reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie!

U nas dalej mrozno i pieknie...Chociaz dzis musze juz na zakupy jechac, a drogi pewnie w oplakanym stanie, coz.....

ionka gratulacjenowych zabkow!

Tabasia super, ze juz na nowym mieszkanku!

Milego Dzionka!

Dzień dobry:-)U nas też śnieżyca na maxa! Ciekawa jestem jak to wpłynie na pkp, którym M się dziś przemieszcza:sorry:A nocka bardzo ok. Spaliśmy do 6.15. Czuję się bardzo wyspana i nawet pamiętam co mi się śniło co ostatnio mi się nie przytrafia zbyt często:laugh2:A teraz kawka i krótki relax bo Franula drzemkuje....Na obiadek mam pyszny gulasz od mamy mniam mniam:tak:Miłego dnia Kochane:-)

witam z pod zasp śnieżnych:)
no i zasypało nas. zaspy po doooopki mamy więc spacerek dziś tylko na taras aby odśnieżyć :) mój M mial na 8 do pracy wyjechał po 7 do tej pory a jest godzina 9:05 nie dojechał jeszcze - maskara jakaś na drogach:( a ja potem do szkoły dla rodziców muszę jechać i pewnie wyjdę godzinę wcześniej :(
nocko ok jedna pobudka bo zaplątała się w kocyk a tak pobudka 6:30, teraz zabawa na puzzlach :)

oby Was nie zasypało :) miłego dzionka

Dobry :-)
Zazdroszcze takiej zimy ;-)
No u nas pobudek wiecej, ale to juz chyba norma :-( Nie wiem czy sny, czy zeby, czy taka wiercipieta mala jest.
Poza tym przytulilam tylko glowe do poduszki i odplynelam. Jest o niebo cieplej w tym mieszkaniu, szczegolnie w sypialni, bo w salonie, kuchni i przedpokoju sa plytki, wiec chlodno, a Al caly czas na podlodze :baffled: Ale coz zrobic.
Spalo sie rewelacyjnie, tak cichutko tutaj, jak na razie jestesmy mega zadowoleni :-) Tylko M o polnocy dzwonil do agencji, bo nie dostal foba do bramy i nie mogl wjechac autem :szok: Ona mnie jutro zabija jak zaniose jej klucze :-D
Jak M wroci z pracy, to reszta gratow zostaje do przewiezienia. Mam juz dosc...

Karalajna my tez robilismy kal chyba na wszystko co mozliwe (pasozyty, lamblie, bakteriologia) jak Al nam ulewal. Nic nie wyszlo. Trzymam kciuki, zeby u Was tez bylo dobrze :tak:

Moniskabe czy w zwiazku ze skaza Pawelka nie podajesz mu nic co zawiera chocby sladowe ilosci mleka? Bo ja mam dylemat, zgodnie z zaleceniem pediatry przeszlismy na Nan HA i oprocz lekkiej wysypki na szyi, nic mu sie nie dzieje. Do tego podaje mu obiadki, w ktorych jest czasem 8-9% mleka. Zastanawiam sie od czego moze byc ta wysypka. Jak byl na Nutramigenie, to tez czasem mu sie pojawiala. Moze od sliny. Smaruje Aflodermem i znika.

Ja tez znikam, dopije tylko kawusie i zaczynam ukladanie, bleeeeeeeeeeeee. Dziecko spi, ciekawe jak dlugo.
Milego dzionka ;-)

Tabasia wiesz... ja sama nie wiem co mam robic.
Ostat w tamtym tygodniu dostal i kilka lyzeczek serka homo truskawkowego, wczoraj i przedwczoraj dostawal serek bialy raz z dzemem truskawkowym a raz z jablkiem i wsuwal. Nic nie wyskoczylo... nie wiem...

mam wrazenie ze skaza to dla lekarzy odpowiedz na wszystko.. jakakolwiek wysypka i od razu skaza.
a mleko ha nie jest przeciez dla dzieci ze skaza, a dla tych ktore sa w wysokiej grupie ryzyka. wiec ha ma i tak w sobie mleko.
mojemu na buzi srednio raz na 2 tyg cos wyskakuje i sadze ze ma to raczej zwiazek z obfitym slinieniem niz z jedzeniem. czasem mija samo, czasem alantanem posmaruje, a jak nadal nie ma poprawy to elocom 3 dni i jest spokoj

reklama
moje dziecie uekło mi 2 razy wczoraj z fotelika samochodowego...spuscilam wzrok na chwilke dosłownie i myk nie było go :o
dałam deserek czekoladowy i noł rewelejszyn do nowosci niko ma dystans widze

Do góry