reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam sie również,
u nas tez zima. śnieg prószy... na drogach ślizgawica, a mojego M. forma wysłała na drugi koniec Irlandii :/ na letnich oponach, no bo przeciez tutaj nie wiedzą, że istnieją zimowe :/ masakra, wyjechał o 7ej rano i do teraz dojechał do 1/3 trasy :/

ojjj, musze uciekać.

reklama
witajcie
moje dziecko pobiło rekord pospało do 8 !!!!;-)
u nas -10 poczekam godzinke moze troszke spadnie tmp bo słoneczko i ruszamy na spacerek
Niko cos pokasływał jak wstał rano przy sniadanku ale oczyscilam nosek i po sprawie :-)
dzisiaj idę wkońcu do fryzjera jupi

N&H pole do chodzenia to jest ale na dłuższą metę pewnie będę sie wkurzać. Mamy same płytki i są ostre
co do wnętrz to ja lubię styl nowoczesny i minimalistyczny :-) dlatego moj salon jest czarno bialy meble i kanapa tylko mam tulipana na tapecie rozowegoz zielona łodygą i pod tulipana dywan :-) a pod łodygę zieloną bambusa ;-)ale podoba mi się też stylizacja na afrykę :-)

czemu sie boisz?
My własnie wrocilismy...jestem wykonczona. Pchac 23kg przez snieg trasy nieuczeszczane czulam sie jak na fitnessie ;-)
gdzies w srodku lasku postawili tabliczke teren monitorowany ale sie zdziwilam czuje sie ciut bezpieczniej ale pewnie postawili bo ludzie drzewa kradli cos czesto było ostatnio słychac jak piły ujadają...

u nas -8 jest cudownie bez wiatru i słoneczko swieci :) cudownie taka zimę lubię

Polka wspolczuje!! Bardzo boli??
Wszystkim chorowitkom zdrowka!! :*
witam sie również,
u nas tez zima. śnieg prószy... na drogach ślizgawica, a mojego M. forma wysłała na drugi koniec Irlandii :/ na letnich oponach, no bo przeciez tutaj nie wiedzą, że istnieją zimowe :/ masakra, wyjechał o 7ej rano i do teraz dojechał do 1/3 trasy :/

ojjj, musze uciekać.
:szok::szok::szok: daj znac czy dojechal!
U nas tez zasypalo, zimno jak pieron, dobrze, ze ogrzewanie gazowe teraz mamy, to nastawiam na tyle ile chce i mi cieplo.
My mamy opony caloroczne, wiec luz, do tego naped na cztery, raz tylko mnie zarzucilo, ale to z mojej winy. Zreszta to bylo w zeszlym roku i szklanka na jezdni.
Rano byla taka sniezyca, a ja innym zazdroscilam zimy w Polsce ;-)

e_kord zróweczka dla Malusiej!
polka jak palec? jeśli wciąż bardzo boli to może trzeba by goprześwietlić?

Witajcie:-) Nocka tyle o ile....tzn mieliśmy przerwę ok 1,5h - Franko trochę nie spał i się wiercił potwornie, a trochę na śpiocha kładł się na mnie, ciągnął za włosy, koszulkę, nos...eh....A po godzinie okazało się, że ma mokre całe plecy i trzeba było się przewinąć....Dziś u nas nie pada, ale i tak na spacer wyjść się nie da przy tych zaspach.
Miłego dnia Wam życzę:-)
Myszowata nasze dzieci to albo robia sobie pobudki w tym samym czasie, albo sie przesikuja. Ja mojego tez nad ranem przebieralam :-D:-D
Spal druga noc z nami, bo jeszcze lozeczko niegotowe, ale jak sie wierci ostatnio :no: I budzi sie z placzem dalej.

Ja zalamana, jeszcze wszystkiego nie przewiezlismy :wściekła/y: Mam juz dosc. Wczoraj Alexa caly dzien na rekach musialam nosic, bo ciagle plakal :-( Skok ma! A boli mnie wszystko. Dzis ciut lepiej. Oswoilismy sie z pralka.
No i mamy pierwszego siniaka :eek: Pomagal mamusi wkladac rzeczy do zmywarki. Echhh spuscic go z oka nie moge. Raczkuje tak szybko, wspina sie po wszystkim, puszcza jedna reka :szok::szok::szok: Nic nie moge zrobic...
No i z pracy dzwonili, pytali czy wroce w piatek. No i bede musiala :eek:

Pozdrawiam i zycze milego dzionka!

Witajcie!
U nas tez znowu pieknie za oknem, ale podobnoz wiatr silny ma byc....a musze isc do biblioteki, bo termin mi sie konczy na ksiazki.
Mlody szaleje z garnkami, wszystkie mi powyciagla z szafki...

Milego i Cieplego Dnia!!!

U nas nocka maskra-gorączkowała do 39 stopni ...czopki posżły w ruch i zbiłam gorączke ale sama nie wiem czy to moze ząbkowanie czy co?!! Bo kataru nie ma...jest tylko śpiaća, brak apetytu i taki niby kaszel ma - wiec zagadka!!!! z tym rzyganiem to dawalam jej bezposrednio po jedzeniu wiec mozę dlatego ...Mazia nie wiedzielam ze leki tak sie podaje :./ sadzialm ze podczas jedzenia lu po:)

Mega gratulacje dla Mississ!
Marciaa zazdroszczę spacerku i to bardzo - my kisimy się w domu bo boję się czy dam radę przepchać tego naszego trójkołowca przez ten śnieg
Tabasia właśnie zauważyłam, że nasi chłopcy są chyba w jakieś zmowie;-)
dronka zdrówka dla Małej!

reklama
Gratulacje dla Missiis :-) Juz nie moge sie doczekac fotek Jasia :-)Mam nadzieje, ze u nich wszystko dobrze!
Heronek Ty masz ten fotelik Max Cosi Tobi, o co chodzi z tym isofixem, czy to jest baza czy co? Bo ja zielona jestem :zawstydzona/y:
A moje Dziecko sie naprawilo :-):-) Spi juz ponad godzinke :-)

Do góry