reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no tak, powiedział o skoczkach i chodzikach, że niedobre, a pudło jako alternatywa dla pchacza i zrozumiałam, że ok! skoro pchanie pudła jest dobre, to pchanie pchacza też ;-) chociaz faktycznie pudło nie takie mobilne jak taki pchacz na kólkach ;-)

super, że Madzia z Bartusiem ida do domu! :-)

Caroline gratulacje :-)

Super, że Madzia z Bartusiem wracają do domku!!

U Natalki w końcu wyszły kolejne ząbki, dwie górne jedyneczki :)
Witam! Gratuluje zabkow nastepnych u nas nadal jak narazie 2 na dole,ale noce nieprzespane. Rowniez sie ciesze ze juz z Bratusiem ok wszystko.
Pozniej was poczytam bo od wczoraj do dzis do 14 nie mialam netu bo cos robili na lini. A co do chodzikow to rowniez jestem przeciwna. Znajomej dziecko chodzilo w chodziku zaczela jak miala 6 mies i ma teraz problemy a ma 4 lata prawie i ma platfusa i nozki do srodka wykrzywia i iksa ma i to wlasnie przez chodzik.
ccaroline
podaj mi linka na twoje aukcje. :) moze rowniez cos znajde.

Witam Was Kochane wkoncu w domku.
Tak sie ciesze ze juz operacje mamy za sobą.Bartus teraz odsypia,mamy sie wstawic we wtorek bo te płyny jeszcze są ale sie nie powiekszają zadnego antybiotyku nie dostał do domu.Tyle naskrobałyscie ze dopiero przeczytałam.Tak wogóle juz ładnie Bartus sie obraca łapie za nózki jest wesołym chłopczykiem tak jak przed operacją tylko pierwsze dwa dni patrzał na mnie dziko i non stopa płakał.Normalnie moge go karmic dawac jedzonka.Jest taki dzielny wytrzymał juz tyle.

Bardzo dziekuje za kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was Kochane wkoncu w domku.
Tak sie ciesze ze juz operacje mamy za sobą.Bartus teraz odsypia,mamy sie wstawic we wtorek bo te płyny jeszcze są ale sie nie powiekszają zadnego antybiotyku nie dostał do domu.Tyle naskrobałyscie ze dopiero przeczytałam.Tak wogóle juz ładnie Bartus sie obraca łapie za nózki jest wesołym chłopczykiem tak jak przed operacją tylko pierwsze dwa dni patrzał na mnie dziko i non stopa płakał.Normalnie moge go karmic dawac jedzonka.Jest taki dzielny wytrzymał juz tyle.

Bardzo dziekuje za kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-)

Madzia, Bartuś witajcie w domu!! :-D

a nas tak zmoczył deszcz, że az mi kurtka przemokła... dobrze, że Ol miała sucho i ciepło :-)

reklama
Madziu witamy spowrotem.Caluski dla dzielnego Bartusia:)

A mnie cos gardlo boli:(

Wkurzylam sie.Jade do pracy mialam tylko Maksa tesciowej podrzucic i cos mnie tknelo i zadzwonilam do baby(ktora mnie juz od piatku meczy zebym przyjechala) i pytam czy jest w domu a ta ze tak ale zebym przyjechala jutro normalnie szok.
Nerwy mam bo przeciez kazdy ma dzien zaplanowany tesciowa przygotowala sie na dzis plany przeniosla na jutro i co jej sie odwidzialo.

W tych nerwach pojechalam na kawe do kumpeli zeby sie odreagowac.

Do góry