reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! My wczoraj wrocilismy ze wsi... Pogoda beznadziejna. Mała ma rozwolnienie niewiempo czym,wiecie moze co jest dobre na zatrzymanie? czekolada nie pomaga. Ja juz obiadek mam bo D ma 2 zmiane i robilam na 12 obiad sosik i na jutro zostalo,wiec jutro spokoj. Pozniej wsatwie zdj malej po powrocie od fryzjera bo miala juz takie kłaki ze na oczy ledwo widziala. :-)

reklama
ja chyba dziś się jeszcze nie odzywałam? ;-)
zmeczona jestem, boli mnie głowa, więc zaraz walę się spać.

marela, a Ty już po egzaminie??
polusia, ja teraz jestem w trakcie urządzania kuchni, więc napisz, co kupiliście, to ja już nie będę musiała wybierać ;-)

Hej Kochane!
My dziś na nogach od 7.45 - wyspaliśmy się:-)O 9 byli u mnie na kawce siostra mojej mamy z mężem. Po południu ruszam z Franiem do koleżanki:-)Obiad w sumie gotowy - mielone i ot tyle u nas:-)
Miłego dnia:-)
agulka dobrze, że z Małą już ok:-)

hej hej,
u nas tez ok, chociaż wczoraj w środku nocy pod oknami mieliśmy mega awanturę, to już trzeci raz od soboty, wczoraj nawet policja przyjeżdżała. najciekawsze jest to, że to nie ci nowi sąsiedzi, ale inni "starsi".

na obiad dziś pieczone udka.
do potem!

ionka całą kuchnię mam urządzoną w urządzenia Samsung a teraz kupiłam sobie zamrażalkę która będzie na strychu stała beko - ma 5 szuflad i jedną komorę do szybkiego mrożenia.

witam :)
pogoda do d... znowu :(
dziś do 17 muszę być w domu bo mają przyjechać z zamrażarką - teraz mogę mrozić ile tylko się da :)
mała zaczyna drzemkę a ja obiadek robię - dziś chłopski garnek :)
a mam pytanie - mam gościa ze Szwajcarii i chiałam zrobić polską obiadokolację i brak pomysłu. wiem że zrobię galaretę drobiową i tort pavlovej a danie główne nie wiem. podajcie jakieś fajne pomysły
miłego dzionka :)

ionka no to nieźle z tymi sąsiadami...
polusia wiesz ja to uwielbiam np gołąbki, albo schabowe z kapustką zasmażaną, ale może to mało eleganckie menu jak na proszoną kolację...

dermika@dermika.pl na ten adres można napisać proźbę o próbki - firma wyśle w odpowiedzi ankietę i gwarantuje wysłać jakiś zestawik po jej wypełnieniu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie!

agulka dobrze, ze Mloda juz lepiej :)

ionka no to macie interesujace sasiedztwo :(

polusia ja tez w sumie lubie malo eleganckie dania ;), teraz pomyslalam o bigosie ze swiezej kapusty...mniam :)

a my wczoraj kupilismy maszynke do strzyzenia i Mlody ma w koncu krociuchne wloski :))), caly czas dotyka sobie glowki, jakby szukal tych swoich dlugich wlosow ;)))) u nas dzisiaj na obiad tylko salatka z pekinki, bo dietuje po wczorajszej rybie z frytkami ;P

Do góry