reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie
Ionka uważaj na siebie, nic Ci nie jest? Pewnie tylko siniaki?
Missis gratulacje! Ta dziewczyna to się wyczekała!
U nas juz ze zdrówkiem lepiej. Lilek rozrabia jak się patrzy:) A z nowości to dziewczynki kapały się dzisiaj razem:) Pola zadowolona, a Lila lekko zdziwiona takim wielkim potworem w wannie. Ale zabawa była:)
Idę kochane posprzątac kuchnie i moze troszkę cos na szydełku dziubnę.
Pa!

Nesiaa
zdrówka!
Frotka własnie jak tam gucie, bo zastanawiam sie nad zamówieniem ich. Czy dobre też sa przy raczkowaniu? Moja Lila wstaje przy wszystkim, ale w tych abs-ach to sie ślizga.

reklama
ionka dobrze ze zyjecie:tak: mi ostatnio wozek spadl z pierwszego na drugie pietro, na szczescie pusty, tez jestem superzgrabna;-)
nessia zdrowka!

mi jakos tak caly czas ciagnie po lydkach, i znow drapie w gardle, ech

E_kord fajnie ,ze Liluś zdroiwsza:)Wydawały mi sie te Gucie za wielkie bo kupiłam 20. Zmierzyłam stopke Milence i juz zaczynamy od jutra noszenie.Zdam relcję:)Jak aparat naprawie bo sie zaciął, to filmik nagram.
Polusia polecam do czytania wciagajacą trylogię" Milenium "Stiga Larssona.Super kryminał:)Kończe pierwsza częśc, a Ty chyba lubisz kryminały,czy cos poplątałam?Wgrałam w telefon i jak usypiam małą to czytam i w toalecie i w wannie i w łóżku przed snem:)
cz.1 Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet.
cz.2 Dziewczyna, która igrała z ogniem,
cz.3Zamek z piasku, który runął,

K_aralajna na takie pierwsze objawy polecam oscillococcinum.Daje tez obojgu dzieciom.

Ostatnia edycja:
frotka dziękuję ale już przeczytałam :) dostałam od M na gwiazdkę i przeczytałam jednym tchem, polecam bardzo bo kolejne są jeszcze lepsze :)

monia też ją bardzo lubiłam oglądać :(

frotka dziękuję ale już przeczytałam :) dostałam od M na gwiazdkę i przeczytałam jednym tchem, polecam bardzo bo kolejne są jeszcze lepsze :)

monia też ją bardzo lubiłam oglądać :(
Ale mam refleks w odkrywaniu bestsellerów:( Polusia to jak skończe to mi cos polecisz:)
Również uwielbiałam pania Kownacką, była bardzo piekną kobietą...["]

nie nic mi raczej nie jest, mam siniaka na łydce, a na tyłku nic, bo tam gruba warstwa tłuszczu. na coś się przydała. ale jaki opierdziel od M. dostałam. zamiast spytać, czy nic mi nie jest, ten od razu, jak ty chodzisz, patrz pod nogi i gdzie z dzieckiem leziesz. no a jak bez dziecka??? ja po tych schodach zapylam cały dzień.

frotka, miałas szczęście! to dopiero masakra i jeszcze w taka pogodę :-(
i skorzystam z podpowiedzi książkowej :-) bo właśnie miałam zamiar zamawiać i nie bardzo wiedziałam co :-) a skoro mówisz, że dobre, a ja uwielbiam kryminały, to już wiem ;-)

tez się zmartwiłam śmiercią Kownackiej :-(

Ol śpi, ubrałam ją w ciepłą piżamę. a ja siedzę i wcinam popkorn ;-) zaraz zjem całą michę, ale jest taki rozkosznie słony...
wiecie, najgorsze jest to, że mam jutro ważne spotkanie, nie mogę przesunąć, a tak zimno i jak tu dziecko na mróz wyprowadzić. no i sie tym stresuję.

my mamy materac lateksowy i przekładamy go co zmianę prześcieradła :-)

Moje dziecie ciagle gorączkuje...co zbije jej temperature to na nowo:/ ale zero innych obiawów..czy sadzicie ze to ząbki?? 4 zęby bezobjawowo wyszły itak nagle 2ki by jej dały sie we znaki:/??? bo nie chce niepotzrebnie do lekarza jechac-tam to wylegarnia zarazków ale jesli do jutra sie utzryma czyli 3 dobe goraczka to do lekarza idziemy:(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny!
Ja nie moge zasnac. Raz mi goraco, raz zimno. Jeszcze w dodatku pies obudzil Ole. Wyje jak opetany. Ale chyba nie jest mu zimno??!!

Do góry