciąża przebiegnie jej bezproblemowo.

Ostatnia edycja:
wow ramari gratki dla Przemusia ! :-) i my też pomyślimy ... ale najpierw nocniczek musimy kupić.

ccaroline głos oddany :-) jesteś uzależniona od konkursów :-D

mysza m 100 wiosen dla Franka ! :happy:

u nas dzień przeleciał jak szalony, najpierw szperałam w poszukiwaniu literatury ... z 2 godziny w internetowej bibliotece mojego uniwerka spędziłam. Później kuzynka moja była na herbatce i tak jakoś błogo dzień nam spełzł.

Pamiętacie jak Wam mówiłam o kumpeli, która ze swoją córeczką jest w szpitalu? Zatem wyszły na własne żądanie i dzisiaj jelitówka ich dopadła - a w szpitalu na zapalenie oskrzeli były ... jednak coś w tym jest, że ze szpitala dzieci wychodzą jeszcze bardziej chore ... apropo ciekawe jak tam Bartuś. I jak test madzi

Spadam Was poczytać

reklama
Karlajna - 100 lat, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń;) no i oczywiście grzecznego synka ;) No i gratulacje pierwszej kupy w nocniku ;)
My tez juz to mamy za soba ale u nas to przypadek, kupilismy nocnik i wieczorem jak go kapalam widze ze steka w wannie wiec chyc na nocnik i tak sie udalo , ale to bylo 2 tyg temu ;)

cc - gratuluje i na pewno zagłosuje znowu ;)

u mnie dziś odmiana , mały pierwszy raz w nocy popłakiwał, budził sie rzucał na łóżku , cycka nie chcial gdzie on to moze tylko cycka doic , normalnie taka przytulanka, jak sie cos stanie to cys i usmiech od ucha do ucha o wszystkim zapomina , ale dzis w nocy cos nie tak było. Mimo wszystko szybko usnal ale zastanawiam sie co to. Zeby nie bo obejrzalam japke i zero oznak . No nic moze mu sie cos sniło .
A pozatym w doien dwie drzemki- pierwsza z 15 min - usnal i obcinalismy mu paznmokcie - obudzil sie i koniec spania ;) , druga usnal na sankach znou- i jak go rozbierałam bo nie chcialam aby spal na dworze i to pzy ziemi - znowu sie obudzil wiec prawie nie spal. Max łącznie 30 min. No i padł mi o 19 . A chodzi spac 21-22 . Cos czuje ze dzis zmałpuje pore wstawania od Redanka ;) obym się myliła . Chyba bym zgłupiala , spi mi do 8 codziennie ;) No albo inna opcja wstanie ok 22 i bedziemy zmuszeni sie dalej bawic ;)

A tak wogole to zastopujcie troche bo nie daje rady Was przeczytac ;) produkcja jak w ciąży ;)

Do góry