ionka
Fanka BB :)
a u nas nocka marzenie :-) normalnie wydaje mi sie, że jak sama zasnęła, to juz na dobre ;-) jedna pobudka o 3ej na amciu i dalej do 8:30 :-)
my używamy Fairy Non bio i ja do wszystkiego białego tego używam. do ciemnych normalnie dorosłego proszku :-)
a jakie mleko pijecie?
przeczekac.
chociaż 5x mleko po 160ml i inne żarełko? moja by pękła. może ma za dużo?
a nutra podobno ohydne w smaku, dlaczego go uzywacie?
skoro mała je chleb z masłem, to pewnie i jogurt by nie zaszkodził- dla odmiany zamiast którejś z butli.
a jeszcze po co głodzić? skoro ma ochote na ten chleb, to niech je chleb. teraz mleko to już tylko dodatek do diety, a nie podstawa. no chyba, że faktycznie je tylko kilka produktów stałych.
mała posiedziała na nocniku, oglądając bajki ;-) ja pije kawkę, a M. jeszcze śpi... dzis mój brat przylatuje, ciekawe, jak Ol zaraguje?? bo wczoraj przyszedł do nas znajomy i młoda wpadła w panikę.
czy Wasze dzieci tez tak maja, że boją się NIEKTÓRYCH ludzi? nie chodzi o czestotliwosc wizyt, po prostu, moja dwóch osób okropnie sie boi :-( reszta ok.
ionka herbatki nie daje juz zadnej, jeszcze mysle zeby wyprac wszystko w innym proszku, bo piore wloveli od urodzenia, i nie sadze zeby nagle uczulala, ale moze kupie jutro jakis inny proszek i wypiore w szczegolnosci body bo najwieksza wysypka jest na brzuszku i pleckach, moze jelp kupie? jakich proszkow uzywacie?
ewentualnosc jaka biore pod uwage to jeszcze to ze uczula mleko:-(
my używamy Fairy Non bio i ja do wszystkiego białego tego używam. do ciemnych normalnie dorosłego proszku :-)
a jakie mleko pijecie?
Dzien dobry,
poczytuje was od dawna ale nigdy sie nie udzielam chyba ze mam problem
I teraz znow prosze was o pomoc.
Moja corka jest chora. ma katar kaszel a 3 dni temu miala goraczke. Oczywiscie u lekarza bylismy dostaliśmy antybiotyk i lekarz powiedzial ze ida jej zeby. jest juz coraz lepiej ale jest problem. Nie chce jesc mleka ! Wszystko moze byc chleb z masłem, owoce, warzywa byle by nie mleko a wczesniej jadła 5 razy mleko po 160 a nawet wiecej. chciałam ja przeglodzic i od wczoraj 17 nic nie jadła tylko wypila 30 ml mleka do 8 a pozniej to juz jej dałam sniadanie. Nie wiem co robic ?? MOze zmienic mleko ?? Teraz piła Nutramigen. a moze przeczekac ?? co zrobic przepraszam ze tak chaotycznie ale zaczynam sie martwic
przeczekac.
chociaż 5x mleko po 160ml i inne żarełko? moja by pękła. może ma za dużo?
a nutra podobno ohydne w smaku, dlaczego go uzywacie?
skoro mała je chleb z masłem, to pewnie i jogurt by nie zaszkodził- dla odmiany zamiast którejś z butli.
a jeszcze po co głodzić? skoro ma ochote na ten chleb, to niech je chleb. teraz mleko to już tylko dodatek do diety, a nie podstawa. no chyba, że faktycznie je tylko kilka produktów stałych.
mała posiedziała na nocniku, oglądając bajki ;-) ja pije kawkę, a M. jeszcze śpi... dzis mój brat przylatuje, ciekawe, jak Ol zaraguje?? bo wczoraj przyszedł do nas znajomy i młoda wpadła w panikę.
czy Wasze dzieci tez tak maja, że boją się NIEKTÓRYCH ludzi? nie chodzi o czestotliwosc wizyt, po prostu, moja dwóch osób okropnie sie boi :-( reszta ok.