reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madziu super, że już jestescie.
My siedzimy u mamy, ale jutro juz jedziemy do domku, załapałam się na umowę zlecenie na realizację projektu unijnego, powiem wam, że super z tego pieniądze na godzinę zarabiam jakies osiem razy więcej niż w normalnej robocie, cieszę się z tego bardzo, bo jestem na wychowawczym i wiadomo kasa się przyda,a i praca bardzo fajna

a u nas znowu rzyganko wieczorne :( opadają mi już ręce, nie wiem co mam robić, siedzę i ryczę :)

cc gratuluję ząbków:)

polka trzymam kciuki za Waszą jutrzejszą wizytę, ale wiem że będzie dobrze

kochana ona zjadła mi tylko 100 ml i w trakcie jedzenia zrobił zwrot:(

No to nie wiem, bo to rzeczywiście dziwne. A moze ona nie jest głodna?

Witaj Bartusiu i Madizu!! DObrze Was widziec spowrotem :)))

Niko spi od 20. Ja bylam na zakupach. Ł. wykapał małego i uśpił. Kupiłam sok imbirowy i popijam wareczkę
a na tvn tap madl girls :))hehe

Moj synus spi,sam zasnoł musiał byc wymeczony przez szpital.Ja za chwilke tez ide,bo jestem padnieta,ciekawe jaka noc bedzie,bo tam musiałam dawac mleko co 3 godz nawet w nocy budziły mam nadzieje ze przespi całą noc.
Dziękuje za miłe przywitanie:)

Hej Kochane!
U mnie permanentny brak czasu na forum :-:)-( Czasem zagladne na zamkniety, ale tu to juz w ogole do tylu jestem :eek:

przeczytalam tylko, ze Bartus Madzi juz w domku :-) Bardzo sie ciesze!

U nas chlustanie sie utrzymuje, pomimo zmiany mleka, jadlospisu, podawania lekow :-( nie wiemy juz co jest :-(
Poza tym ta gora mu nie chce wyjsc, budzi sie w nocy z placzem, czasem tylko zel na dziasla wystarczy, a czasem jak tak bardzo wyje to podajemy calpol, niech sie dziecko nie meczy...

W dzien super, 2-3 drzemek, raz 30min. a innym razem 2h, sam sobie reguluje. Na basen chodzimy :happy:
Ale do samodzielnego siedzenia to jeszcze daleko :baffled:
Na razie tyle, postaram sie zagladac czesciej :*

reklama
polusia a może Pola za łapczywie je?? nałyka się powietrza przy tym, może chce odbeknąć i leci wszystko?? współczuję :-(

tabasia a może to wcale nie ząbki?? moja Ol też sie budzi z płaczem w nocy, czasem trudno ją uspokoić, myslałam, że to zęby, ale nie! no i wczoraj wyczytałam, że między 7 a 9 miesiącem dzieci zaczynają intensywnie śnić, przeważnie o minionym dniu. to układ nerwowy gwałtownie się rozwija, a że maluchy sobie z tym nie radzą, to reagują płaczem...

Do góry