reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari witaj po wakacyjnych wojażach :) cudnych masz tych chłopaczków swoich :) oby tacy już pozostali ;)

dzień dobry :)
wreszcie mam słońce - od rana piorę, pościel na taras wyrzuciłam,sprzątam ile tylko mogę aby skorzystać z ładnej pogody :)
mała teraz próbuje zasnąć ale coś jej to marnie wychodzi - mam nadzieję że zaśnie bo pobudka dziś o 7 z minutami była
na obiad dziś chyba zrobię pierogi z jagodami miały być naleśniki ale zachciało mi się pierogów :)
po południu może na grzyby się wybiorę z Julką - zobaczymy co M ma w planach jak wróci z pracy.
miłego dzionka życzę :)

reklama
witam:)
piękny dzień dziś więc biorę się za pracę - pościel muszę wyprać Julki i Poli. zrobić galaretę drobiową , upiec bezę, obiadek zrobić i pewnie jakieś małe sprzątanie też:) mam nadzieję że pogoda się utrzyma cały dzień.
miłego dzionka :)

a u nas leje :-)
Ol miała dziś przerwę w spaniu od 4ej z groszami do 6ej, więc ktoś jej musiał dotrzymywać towarzystwa jednym okiem ;-) teraz mnie głowa nachrzania, a moje dziecie jak skowronek ;-)

ojjj, chyba jakiś wielki deszcz idzie, bo tv się zawiesił...

Dzień dobry:)
Zaraz południe już. Słonko ładnie przygrzewa, niebo w błękcie - lato w pełni w końcu:-)Franek nie chce jakoś iść na drzemkę...A ja jakaś ospało. W nocy dziecko spało mi od 20.25 do 8, ale co z tego...tak się kręcił i właził na nas, że się dość często budziłam...Nie wiem czy to nie trójki mu nie zaczęły dokuczać. A właśnie dziewczyny jaki odstęp czasowy tak mniej więcej jest między czwórkami i tójkami?
Miłego dnia:-)

myszowata, u nas właśnie teraz kły idą.
czwórki wyszły ze 2 miesiące temu! potem dłuuuugo cisza i teraz od 2ch tygodni wyglądamy trójek.
przestało lać, idziemy!

myszowata u nas najpierw wyszla gorna czworka pare miesiecy temu, teraz wszystkie trojki naraz, i czekamy na reszte czworek ;), wiec troche u nas odwrocone ;)

Mlody juz spi, troche wczesniej niz zwykle, ale juz tak marudzil, ze nie mialam jak go zabawiac juz :(

reklama
monia jak tam Wasze nocki?

kurcze, jak wam ladnie dzieci śpią. moja poszła spać o 21:30!!! a wstała juz po 8ej. dzis spróbuję ją wczesniej na drzemkę połozyć, to może wieczorem pójdzie spać normalnie... chociaż podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie.
Ionka to zle Ci spi?

co do spania mojego dziecka, to jest roznie. Byl moment w lipcu jak skonczyl rok i 4 miesiace, ze spal od 20 do 4, jadl mleko i spal do 7-8. Ja bylam wniebowzieta, tak jak i moj maz, ktory nie musial wstawac w nocy dawac dziecku jesc, gdyz ja wstawalam o 4 do pracy to dawalam zamiast niego.

Niestety nasza euforia nie potrwala zbyt dlugo , bo cale 1,5 tygodnia. Nastepnie wrocilo do normy. Je z reguly okolo 1.30 , czasami po drugiej. I budzi sie okolo 7, czesto przed. Czasami zdarzaja sie noce, ze budzi sie w nocy i mimo butli nadal sie wierci, az tak, ze przychodzi do nas do lozka i spi. Moze to te nieszczesne trojki, ktore mecza go juz ponad miesiac.

takze nadal wyczekuje momentu, az usnie o 20 i pospi do 8.

Do góry