asia2702
Fanka BB :)
A ja ostatnio na ciuchach kupiłam sobie fajne sztruksy rozmiar 38 Szkoda, że teraz ponoszę je parę razy :-( Ale mam nadzieję, że po drugiej ciąży schudnę tak samo jak po Szymciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Kochane
U nas nocka ok, choć wstałam z bólem głowy, pewnie dlatego, że wczoraj bardzo się zdenerowałam i cały dzień o tym myślałam. Daltego wczoraj zjadłam wielką pakę chipsów a dziś na śniadanko snikersa i kawę z mlekiem i brązowym cukrem - samo zdrowie, no i pół jogurtu po Franku - to już troszkę lepiej;-) Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie bo nie lubię być zła na rodzinę, a jestem na teściową i szwagierkę:-( Mam nadzieję, że u Was lepiej:-)
miłego dnia Wam życzę:-)
Witajcie
Codziennie sobie obiecuję, że wieczorem z Wami popiszę, ale nie chce mi się kompa włączać. Wczoraj zasnęłam na dr House
Mojego P wypuszczą chyba ze szpitala na przepustkę :-) Cieszę się :-) Może w niedzielę wybierzemy się do teściów. Ale będą mieć niespodziankę ;-) jak im powiemy o ciąży.
Miłego dnia!
Witam dziewczyny, bobasy i fasolki
U nas noc ok. Ale mamusia wpadla na pomysl zeby oduczyc cyca w nocy i podala dziecku herbatke. Mala jak poczula, ze chce ja oszukac momentalnie otworzyla oczy i bylo po spaniu. hihihi i mam nauczke!! Wole juz jej dac cyca, przynajmniej zasnie znow twardo Ostatnio i tak sie budzi tylko dwa razy Czy Wasze dzieci jak juz nauczyly sie przekrecac na brzuch to robily to caly czas?? Ola nie ulezy na plecach a jak sie przewroci na brzuch to po chwili steka zeby ja przekrecic bo sama jeszcze nie umie, ja ja obroce a ona fik z powrotem i tak wkolo!
Madzia uszki do gory!! Operacja i pobyt w szpitalu szybko mina, a potem bedzie juz tylko lepiej!!
Polusia udanego wyjazdu i szalenstw na weselichu!!
Czarnuszka u mnie podobnie, strasznie tęskniłam za Dawidem, a poród fakt był lżejszy i szybszy, ale ból ten sam
Hejka!!!
Co tam u Was Kochane, kurde ynaki mi sie popryestawialz..
Kurde no... a chcialam popisac y wamiŁ)