ionka
Fanka BB :)
hej hej,
jak na razie leniwy dzień, m. został w domu, chociaż akurat teraz pożytku z niego nie mam, bo śpią razem z Olą. znając zycie, to Ol za chwilkę wstanie, a M. bedzie spał pół dnia ;-)
za to wczoraj mieliśmy horror! siedzimy i oglądami Top Models i nagle coś zaczęło szleścić w kuchni. wysłałam M. ale powiedział, że nic nie ma. za chwilę znowy szeleści. okazało się, że przez jakąś dziurę wlazła nam mysz!!!!!!!!! <szok szok szok> pół nocy polowaliśmy, potem musiałam wrzątkiem wszystko zmywać, no ale dziś się franca znalazła w pułapce. taki urok mieszkania w domku...
dronka, żelazo tez zatwardza.
Ol uwielbia reklamę hejah z tym czarnym baranem ;-)
jak na razie leniwy dzień, m. został w domu, chociaż akurat teraz pożytku z niego nie mam, bo śpią razem z Olą. znając zycie, to Ol za chwilkę wstanie, a M. bedzie spał pół dnia ;-)
za to wczoraj mieliśmy horror! siedzimy i oglądami Top Models i nagle coś zaczęło szleścić w kuchni. wysłałam M. ale powiedział, że nic nie ma. za chwilę znowy szeleści. okazało się, że przez jakąś dziurę wlazła nam mysz!!!!!!!!! <szok szok szok> pół nocy polowaliśmy, potem musiałam wrzątkiem wszystko zmywać, no ale dziś się franca znalazła w pułapce. taki urok mieszkania w domku...
Witajcie
Wczoraj bylismy u lekarza i płuca czyste, gardełko, uszka tez wiec obstawiamy trzydniówke ale dziś wysypki brakOd wczoraj popołudnia juz temperatury nie było - nawet niższa niz normalnie bo 34,6
mielismy mocz łapac ale córcia tak spala słodko po tych nocych meczrniach ze szkoda bylo mi jej bylo budzic, myc pod woda i łapac mocza-teraz załuje bo dziwna kupke zrobila:-(moze dlatego ze odstawilam żelazo na czas goraczki ale i tak mnie to niepokoi! Czy ktoras z dziewczyn podawala żelazo swojemu dziecku i moze mi napisac jaki był kał - orócz koloru ;-) bo zrobiła wielkokorolową i do tego rzadką - nie biegunkową ale narmalną a dawnnoooooooooo takiej nie robila:-) sorki ze tak opisuję - pewnie niektóre jedza sniadanie
![]()
dronka, żelazo tez zatwardza.
Ol uwielbia reklamę hejah z tym czarnym baranem ;-)