reklama
ionka
Fanka BB :)
polusia, placki ziemniaczane i gulasz ;-) tylko też mało eleganckie ;-)
agulka, ale Twoja córa kudłata! :-) moja ma z 3/4 mniej włosów!
heronek, ja tez miałam dietować, ale właśnie wszamałam 2michałki. proszę o kopa w doopę (jest w co trafiać )
miał być kurczak i nie bedzie kurczaka, znów od niedzieli mi się zepsuł!! co za chłam u tego rzeźnika sprzedają, a niby taki porządny, najlepszy w okolicy.
teraz nie wiem, co na obiad :-(
agulka, ale Twoja córa kudłata! :-) moja ma z 3/4 mniej włosów!
heronek, ja tez miałam dietować, ale właśnie wszamałam 2michałki. proszę o kopa w doopę (jest w co trafiać )
miał być kurczak i nie bedzie kurczaka, znów od niedzieli mi się zepsuł!! co za chłam u tego rzeźnika sprzedają, a niby taki porządny, najlepszy w okolicy.
teraz nie wiem, co na obiad :-(
ionka kurde nie ciekawie z tym mięsem a co do gulaszu i plackach ziemniaczanych to mój stwierdził że nie bardzo - nasze młode ziemniaki nie byłyby fajne na placki bo b ardzo wodniste
tak myślę czy nie zrobię : galareta drobiowa, leczo, tort pavlovej albo zamiast leczo roladki wieprzowe i śląskie kluski.
co o tym myślicie?
tak myślę czy nie zrobię : galareta drobiowa, leczo, tort pavlovej albo zamiast leczo roladki wieprzowe i śląskie kluski.
co o tym myślicie?
Agulka61
ionka ma tych włosów juz 3 razy miała scinane po roku. U D w rodzinie maja geste wlosy i ona mapo nich czupryne. My wrocilismy ze spacerku i smazymy sobie przekąske frytki.:-) Ja sie za odchudzanie zabieram juz od niewiem kiedy,mowie mojemu zeby mowil mi ze gruba jestem zeby mnie zmotywowal to on mowi ze jemu nie przeszkadza.
polusia ja ci nie pomoge bo sama sie dopiero ucze gotowac.
polusia ja ci nie pomoge bo sama sie dopiero ucze gotowac.
M
myszowata
Gość
ionka no to rzeczywiście dość szybko się ten kurczak zkisił...
polusia mi się ten pomysł podoba do tego np czerwona kapusta...ionki pomysł też super tylko rzeczywiście młode ziemniaki są średnie na placki niestety
agulka ale fajna czuprynka:-)
polusia mi się ten pomysł podoba do tego np czerwona kapusta...ionki pomysł też super tylko rzeczywiście młode ziemniaki są średnie na placki niestety
agulka ale fajna czuprynka:-)
polusia to co w koncu zrobilas? i milej kolacji wtedy ))
agulka Mloda ma rzeczywiscie bujna ta czupryne ))
ionka moze trzeba do innego rzeznika zaczac chodzic , a i u mnie dieta poszla sie....., kupilam takie bardzo dobre trufle-czekoladki polskie, juz chyba wiecie gdzie sa ;P
Mlody przestawia mi wlasnie przyprawy z polki na kanape i z powrotem )))
agulka Mloda ma rzeczywiscie bujna ta czupryne ))
ionka moze trzeba do innego rzeznika zaczac chodzic , a i u mnie dieta poszla sie....., kupilam takie bardzo dobre trufle-czekoladki polskie, juz chyba wiecie gdzie sa ;P
Mlody przestawia mi wlasnie przyprawy z polki na kanape i z powrotem )))
heronek/B] kolacja dopiero w piątek ale zrobię roladki wołowe, kluski śląskie kapustkę, galaretę drobiową i deser pavlovej - myślę że będzie ok?
u mnie już cisza mała śpi a ja oglądam jakiś film na 1
miłego wieczorku
u mnie już cisza mała śpi a ja oglądam jakiś film na 1
miłego wieczorku
ionka
a u mnie dietetycznie na obiad zrobiłam gofry. no nic, może od jutra uda się jeść zdrowiej...
ja placki ziemniaczane nawet lubię, chociaż nienawidze ich smażyć, bo potem przez 2 dni wszystko śmierdzi. no i nie mogę pojąć, jak mój M. może jeść placki ziemniaczane z cukrem. ile razy widzę, tyle razy chce mi się rzygać, co za chore połączenie! no ale podobno o gustach się nie dyskutuje ;-)
jak Wam dobrze, że Wasze dziedzi wczesnie spac chodzą... Ol obstawiam, że pójdzie za dobrą godzinę. ale za to zaczęła mi dłużej spać w dzień! 40minut to przeszłość! teraz śpi po półtorej godziny do dwóch!
ja placki ziemniaczane nawet lubię, chociaż nienawidze ich smażyć, bo potem przez 2 dni wszystko śmierdzi. no i nie mogę pojąć, jak mój M. może jeść placki ziemniaczane z cukrem. ile razy widzę, tyle razy chce mi się rzygać, co za chore połączenie! no ale podobno o gustach się nie dyskutuje ;-)
jak Wam dobrze, że Wasze dziedzi wczesnie spac chodzą... Ol obstawiam, że pójdzie za dobrą godzinę. ale za to zaczęła mi dłużej spać w dzień! 40minut to przeszłość! teraz śpi po półtorej godziny do dwóch!
reklama
Agulka61
U mnie tez juz cisza, mala spi juz od 20. Byla dzis znajoma u mnie z synem 3 lata,ale nie polubili sie bo on zabieral zabawki i to jej i ja odpychal a ona jego klepala,trzeba bylo ich pilnowac,a myslalam ze kawke spokojnie wypijemy i pogadamy... Fajna stronka jest na bebiko Bebiko Junior 4 o smaku truskawkowym
mozna fajne fotki zrobic.:-)
mozna fajne fotki zrobic.:-)