reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kochane
Ja dzisiaj po pierwszym dniu , zawiozlam rzeczy rozpakowalam sie , roznioslam ulotki i teraz nic ino lapac klientele, ciemno to widze bo pelno tego w JG i moze byc ciezko z jakims wiekszym zarobkiem.
Dzieci ok, tesciowa dała rade z dzieciakami wiec spokojna jestem. Slodko zasneli o 18 jak zwykle, a my bylismy na pokazie z mezem poscieli wełnianej , mamytaka dla sebka, raty nadal spłacamy hehe:baffled: bo koszotwala nas 1300 zł ale podobno najlepsza wiec pierwszemu dziecku wszystko co najlepsze, niedlugo ta posciel odziedziczy krystianek jak sebus pojdzie do duzego lozka z duza posciela bo ta welniana to taka do lozeczka dzieciecego.

Dziękuje kochane ze trzymalyscie kciuki :*

Milego wieczorku kochane :*

reklama
Hej hej:-) Mój dzień zaczął się dziś bardzo wcześnie, od 4 Franek budził się co 30min, a o 5.30 obudził się już na dobre:-) Oboje jesteśmy już po śniadanku, a Franio urżeduje na puzzlach. Zaraz pójdzie spać a ja będę się relaksować przy kawce:-) Wczoraj była u mnie teściowa, przywiozła Franiowi kozaczki, mniej więcej takie jak yra pokazywała, a w zasadzie różnią się tylko podeszwą bo u nas jest w kolorze buta, a u yra z tego co pamiętam była jasna (czy się mylę?)
polusia faktycznie troszkę niesamodzielne to dziecko jak na 3 latka, także mam nadzieję, że u nas będzie inaczej, na pocieszenie powiem, że widziałam 7-latka karmionego przez mamę....
Czarnuszka 3mam kciuki za biznesik!

Miłego dnia Kochane:-)

dzień dobry dziewczynki:)
jejku ale jestem zmęczona, nie mogłam spać w nocy a mała pobudkę zrobiła o 5:40:(
kochane moje trzymajcie mocno kciuku dziś Pola ma USG mam nadzieję że nic złego nam nie wyjdzie.
miłego dnia :)

dzień dobry dziewczynki:)
jejku ale jestem zmęczona, nie mogłam spać w nocy a mała pobudkę zrobiła o 5:40:(
kochane moje trzymajcie mocno kciuku dziś Pola ma USG mam nadzieję że nic złego nam nie wyjdzie.
miłego dnia :)
trzymam kciuki za księżniczke. Obywszystko poszlo pomyslnie.

Witajcie, my dzisiaj pobudka o 8 , krystianek wstal o 6 dostal soczek do picie i zasnal jeszcze do 8, zaraz lece mu zrobic mleczko i musze jakis obiadzik mu wymyslic i jechac zatankowac autko. Dzisiaj jade na 14 do pracy, jeszcze po drodze zamówie torty na chrzciny i urodzinki. :)
Milego dzionka

hej
nie bylam u lekarza;/ mama mowi ze to dlugo sie "goi" ale jak mlody mnie kopnie w ten nadgarstek to robie sie purpurowa
Niko jakis wiercipieta był w nocy obudzil sie punkt 7. Wypil znowu całe mleczko w nocy zuch chlopak
Wiecie co moja siostrznica pila mleczko do 3 roku zycia. Jak miala ur to siostra pow ze tkaie duze dzieci juz w nocy nie pija i pozegnaly sie z butla ;-) za to mala od malenkosci jadla sama, ubierala sie :)
ale pizdziawa...bylam z psami na spacerku -4 :O

edit: ddtvn o in vitro

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek!

polusia kciuki zacisniete!

Mlody juz od 5 urzeduje i nie chce spac...wwwrrrrr

Ja sobie nie wyobrazam, zebym moje dzieko karmila i ubierala do 3 r.z., ale pewnie roznie bywa w zyciu....Za to na pewno bede miala pobudki na karmienie do Redana 18-tki!!!hehehehehe

czarnuszka powodzenia!

Milego Dnia!

reklama
Oj myszowata coś o tym wiem, podchodzi do czego się da i wstaje, na dodatek myśli, że będzie stała bez trzymanki i pada, nie można na krok jej zostawić.

Taka a pro po Witam, w nocy 2 pobudki, po drugiej która była o 5 już nie usnęłam.

Miłego Dnia życzę.

Do góry