reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no błogo ale za to jak nie śpi to ciagle z nim latam :) i rece mi odpadaja a dalej mnie ten nadgartek boli..

wasze tez te puzzle chca rozbrajac...Boze co on sie nawścieka chce wyjac kaczce oko i nie udaje sie he he :>

reklama
Witam wieczorkiem :) Natalka już śpi, mam nadzieję, że za chwilę nie zrobi pobudki :)

Muszę się pochwalić nową umiejętnością córci, robi papa :) Na początku myślałam, że nie świadomie, ale już kilka razy na moje słowo zrób papa macha rączką, słodko wygląda :)

cc gratulacje! Mojego to jakos nie ciagnie wlasnie do robienia papa...ani innego wskazywania...

Marciaa u mnie to samo...hehehehe, tylko ze Redan wyciaga literki i tlamsi ile moze....i wlasnie nie bylas u lekarza z tym nadgarstkiem?

A dziewczyny Wy budzicie dzieci jak Wam za dlugo spia? Bo ja nie. Wychodze z zalozenia, ze skoro potrzebuje tyle spac, niech spi. Chociaz to tylko teoretycznie tak mowie. Bo Redan jak wiecie spi nie zawiele(razem czy osobnoto sie pisze?nie wiem ;-)). I jak pospi 1.5 godzinki to mam swieto!

ja nie wiem ktos podmienil mi dziecko:confused:, jak zawsze spal o 19 to do teraz wiercipieta w lozeczku i na dodatek non stop na brzuszek myk ale o spaniu mowy nie ma, ale jaja! no nic teraz juz spi bo nic nie slychac, ja ide sie kapac:tak::tak::tak:

jutro jedziemy w odwiedziny do mojej kumpeli i jej 2,5 letniej julki, pawel lubi starsze dziewczyny;-)

heronek ja w zyciu nie budze!! ale na palcach jednej reki moge policzyc kiedy spal powyzej 3h;-)

marciaaja tez mialam z nadgarstkami, bo pawel wazy z 10kg prawie (wydaje mi sie ze to od tego), ale zalozylam pare razy ta magnetyczna opaske i jakos teraz juz mnie nie boli, a nie wierzylam w jej skutecznosc...:no:

Ostatnia edycja:
ja też nie budzę a to dlatego że moja Pola śpi najdłużej 2h i to pojedzeniu więc się nie martwię:)

a ja dziś byłam u koleżanki co ma 3 letnią córkę i wiecie co ta mała w nocy piję mleko
jezu jak to usłyszałam to się jej pytam czy ona normalna bo moje 7 miesięczne dziecko już nie je. po za tym Ona wszystko robi za tą mała: karmi jajecznicą, daje pić, ubiera, jejka masakra jakaś ale mała wie jak się chipsy je i cole pije
mam nadzieję że moje takie nie będzie:)

reklama
Witam!

jestem wściekła, nie dość, że dziecko mi 15min męczyli to jeszcze to!A i jeszcze powiem Wam co mieliśmy u nich z badaniem moczu. Otóż jak zwykle przyniosłam woreczek z moczem (tak jak do każdego innego punktu nosiłam)a te babki do mnie, że one nie przyjmą bo ma być w pojemniczku. No ja w szoku bo pierwszy raz takie coś słyszę, ale ok mają tam jakieś swoje procedury, więc pytam czy zatem muszę przynieść ten mocz jeszcze raz, a one do mnie, że nie tylko, żebym ten mocz z woreczka do pojemnika przelała, mówię, że przecież nie mam pojemnika, no to one, że mi sprzedadzą, super! I zaczynam się męczyć z tym przelewaniem, w końcu pytam czy mogłby mi może pożyczyć jakiś nożyczek bo nie mogę tego woreczka otworzyć, a one, że nie muszę, że wystarczy jak włożę ten woreczek z moczem do pojemniczka! To się pytam po co ten pojemnik???

Moze tu chodzi o to zeby kupic ten pojemnik.

Ja wlasnie dzis obudzilam malego bo spal juz u babci 2h a ja wrocilam z pracy i chcialam jechac do domciu wiec musialam go zbudzic,ale normalnie tego nie robie.Zaraz jade po maluchy do szkoly wracam przebieram core i na balet.
Milych snow bo zapewne jak wroce to wy juz bedziecie przewracac sie na drugi bok:):)

Do góry