reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mnie tez bardziej podoba sie bez tla.

Moje dziecie juz spi od 9 a teraz juz 12 ponad 3h,az chodze zagladac cos mu sie poprzestawialo chyba odsypia nocke.Tylko kiedy teraz pojdzie spac. bo o 2 jade po dzieci i znowu bedzie poprzestawiany.

moniska jak możesz mi to robić :( takie fajne spodnie :) będę licytować ale wiesz poczekam na końcówkę, szerokie mają nogawki czy takie w sam raz??

kazal mi nie dociskac przy przekrecaniu raczki do okna tylko zeby byla taka mala szczelina,ciezko to opisac ale da sie tak zrobic bo poskutkowalo.Teraz moja lokatorka tez miala ten problem i gdy tata poszedl jej pokazac to skonczyla sie wilgoc,a najlepiej zapytaj sie w sklepie bo oni wlasnie ci fachowcy c o sprzedaja okna mi pokazali po prostu okna sa za szczelne i cala wilgoc zstaje wewnatrz,mnie to az grzyb w szafie sie zrobil.

kazal mi nie dociskac przy przekrecaniu raczki do okna tylko zeby byla taka mala szczelina,ciezko to opisac ale da sie tak zrobic bo poskutkowalo.Teraz moja lokatorka tez miala ten problem i gdy tata poszedl jej pokazac to skonczyla sie wilgoc,a najlepiej zapytaj sie w sklepie bo oni wlasnie ci fachowcy c o sprzedaja okna mi pokazali po prostu okna sa za szczelne i cala wilgoc zstaje wewnatrz,mnie to az grzyb w szafie sie zrobil.
U nas grzyba nie ma nic na scianie nie wylazi ale w szafce czuc i w lozku jak posciel chowam. Ale to dziwne bo wentylacja tez jest i zreszta jedno okno jest nieszczelne bo jak siedze i wieje na dworze to az po plecach mi wieje. A kupywalas moze jekies pochlaniacze wilgosci czy cos takiego?

reklama
moniska jak możesz mi to robić :( takie fajne spodnie :) będę licytować ale wiesz poczekam na końcówkę, szerokie mają nogawki czy takie w sam raz??

wiesz.. jak dla mnie to te nogawki sa proste, ani rozszerzane, ani bardzo waskie, takie.. normalne :-D

Yra jaki rozmiar nosisz?
wiesz... radzilabym dobrze zmierzyc biodra, bo spodenki sa ze strechem i sie rozciagaja.

Do góry