reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

padam.dobilam sie dzisiejszym biegiem. maly dopiero usnal wojował z dziadkami na dywanie
ja mysle, ze jeszcze troche i Niko ruszy z raczkowaniem w ogole jest go teraz wszedzie pelno to sie posuwa:-)
a moja siostzenica 3 raz chora w mies..z przedszkola przynosi na 15 dzieci tylko 5 bylo wczoraj- koszmar. Mama tez kaszle zapalenie tchawicy i krtani i szwagier angine ma-tylko my sie3mamy oby jak najdluzej:D

zdrowka dla dzieciaczkow i dla mamusiek:)
polka to zesmy sie zgraly he he:)
ja tam sie ciesze,ze mam @. lepiej miec jak nie miec :]

reklama
Czesc dziewczyny :)

Dzień nam fajnie zleciał. W nocy Franuś pieknie spał ale wieczorem tak jak sie spodziewałam hehe do 22 siedział ze mna ;-) Rano o 3 pobudka na mleczko i spanko do 8. Spacerek zaliczyliśmy. Pogoda cudowna tylko ja wole jak sypie śnieg...ale myśle ze wszystko w swoim czasie hehe M dostał bony z pracy wiec pojechalismy na zakup. Boże jak ja je uwielbiam!!!!!!:) niby takie spozywcze rzeczy tylko ale super sie czuje. Wiem , że znowu wszystko jest w kuchni itd. Mariusz spędził sporo czasu w dziale dziecięcym i w wózku było pełno słoiczków hehe Franko zje to co kupiliśmy i będę gotować sama :-)
ramari daj 2 ml wody i 2 ml woli fizjologicznej :tak: tak robiłam jak pracowałam na dziecięcym oddziale:tak:
Wszystkich smarkającym itd powrótu do zdrówka!:*

Witajcie
No ledwo dyszę, tak mnie kaszel dusi, ale głosik juz znacznie lepszy. Oj cieżki dzień dzis w pracy miałam. Ale nie ma co pisać, bo juz minęło.
Polusia tak poczytałam o tej lekcji religii, to sie nie dziwię, bo te panie katechetki to wg mnie niedouczone są. Tzn z teorii to moze całkiem nieźle, ale podjeście do dzieci jak nie z tego świata. Wiecie jak uczyłam w zerówce, to to co sie działo na lekcji religii to był koszmar. Pani z 20 szećciolatków nie radzila sobie kompletnie. W końcu rodzice prosili dyrektora i mnie zebym na tej lekcjii przebywała, bo dzieci nie chcą chodzic. I miała miejsce taka sytuacja: Pani wchodzi do sali, a dzieci te bardziej niegrzeczne wogole jej nie zauważyły, a ona nic tylko mówi "Proszę teraz się pomódlmy" i klęka. Co grzeczniejsze dzieci to klekaja, a reszta robi co chce, a najczęściej przedrzeźnia panią. A pani ma wszystko gdzieś kleka przed krzyzem, kilkoro dzieci z nią i modli sie. Reszta siedzi pod ławkami. Szkoda gadać:(
No nagadałam.
Jutro ciag dalszy przeprowadzki, zobaczymy ile przewieziemy.
Pozdrawiam Was!
Aha marciaa i polka ja z Wami w klubie@ :)

haha ha tez dołączam do @ :D:D:D tylko u mnie końcówka i rozregulowało mie zupełnie-tylko ja karmie jeszcze:)

Nessia chyba bym zmieniła pediatre na Twoim miejscu jak ma takie podejscie do dzieci:/ a jak Oleńce blizny znikaja ?? Ja zauważyłam że Gabrynia ma coraz mniejsze ślady i prawie nei widoczne...mam nadzieje ze z czasem zupełnie zniką a były napawde widoczne a teraz 2 ślady zupelnie znikneły i jescze 2 zostały:)

Ajetnka gratulacje decyzji:) heehe zeby z tego wspólnego spanka w dawnym łóżeczku Marcelkowi rodzenstwa nie przybyło:)

haha ha tez dołączam do @ :D:D:D tylko u mnie końcówka i rozregulowało mie zupełnie-tylko ja karmie jeszcze:)

Nessia chyba bym zmieniła pediatre na Twoim miejscu jak ma takie podejscie do dzieci:/ a jak Oleńce blizny znikaja ?? Ja zauważyłam że Gabrynia ma coraz mniejsze ślady i prawie nei widoczne...mam nadzieje ze z czasem zupełnie zniką a były napawde widoczne a teraz 2 ślady zupelnie znikneły i jescze 2 zostały:)

Ajetnka gratulacje decyzji:) heehe zeby z tego wspólnego spanka w dawnym łóżeczku Marcelkowi rodzenstwa nie przybyło:)

hehe otóż to dronka, otóż to...:-D:-D

ramari a nie lepiej robić inhalacje z samej soli fizjologicznej?? Ja tak jak Polka też robiłam z samej soli i ewentualnie z leku jak miał przepisany.

hej hej wieczorową porą :-)
ależ miałam dzień. w końcu wybrałam się SAMA na zakupy ciuchowe i wydałam mnóstwo kasy ;-)
w ogóle miło było, nie tylko dlatego.

chociaż właśnie sie okazało, że ja dzis zmywam gary ;-)

do pracy, rodacy więc ;-)

My dolanczamy do tych chorowitych.Moj maluszek cos smarka i z lekka kAszle.Mam nadzieje ze mu przejdzie.Dostal witaminki,syropek i czekamy na poprawe.Wlasnie obudzil sie z popoludniowej drzemki i rzadzi w lozeczku.Co chwile cwiczy nozki i bije rekordy w szybkosci wstawania.

My z mama zrobilysmy pierozki z ziemniaczkami i cebulka,dzieci sie rozeszly po katach,a ja kilka pran mam za soba.
Musze jeszcze poodkurzac bo czekalam na pobudke Maksia.

A i mamy drugi zabek.takrze gonimy peleton chodz daleko nam jeszcze do rekordzistow.
Dzis przegladnelam ciuszki malego i w zasadzie musze pouzupelniac braki bo brakuje body z dlugim rekawem,bo to co mial musialam odeslac juz jego kuzynowi ,tak samo musimy kupic kombinezon bo mamy tylko dwuczesciowy,reszta chyba starczy jeszcze na jakis miesiac moze dwa.

Wszystkim chorowitym powrotu do zdrowia.

reklama
Do góry