reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej. u nas tez juz cisza, dzisiaj pozno bo o 21 poszedl spac. Zagadalam sie z siostra cioteczna i dopiero przed 21 wrocilam do domu.

Polusia jak dla mnie wolowe i kl slaskie super i np buraczki zasmazane? ahhhh..

co do wlosow, to moje dziecko raczej ich po mnie nie odziedziczylo. Ja mam geste i mocne wlosy, a PAwelkowi bozia poskapila wloskow :D

reklama
polusia to jak tak zrozumialam jak ...;P ale wszystko na pewno smaczne bedzie, jak Ty gotujesz :)))

ionka ja tez lubie placki ziemniaczane z cukrem ;), a i Ol widocznie im starsza tym spokojniejsza :)

u mnie tez niby cisza od 7, ale raz byla pobudka juz :(, na razie gadam sobie z kolezanka i bardzo przykre wiesci uslyszalam :(((

Hello Kochane:)

My ju po wakacjach wrócilismy wczoraj o 2 w nocy.Super było jak zgram zdjecia to wstawie.Bartus sie bawił z kuzynami gryzł je ale super było tylko teraz na koncu złapał katar i mi gorączkuje narazie kurujemy sie w domku ale jak gorączka sie utrzyma to do lekarza.Barus juz coraz lepiej tupta ale stał sie nieznosny prezy sie bije i ryczy w niebogłosy jak czegos nie dostanie lub cos jest nie po jego mysli.

Miłego wieczorku :)

Witajcie Kochane
biggrin.gif

Wróciliśmy już z wakacji. Chciałam Was nadrobić, ale trzy razy próbowałam i się nie udało
unhappy.gif

jedyne co pamiętam to: ionka, polusia najlepsze życzenia urodzinkowe dla Was. Dużo zdrówka, miłości, uśmiechu i spełnienia wszelkich marzeń.
Teraz już obiecuję być na bieżąco. U nas dobrze. Radkowi chyba już minęły kolki. Czasem troche popłacze przed kupką i jak idą bączki. Muszę pochwalić mojego synka. Poszedł w ślady braciszka i śpi nieprzerwanie od 19-20 do 5-5:30. Nieźle co?

ramari witaj!Ładnie Radzio śpi!
ionka ja też nie uznaję placków ziemniaczanych z cukrem, ale chyba jest to dość powszechny sposób jedzenia ich;-)
monia jak tam Wasze nocki?
madzia witaj i zdrówka dla synka!

Hej!
Franko spał pięknie od 20.30 do 8.00. Gorzej ze mną bo obudziłam się już przed M budzikiem - nie patrzyłam na zegarek, ale było przed 6 jak nic:dry:Poleżałam do 7.30 i wstałam. Na spokojnie zjadłam sobie śniadanie zanim synek się obudził, więc choć taki plus tej mojej wczesnej pobudki:tak:Wstawiłam już pranie i zmywanie. Na obiad mielone z wczoraj, do tego ziemniaczki z masłem i mizeria mniam mniam:-)
Zaraz ruszamy na pierwszy spacerek:-)
Miłego dnia:-)

Witajcie:)

W końcu zawitało do nas słoneczko :) ale się ciesze :) Filip już na drzemke poszedł, a ja zaraz sobie kawke wypije, pranie sie robi i obym tylko zdążyła je wywiesić, nim mój pomocnik wstanie:)
A później wyruszamy na mam nadzieje dłuuugi spacer, bo wczoraj 2 razy ledwo wyszliśmy, a juz musieliśmy przed deszczem uciekac:/:/ a mi by sie bardzo przydało trochę ruchu, bo patrze dzisiaj na wagę a tu ni stąd ni zowąd półtora kg do przodu :/:/:/ to pewnie przez to siedzenie w domu...

Madzia fajnie, że wyjazd udany, a Bartuś widać pokazuje charakterek :) mój też ma czasem takie akcje, ale jak zaczyna pokazywać złość i rzuca sie na ziemie to nie reaguje, bo zauważyłam, że jak widzi że na niego wtedy patrze, to sie bardziej nakręca :/
ramari Ty również witaj z powrotem:) mam nadzieje, że troche odpoczęłaś , a dzieci to masz Złote z tym spaniem !! ja do dzisiaj pamiętam jak wstawałam co półtorej w porywach co 2 i pół godziny w nocy, żeby nakarmić moją bestię :)

Witam:)
Nocka u nas ok Bartus spał do 7 katarek mu przeszkadzał.Teraz ma drzemke a pózniej jedziemy zdjecia robic do dowodu.Pogoda śliczna oby tak dalej.
Miłego dnia:)

kurcze, jak wam ladnie dzieci śpią. moja poszła spać o 21:30!!! a wstała juz po 8ej. dzis spróbuję ją wczesniej na drzemkę połozyć, to może wieczorem pójdzie spać normalnie... chociaż podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie.

madzia, ramari, witajcie!
kalisa, ja swoją wagę omijam szerokim łukiem.

reklama
ionka no Nasz to ostatnio pózno chodzi spac po 22 lub pózniej i wczesniej wstaje a do tego czasem ma pobudki w nocy.Kiedys ładnie szybko szedł spac i całe noce przesypiał.

Do góry