reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mega gratulacje dla Mississ!
Marciaa zazdroszczę spacerku i to bardzo - my kisimy się w domu bo boję się czy dam radę przepchać tego naszego trójkołowca przez ten śnieg
Tabasia właśnie zauważyłam, że nasi chłopcy są chyba w jakieś zmowie;-)
dronka zdrówka dla Małej!

Myszowata pod tym wzgledem chwale sobie mutsiego i bede go polecac wszystkim. Nie lubie tego wozka, nie podoba mi sie ale przejedzie wszystko i to chyba najwazniejsze! Taki typowy woz terenowy szkoda, ze taki ciezki...Ja moze wywale Ł. jeszcze na spacer chociaz na 30min zal siedziec w domu:-)

reklama
marciaa czemu sie boje? bo nie chce mi sie potem lazic z nim 3h po tym mrozie;-), zreszta nie wiem czy -8 to odpowiednia temp na spanie na dworze? ale i tak po strachu bo juz wrocilismy, nie zasnal;-)

ja mam trojkolowca,a w koszecinie wszystkie drogi biale:szok:, dojechalam do marketu i spowrotem, ja sie upocilam ale przejechalismy
ale kuzyna zona dzis zlamala wozek na sniegu:szok:
wiec mysle ze moj okej, sie spisal:-)

wielkie gratulacje dla misssis,w koncu ma swojego maluszka!!!!:-)

dronka
a nie jest to zwiazane z ta wysypka? byliscie u lekarza?

tabasia ciesze sie ze synek naprawiony;-)ja mam nadzieje ze moj tez sie dzis naprawi i zasnie na dluzej niz godzinke popoludniu;-) tylko chyba idzie druga gorna jedynka wiec roznie moze byc, na razie zajal sie paczka pielcuh na podlodze:-D

tabasia nie da rady jakoś pokombinować aby zostać w domku? bo pewnie nie bardzo ci się chce co nie :)))

kolejny Jasiu jak fajnie :)

polusia a co u madzi?

Witajcie zimowo:-)

Nie było mnie całe wieki tutaj jeszcze nie nadrobiłam Was i nie wiem czy się uda ale spróbuję.
U nas napadało tak że nie mam jak na spacer wyjść bo tu w lesie:-) jeszcze nie odśnieżone.
Mała się właśnie budzi więc chyba na razie na tyle będzie...oj lecę do niej:-)

katrinka7 M. dzwonił że już drogi ok. Trochę ślisko :) ale to normalne :):):) a mój paluch w szynie :( ale daje radę, skacze a Franko myśli że ja się z nim bawię :) he he Wiktor wrócił sam ze szkoły:) zuch chłopak. Franio je mleko sam :) już nie musimy go karmić ani pić dawać, wręcz od nas jeść nie chce. Ja gotuje ogórkową i fileta z żółtym serem na drugie :) u nas -9 i nie wychodzimy na spacer. Nauczona doświadczeniem ze starszymi jest już za zimno i za ostre powietrze!!!

nie dostałam od Madzi sms więc nie wiem co u nich.
też dostałam maila że będę testować mleko gerbera- fajnie bo właśnie się zastanawiałam nad jego kupnem :)

reklama
myszowata, to się ciesz, moja pospała 30 minut... :sorry2:

tabasia, dojechał dopiero przed chwilką :-) :szok:

a u Oli kolejne zeby ida :sorry: wypatrzyłam dolne dwójki, jeszcze nie wyszły, ale juz widac. to juz bedzie 7 zebów :blink:

zastanawiam sie nad spacerem... echhh sama nie wiem.

Do góry