naughty&happy
Mama Antoniego :D
spierdzieliłam się ze schodów. z dzieckiem na rękach. zjechałam na tyłku w dół. Ol uważa, że to zajebista zabawa. a mnie boli.
Jezu ...dzięki Bogu nic Wam się nie stało. Ja też kiedyś zaliczyłam glebę z Ninim w nosidełku - biegałam po uczelni, między wydziałem a wydziałem ... wykładowcą a dziekanatem i w końcu chyba się zmęczyłam - z ostatniego schodka wyrżnęłam wprost na kolana, na szczęście odchyliłam się do tyłu i zachowałam przeciwwagę.
Oj lać i patrzeć czy równo puchnie ;D Ja mojego M. też kontroluję ... jednak facet nie zawsze ma wyczucie. Mam nadzieję, że to nic poważnego - 3mam kciuki.kuzwa Niko kaszle i nie chce jesc. Ja pitole. Jutro do lekarzania. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-no:
oczywiscie miał lodowate stopy jak wrocił z Ł. zabic to mało ...
dziewczyny kiedy sie przekłąda materac w łozeczku??
Ja już przełożyłam ... i jesteśmy na ostatnim poziomie - dzisiaj weszłam do pokoju a Nini zadowolony z siebie stoi w łóżeczku.
Hello dziołchy,
mam przyjemność przekazać informacje że mississ urodziła Jasia,przez cc,mały waży 3400 i ma 51cmuff nareszcie się udało
![]()
Wow - cudnie
Witam!
Co za noc i co za dzien
W nocy pobudki z placzem co godzine, a w dzien ...szkoda gadac. Glowa mi peka, mam goraczke i czuje jak mam spuchniete gardlo. Jem golacje, polkne polopieryne i do lozka.
Dobranoc!
Dbaj o siebie ! Szybkiego powrotu do formy
Moje dziecie ciagle gorączkuje...co zbije jej temperature to na nowo:/ ale zero innych obiawów..czy sadzicie ze to ząbki?? 4 zęby bezobjawowo wyszły itak nagle 2ki by jej dały sie we znaki:/??? bo nie chce niepotzrebnie do lekarza jechac-tam to wylegarnia zarazków ale jesli do jutra sie utzryma czyli 3 dobe goraczka to do lekarza idziemy![]()
Antoni przy rota miał gorączkę ... zdecydowanie idź do lekarza - podpowiem Ci, że mój lekarz zdiagnozował Antka po pieluszce (kupka może być wirusowa lub bakteryjna - jak sie telefonicznie umawiałam na wizytę to pani dr poprosiła o przywiezienie zużytego pamersa). Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie.
Na pewno mu zimoooo ! Litości ! Wpuść go nesiaaDzieki dziewczyny!
Ja nie moge zasnac. Raz mi goraco, raz zimno. Jeszcze w dodatku pies obudzil Ole. Wyje jak opetany. Ale chyba nie jest mu zimno??!!
Nini śpi łądnie - na spacerku był z Babcią ... podobno jakiś pan w parku, z troską w głosie, zapytał czy oby nie zmarznie maleństwo heheh ;D
Zmieniałam oponki na zimówki ... co prawa 3 (ostatnia była na 2gim końcu miasta) ale zawsze hehe jutro zajmę się tą ostatnią
Biało za oknami - nastrój świąteczny się tworzy ! Tylko ciepła herbatka i 'santa claus is coming to town'
Dobrej nocki Ladies :*