Bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia
Z usypianiem mamy tez ciezko. Caly czas by stal
Ale ja mam sposob. Biore go do nas do lozka i Al szaleje, wstaje, przewala sie, przytula, siada itp. Jak juz sie tak porzadnie zmeczy, to zaczyna sie klasc, wtedy hop w spiworek i do lozeczka. Po czym znowu wstaje pare razy, pozniej juz mu sily brakuje i wstaje tylko na kolankach, po czym sie kladzie i zasypia.
Dzisiejsza nocka w miare, pare pobudek, wstalismy po 8, wiec sie ciesze. No i gorne dwojki juz prawie sie przebily. Biedne to moje dziecie, zabkuje parami...
Teraz slodko spi, od rana ubieralismy choinke, zaraz musze isc posprzatac jeszcze, chociaz mam lenia okropnego i na jakis spacerek trza wyjsc
Ciazadorotki mi tez sie wydaje, ze troszke duzo tego mleczka. Moj je 3x210ml, ale czasem i z pol butelki zostawi. Do tego obiadek i podwieczorek.
No i jezeli Twoj Maluszek nie jest alergikiem, zmienilabym mu mleczko.
My pilismy Nutramigen (skaza bialkowa), po czym pediatra powiedziala, zeby sprobowac z Nan HA, pil przez miesiac i go wysypalo :-( Teraz jestesmy na Bebilon Pepti. I mimo, ze tez hydrolizat to smak o niebo lepszy niz nutra.
Poza tym wazylam dzis Ala - 10kg. Wyglada na to, ze przez ostatnie 2 miesiace nic nie przybral. Ja sie tym na razie nie martwie, bo lekarz mowil, ze jak nie traci na wadze to jest ok. Do tego widze, ze rosnie na dlugosc. Zdrowy, ruchliwy pewnie dlatego trzyma linie ;-) A mi sie wydawalo, ze duzo je
Ale mi sie nic nie chce!!!!!!!!!!!!!