reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ależ ziiimnoooo. Oli chyba niezbyt sie to podoba, bo byliśmy na spacerze z 40 minut, a ta usiedzieć w wózku nie mogła. potem zaczęla nawijać babaa i babaa, a my mieliśmy polewkę ;-)

dronka, biedna Twoja kruszynka, mam nadzieję, że już się poprawiło!

reklama
dronka ja mam ulotke ale nic nie pisze odnosnie tego ile po otwarciu mozna stosowac pisze tylko zuzyc przed uplywem waznosci

aha pamietaj lek sie daje pol godziny przed nastepnym posilkiem lub pol godziny po posilku

Witam sie cieplutko.Wam teraz w Polsce potrzeba takiego ciepla bo jak widze w telewizji to az mnie telepie jak tak mrozno i snieznie.
My juz po drzemce porannej(1,5h) I bawimy sie autkiem Kubusia puki nie widzi bo w szkole.

No co do deserkow to moj uwielbia zwykle serki homogenizowane Ludwika.Jak widzi ze biore do reki to az sie trzesie zeby mu dac.

Dzis rozmawialam z kuzynka i jej corka urodzona dzien po moim Maksie wazy 7 kg bo ma problemy z jedzeniem.Chodzi do dietetyka i ten kazal jej dodawac do obiadkow siemie lniane i avokado Podobno jest to bardzo kaloryczne i pomaga takim dzieciom przybierac na wadze.
Pierwszy raz o tym slysze ale moze to amerykanscy dietetycy takie maja sposoby.

U nas śnieżyca :( i wcale mi się to nie podoba do przedszkola ledwo doszliśmy, zaspy po kolana. Do szkoły to samo :( masakra jakas. Na dodatek zapomiałam dać śniadanie Wiktorowi i znowu biegiem do szkoły. Wróciłam jak bałwan cała biała :) dobrze że mamy prababcie to z nią Franus został. Kobieta ma 85lat a werwy więcej do życia niż ja :) A ja uderzyłam dziś nogą w krzesło Franka i spuchł mi palec jest cały siny i ruszać nim nie mogę :( nic biorę się za obiad póki Franko śpi :)

Polka a nie zlamalas sobie tego palca? Ja bym poszla do lekarza.Ja tak tylko uderzylam sie w gorna czesc stopy i nie poszlam do lekarza teraz czesto nie moge chodzic bo jak stane szczegolnie rano to czuje straszny bol.Musiala mi kosc peknac a ja jak zwykle leczyc sie nie lubie i teraz sa skutki. Minelo pol roku a tak mnie boli.

No Maksowi znudzilo sie autko i rozbraja sluchawki taty:)

a na moim balkonie powstała górka wysokości odpowiedniej do saneczkowch zjazdów:tak::-DA na klatce wywiesili ogłoszenie co by balkony odsnieżyć bo mokry śnieg niszczy elewację, a pod ogłoszeniem ktoś dopisał długopisem "wszyscy, którzy odśnieżyli proszę się wpisać na listę i numerki 1, 2, 3 itd"

Nici z kina- no comment...
ale Niko trenuje poze do raczkowania z dnia na dzien coraz lepiej...turla sie po calym pokoju do tyłu:)
moze niedługo ruszy i bedzie smigac i zwiedzac domowe kąty...ale fajnie :)

Witajcie

Pogoda dobijająca, sypie, w dzień było ponuro. Najchętniej bym przespała tą zimę.

Dronka zdrówka dla córci!!! No i buziaki na te 8 miesięcy:)
E_kord zdrówka dla Lilusi!!!
Polka czyli jednak palec złamany? Oj niedobrze.
Tabasia mój Szymcio też czasami tak charczy, jakby mu coś tam siedziało. Ale on ma tak, że charczy, a za chwilę już wszystko wraca do normy. Może faktycznie to przez suche powietrze, ale już nieraz pomyślałam, że może trzeba to skontrolować. Nie strasz astmą, bo znając siebie zacznę panikować.

Śpijcie dobrze.

reklama
Nici z kina- no comment...
ale Niko trenuje poze do raczkowania z dnia na dzien coraz lepiej...turla sie po calym pokoju do tyłu:)
moze niedługo ruszy i bedzie smigac i zwiedzac domowe kąty...ale fajnie :)
fajnie to było przez pierwsze dni, teraz to momentami myślę, że oszaleję, nawet na sekundę nie mogę spuścić z niego wzroku bo już albo wali w tv, który się cały trzęsie i jest o krok by na niego spaść, albo przycina sobie paluchy w drzwiach czy szufladach, albo stoi przy jakimś meblu pośliźnie się i leciiiiiiii, a ja ratuję go z opresji....eh....niech by już dobrze chodził

Do góry