Y
yra245
Gość
swoją drogą mają pomysły co nie )))) jeszcze nieraz nas zaskoczą łobuzy małe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry,
poczytuje was od dawna ale nigdy sie nie udzielam chyba ze mam problem
I teraz znow prosze was o pomoc.
Moja corka jest chora. ma katar kaszel a 3 dni temu miala goraczke. Oczywiscie u lekarza bylismy dostaliśmy antybiotyk i lekarz powiedzial ze ida jej zeby. jest juz coraz lepiej ale jest problem. Nie chce jesc mleka ! Wszystko moze byc chleb z masłem, owoce, warzywa byle by nie mleko a wczesniej jadła 5 razy mleko po 160 a nawet wiecej. chciałam ja przeglodzic i od wczoraj 17 nic nie jadła tylko wypila 30 ml mleka do 8 a pozniej to juz jej dałam sniadanie. Nie wiem co robic ?? MOze zmienic mleko ?? Teraz piła Nutramigen. a moze przeczekac ?? co zrobic przepraszam ze tak chaotycznie ale zaczynam sie martwic
Wkońcu zasnął wstanie i na sanki heja, pięknie słonko świeci.