reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kuzwa Niko kaszle i nie chce jesc. Ja pitole. Jutro do lekarzania. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-:)no:
oczywiscie miał lodowate stopy jak wrocił z Ł. zabic to mało ...

reklama
Hello dziołchy,
mam przyjemność przekazać informacje że mississ urodziła Jasia,przez cc,mały waży 3400 i ma 51cm:) uff nareszcie się udało:)

Witam!
Co za noc i co za dzien:(
W nocy pobudki z placzem co godzine, a w dzien ...szkoda gadac. Glowa mi peka, mam goraczke i czuje jak mam spuchniete gardlo. Jem golacje, polkne polopieryne i do lozka.
Dobranoc!

Witajcie!

nesiaa zdrowka!

ionka dobrze, ze dojechal caly, widzialam w tv, co sie u Was dzieje....to samo u nas niestety....

Marciaa masz na mysli obnizenie?Jesli tak, to chyba wtedy, kiedy dziecko juz samo wstaje przy barierkach....

wyszlismy dzisiaj jednak, musialam isc do biblioteki, a to kawalek, a tam chodniki nawet nie posypane niczym, ani nie odgarniony snieg!!!spocilam sie za wszystkie czasy-moj wozek tez spisal sie na medal!

no i tak: M. nie wróci dzis do domu, bo sie nie da. tzn wróciłby, ale gdzies tam nad ranem pewnie, wiec został gdzies tam po drodze :-( a mnie boli tu i tam. w nocy ma być -11. wiem, że jak na polskie warunki to luzik ;-) ale na irlandzkie to TOTALNA KATASTROFA. trzymajcie kciuki, żeby mi przez noc rury z woda nie pozamarzały!

oj kobitki ale mróz :( -10 już u mnie zobaczymy jak będzie rano. kominek pełną parą bo ja mam rozprowadzenie po całym domu więc palę i mam cieplutko wszędzie, nawet w nocy tylko muszę więcej dołożyć :)
Pola dziś trenowała nową umiejętność na środku pokoju zaczyna sama bez trzymania wstawać, tyle upadków ile dziś zaliczyła to na palcach nie zleczę, ale twardziel się podnosił i znowu swoje. już się boję co będzie za parę dni.

kobitki trzymajcie się ciepło bo ponoć ma być mroźno :)
Frotka Ty mieszkasz w zielonej górze? nic się Wam nie stało bo słyszałam że tam jakieś wybuchy były

reklama
Oj mrozno ,bo juz -9 na zewnatrz.
Polusiu jesteśmy cali, to w innej części miasta.U nas nawet nic nie słychac było.Mieszkamy patrząc na mape na północy miasta a wybuchy gazu na wschodnich obrzeżach.tu mapka Seria wybuchów. Ofiary. Wielka ewakuacja w Zielonej Górze - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 30.11.2010
moja mała też wstawanie trenuje zwłaszcza przy krzesłach na gołych panelach.Jutro w gucie ja ubieram, nie będzie sie slizgała.Na szczęście umiejetnie upada na pupe:)
Łóżeczko mamy na srodkowej pozycji opuszczone.
Nesiaa zdrówka!
Ionka trzymaj sie ciepło:)

Do góry