reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-)No i już weekend:-)M w szkole - wróci zapewne ok 22 buuu:-(Franko śpi - dziś obudził się o 5.30. Do 6 leżeliśmy jeszcze w łóżku. Ok południa wpadnie do mnie mama - zabierze Małego na spacer a ja ogarnę mieszkanie. Pranie w pralce już się kręci. Trochę się załamałam jak już o 7 było słychać od sąsiadów odkurzacz i pralkę.....skąd ludzie mają tyle energii od samego rana....
asia buziak wielki dla Szymcia:*
Miłego dnia Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My dolanczamy do tych chorowitych.Moj maluszek cos smarka i z lekka kAszle.Mam nadzieje ze mu przejdzie.Dostal witaminki,syropek i czekamy na poprawe.Wlasnie obudzil sie z popoludniowej drzemki i rzadzi w lozeczku.Co chwile cwiczy nozki i bije rekordy w szybkosci wstawania.

My z mama zrobilysmy pierozki z ziemniaczkami i cebulka,dzieci sie rozeszly po katach,a ja kilka pran mam za soba.
Musze jeszcze poodkurzac bo czekalam na pobudke Maksia.

A i mamy drugi zabek.takrze gonimy peleton chodz daleko nam jeszcze do rekordzistow.
Dzis przegladnelam ciuszki malego i w zasadzie musze pouzupelniac braki bo brakuje body z dlugim rekawem,bo to co mial musialam odeslac juz jego kuzynowi ,tak samo musimy kupic kombinezon bo mamy tylko dwuczesciowy,reszta chyba starczy jeszcze na jakis miesiac moze dwa.

Wszystkim chorowitym powrotu do zdrowia.
ja tez mam braki w ciuszkach, szczegolnie wlasnie w body, dopiero kupilam kilka sztuk, a juz robi mi sie "Alehandro" z gola klata, takze.. czas do sklepu..
Witajcie

My już od 6 na nogach. Moje dziecko niestety ma w nosie to, że dziś sobota. Udało mi się go właśnie uśpić i mam czas dla siebie.
Słonecznego dnia!
hehe, moje dziecko wstalo o 5,30 jak codzien, ale udalo mi sie go ululac do 6,30.
Asia buziaczki dla malca :*
Dzisiaj idziemy na spacerek, zimno.. ale sie opatulimy..
dziewczyny my mowimy ze teraz jest zimno, a u mnie 1 stopien na minusie... a co jak bedzie -10? :-)

Dziękuje dziewczyny za informacje odnośnie inhalacji. Szczerze mówiąc to myślałam, że tam się więcej tego wlewa. Dzisiaj próbujemy :-)
Asiu wszystkiego najlepszego dla Szymusia :-)

ja bardzo lubię tescowskie body.

Tak wogóle to dzieńdobry!
Nocka była jak każda inna, mnóstwo pobudek. Teraz jem śniadanko, a młody w łóżeczku trochę sie bawi, troche marudzi. Niewyspany jest. Ja zreszta tez. Ł pojechał do wawy ogladac samochód z kumplem, wiec pomimo weekendu nie mam oddechu od dziecka, a potrzebuje tego baaaaardzo. jestem przemeczona, najbardziej psychicznie. Bardzo kocham mojego synka, ale zaczyna mnie juz coraz bardziej diobijac to siedzenie w domu. Gdyby była babcie mogły zając sie Olkiem to napewno poszłabym do jakiejs pracy. ehhhh nie marudze już..

W lublinie tez mrozno, -1 na term. plan na dzis to posprzatanie chaty i ugotowac cos, ale to dopiero jak Ł wróc bo z malym nic sie nie da zrobic:/

dziendoberek

snieznie i zimowo za oknem, ja spiworek do wozka mam ale go nie zabralam a jestem u rodzicow, ale to nc zaloze spodnie ocieplane i wio na spacerek, oczywiscie jak wstanie i zje obiadek,

dronka nie przejmuj sie, nam po tym antybiotyku tylko gorzej, poprawy nie widac:-( wiec mialam tydz tu zostac a tez wracam bo trzeba sie wybrac do dermatologa, pojde do szpitala zobacze co to za lekarka... generalnie kapa straszna, dostalismy antybiotyk i tez jedno wielkie g.... porazka:-:)-:)-(

marcia wszystkiego dobrego!!

i zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:, nam na szczescie przeszlo...

reklama
Witajcie!

U nas tez pieknie za oknem....znowu slonko i -1 wiec snieg zostanie.....Moze w koncu wyjde na spacer, Mlody juz prawie zdrowy, troche katarek zostal, ale trzeba zazyc swiezego powietrza, bo zgnijemy w chacie....Ale ja dalej sie mecze z tym kaszlem, juz mam dosyc, rzadko choruje, wiec ch....ra mnie bierze...Do tego @ mam juz 9 tydzien.....

Nocka po prostu urocza....mam juz tego powoli dosyc, niedlugo 9 miesiac, a Mlody budzi sie gorzej niz noworodek, u nas do rzadkosci naleza nocki z 3 pobudkami....

Marciaa milego dnia i wszystkiego Naj!

k_aralajna dronka oby dzieciaczkom sie szybko poprawilo....u Redanka juz prawie wszystkie placki zeszly....

Milego Dzionka!

Do góry