reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam Was Kochane wkoncu w domku.
Tak sie ciesze ze juz operacje mamy za sobą.Bartus teraz odsypia,mamy sie wstawic we wtorek bo te płyny jeszcze są ale sie nie powiekszają zadnego antybiotyku nie dostał do domu.Tyle naskrobałyscie ze dopiero przeczytałam.Tak wogóle juz ładnie Bartus sie obraca łapie za nózki jest wesołym chłopczykiem tak jak przed operacją tylko pierwsze dwa dni patrzał na mnie dziko i non stopa płakał.Normalnie moge go karmic dawac jedzonka.Jest taki dzielny wytrzymał juz tyle.

Bardzo dziekuje za kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super ze juz jestescie w domku !!!!!!!! zycze duzo zdrowka dla Bartusia i Ty tez bardzo duzo wytrzymalas !

witajcie

super że Madzia i Bartuś już w domku, dużo zdrówka wam życzę :)

ja jeszcze z nianią nie rozmawiałam, wczoraj jej u nas nie było, a dzisiaj jak wróciłam to teściowa siedziała i nie miałam jak z nią porozmawiać, a jak dzwoniłam do niej to gdzieś wyszłam i wróci późno, więc pogadamy jutro

a ogólnie to po rozmowie z moja mamą postanowiłam, że pogadam z nią czy ten poziom wynagrodzenia jest przez nią akceptowalny, a jak spodziewała się więcej to wtedy się z nią umówię, że zrobimy tak żeby miała możliwość wypracować taką ilość godzin, żeby jej to dawało jakiś minimalny akceptowalny poziom, a jak będzie tak że wyjdzie naprawdę mało godzin to wtedy zapłace jej jakieś minimum czego oczekuje, ale w kolejnych miesiącach będzie musiała odrobić te godziny, co myślicie o takim rozwiązaniu?? moja mam twierdzi, że to nie za bardzo żebym jej płaciła więcej tak za nic

Witaj MADZIU DZIELNA KOBIETO!!! No a Bartuś nasz kochany tyle zniósł :) ach zasługuje na wszystko co najlepsze w życiu!!! Dalej trzymam kciuki by rósł już zdrowo!!! Buziaki. ↲I ja idę nadrabiać :) coś brak czasu :(

Ostatnia edycja:
Witam! nie mialam czasu dzis cos naskrobac. Jestesmu u babci i Ola postanowila, ze nie bedzie spac bo tu jest tak fajnie:)
Madziu, Bartusiu! witamy!!! dobrze, ze jestescie juz w domu! teraz juz bedzie wszystko dobrze!

oj Madziu ależ sina babeczka z Ciebie ! Wycałuj i wyściskaj synka ! Teraz trzeba Bartusia rozpieszczać :d

u nas akcja bujanie - na kolankach i rączkach ... przód tył ;) oczywiście w przerwach szalonego pełzania :p

Czasu coraz mniej ... ach gdzie te słodkie czasy ciąży i macierzyńskiego ... <łezka w oku>

Miłej nocki - zmykam podać kolacje Antoniemu

Madziu witajcie z powrotem, buziaki wielkie dla dzielnego Bartusia!!!

ccaroline gratulacje zabkow!

U nas dzisiaj kiepski dzien. Mlody mial tylko posniadaniowa drzemke i tyle, a potem plakal caly dzien, a ja razem z nim...Jeszcze do tego teraz wysypalam pol herbaty Redana na podloge, wkurzylam sie, bo kupilam ja we Wloszech, a Mlody ja lubil....:-(

reklama
ccgratuluję zębolków!!!↲
polusiadobrze że usg wyszło ok, Pola będzie zdrowa to silna dziewczynka a co do dzieci niesamodzielnych mojej przyjaciółki synek ma 4.5roku i je manne z butelki 3razy w tym o 23.00!!!no comment. ↲

myszowatatragedia z tym pobraniem krwi :( żal dziecka!!! ↲
Franek moje słodkie kochanie :) jak się powie daj buzi wyciąga dziuba na wpół otwartego i całuje :) jakie to słodkie. Jutro jedziemy z Oliwka na kontrol do laryngologa i odwiedzić trochę ciotek w Kaliszu :) Wszystkie tęsknią za Franiem :)

Do góry