reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tabasia dobrze Cię widzieć! Zdrowia dla Małego życzę!
polusia też tak pomyślałam jak ionka, że może Pola właśnie bardzo szybko i łapczywie je, jak to oceniasz?
polka 3mam kciuki za dzisiejszą kontrol, będzie dobrze!

A tak w ogóle to witajcie:-) Dziś wstaliśmy o 6.40. Jesteśmy po śniadanku i tak się każde czymś zajęło - ja bb, a Franio zabawki&podłoga, raczkuje już na całego i chce wspinać się po ławie co mnie przeraża bo co chwila jest o krok by uderzyć głową o blat....eh....
Miłego dnia:-)

reklama
A skąd wiesz, że to przez chodzik? Moje dziecko też ma płasko-koślawe stopy i iksy, a nie mieliśmy chodzika.
Bo lekarza powiedzial jej ze to od chodzika i juz jak miala z 10 mies to zabronil chodzika.
Witam Madzie i Bartusia. Duze buziaki dla malego odemnie i Kornelki. :)
monis podaj mi linka z twoimi aukcjami.

Ostatnia edycja:
Czesc lasencje
nocka ok ale cos mnie głowa boli :O dziwne. Ł. zajałsie mlodym i pospałam do 8 ale wstalam dacm u sniadanie i ledwo zywa byłam
W ogole mlody cos od wczoraj je bo je ciezko mu idzie. Woli zabawki niz jesc a ja wedrujez lyzeczka i wszystko uklejzdrane kaszka :-)
Spi babok jeden hi hi :)
jade z sister po płaszcz bo boje sie na allegro kupic

polusia moze za duzo Twoja je musi mniejsze porcje. Moj tez zygał i dostaje mniej jedzenia i jest ok

TABASIA witaj zastanawialam sie co u Was biedny Alex upierdliwe to ulewanie ile mozna...idzie sie wykonczyc

Witajcie :)

już odpowiadam: Pola zjada teraz łyżeczka kaszkę Hippa, w trakcie posiłku jest odbijana, dostaje do momentu aż otwiera buzię, jak przestaje i zaciska to jest już koniec jedzenia. z reguły zjada cały ten słoiczek ale są dnie kiedy zje tylko pół. próbowałam już smoczkiem na kolki z TT, próbowałam dawać mniejsze ilości albo na dwa razy.próbowałam zmienić mleko i kaszki. zawsze to samo:( zwrot albo w trakcie jedzenia albo do 20 min po jedzeniu. dzieje się to tylko w nocy leżąc już w łóżeczku albo siedząc jeszcze w krzesełku.

nocka u nas spokojna mimo tego że poszła głodna spać bo już nie nie chciała po tych wymiotach. pobudka o 7 zjadła owsiankę, chwilkę się pobawiła i poszła spać do 9:10 :)
teraz sprząta razem ze mną a wcześniej zjadła mi moje śniadanko: chlebek z masełkiem:)

miłego dnia życzę :)

reklama
Witajcie!

agulka spoznione buziaki dla Kornelii!! jest forum zamkniete Marcowek....

asia tez spoznione buziaki dla Szymusia!!!

ionka dzieki za informacje! Mlody wlasnie jak mial 6.5 miesiaca zaczal z placzem sie budzic w nocy, myslalam do tej pory, ze to zeby, i ze tak po prostu dlugo mu ida, a to po prostu tak przezywa biedak maly....

polusia a probowalas nie dawac jej na noc nic do jedzenia?ja niestety tez nie wiem co poradzic....na pewno jest to meczace dla wszystkich....

Ja chyba niedlugo zalamanie przejde....do tego ta pogoda, nie lubie jesieni tutaj, wlasciwie, tu jesien jest do marca, deszcz, szaarosc, zimno....bbbrrrr

Milego Dzionka!

Do góry