reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie :)
a ja bardzo chora jestem :( M został dziś z nami w domu bo ja nawet siły nie mam aby siedzieć na kompie, wpadłam się tylko przywitać.
u nas zaspy o pas, nie da się dojechać nigdzie, domy odcięte od świata bo płóg na tych wąskich uliczkach się nie mieści:(

Monia buziaki dla :pawełka *)

ramari daj znać po usg, trrzymam kciuki będzie dobrze :)

idę spać dalej :(

Witam!
Cala noc sie meczylam, bo musialam uciekac z pokoju jak chcialo mi sie kaszlec, zeby nie obudzic Oli:( Jestem mega niewyspana ale troche lepiej sie czuje. Dziewczyny nawet nie pomyslalam o tym antybiotyku, no ale macie racje!!!!!!!!! I jak tu zaufac lekarzowi???????? Myslicie, zeby odstawic? Bo skoro i tak nie pomoze?
U nas tv praktynie wylaczone. Wlaczam na Majke. Ola poslucha piosenki i juz nie oglada bo jej sie nudzi przed tv, potem slucha piosenki na koniec:) No i ogladamy jak Olenka spi.
Co do Top Model to ta dziewczyna bardziej nadaje sie na miss a nie na modelke. Ja obstawialam Ole.
Romarri Czekamy na wiadomosci z usg:)
Marciaa zdrowka dla synka!
Monia buziaki dla malego!
Milego dnia!

U nas TV to rano chodzi, ale Franio to lubi tylko reklamy a tak to nawet jakby tv gralo caly czas to by nie spojrzal, wiec o tyle dobrze. No i czasem z dziadkiem mecze oglada ale to popatrzy 2 minuty i marudzi ;)
Staram sie raczej jak najwiecej muzyki malemu puszczac, zeby sie osluchiwal :)

moj stas bez tv zycia nie ma, wlacza tylko rano wstaje tvn24 , jak wychodzi ja z reguly wylaczam, potem ok.18 znow , i tak to wyglada...

my poszlysmy z mama na ten targ;-)mlody zasnal jak wracalysmy i siedzialam z nim teraz na mrozie 1h! wstal zjadl obiad i sie siluje na kocu:-D bawi sie torba z garfieldem
;-)

monia buziaczki dla pawelka!
nesia nie wiem co ci poradzic z tym antybiotykiem, moze tam zadzwon sie dowiedz?
ramari powodzenia na usg, ciekawe ciekawe, tez chyba chcialabym chlopca ale i z dziewczynki bym sie cieszyla...;-)
n&h tez chcialabym na stok i juz sama nie wiem czy deska czy narty, na tej desce cos caly czas jakos srednio mi wychodzi;-):-D dupsko obite strasznie;-)
a final top model beznadziejny, wszystkie odcinki byly lepsze od tego! i faktycznie wygrana zenujaca!:baffled:

n&h, k_aralajna na płeć to raczej za wcześnie, a jeśli coś będzie widać to i taj jak dla mnie mało wierygodne. Wolałabym dziewczynkę :-), ale tak naprawde płeć nie ma znaczenia bo chłopaki też są super.
Monia buziaki dla Pawełka :-)
nesia nie wiem co bym zrobiła, ale chyba raczej odstawiła, bo po co się faszerować chemią.

reklama
a u ns taka piękna pogoda : słoneczko i tylko -2 stopnie. M ubrał Polę i poszli na spacerek. a ja bidna leżę w łóżku i umieram. mam nadzieję tylko że małej nie zarażę bo będzie nie ciekawie.

u nas tv jest włączony rano i popołudniu ale mała reaguje na niego tylko jak jest muzyka z Majki lub reklama z fajną muzyką.

nesia ciężko powiedzieć co zrobić, ja bym pewnie dzwoniła i pytała

Do góry