reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej Kochane
U nas nocka ok, choć wstałam z bólem głowy, pewnie dlatego, że wczoraj bardzo się zdenerowałam i cały dzień o tym myślałam. Daltego wczoraj zjadłam wielką pakę chipsów a dziś na śniadanko snikersa i kawę z mlekiem i brązowym cukrem - samo zdrowie, no i pół jogurtu po Franku - to już troszkę lepiej;-) Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie bo nie lubię być zła na rodzinę, a jestem na teściową i szwagierkę:-( Mam nadzieję, że u Was lepiej:-)
miłego dnia Wam życzę:-)

Ja chyba jestem wstrętną bratową a moja Mimi teściową ... jakoś nie możemy dogadać się z Gwiazdą :sorry2: Słowo zołza powstało od słowa bratowa !

myszowata solidarnie 3mam Twoją stronę oczywiście, żeby była jasność ;-)

Witajcie :happy:

Codziennie sobie obiecuję, że wieczorem z Wami popiszę, ale nie chce mi się kompa włączać. Wczoraj zasnęłam na dr House :sorry2:

Mojego P wypuszczą chyba ze szpitala na przepustkę :-) Cieszę się :-) Może w niedzielę wybierzemy się do teściów. Ale będą mieć niespodziankę ;-) jak im powiemy o ciąży.

Miłego dnia!

Jej! Pamiętam jak w ciąży z Antonim tatuś zabierał nas na spacery, na których w pięknej jesiennej scenerii ... zasypiałam na ławce :-D:-D:-D

Witam dziewczyny, bobasy i fasolki:)
U nas noc ok. Ale mamusia wpadla na pomysl zeby oduczyc cyca w nocy i podala dziecku herbatke. Mala jak poczula, ze chce ja oszukac momentalnie otworzyla oczy i bylo po spaniu. hihihi i mam nauczke!! Wole juz jej dac cyca, przynajmniej zasnie znow twardo:) Ostatnio i tak sie budzi tylko dwa razy:) Czy Wasze dzieci jak juz nauczyly sie przekrecac na brzuch to robily to caly czas?? Ola nie ulezy na plecach a jak sie przewroci na brzuch to po chwili steka zeby ja przekrecic bo sama jeszcze nie umie, ja ja obroce a ona fik z powrotem i tak wkolo!
Madzia uszki do gory!! Operacja i pobyt w szpitalu szybko mina, a potem bedzie juz tylko lepiej!!
Polusia udanego wyjazdu i szalenstw na weselichu!!

Antek jak tylko nauczy się czegoś nowego to wałkuje to do bólu :tak:

Czarnuszka u mnie podobnie, strasznie tęskniłam za Dawidem, a poród fakt był lżejszy i szybszy, ale ból ten sam :p

Jezu ! PORÓD ... :no::no::no:

Antoni zjadł gruszkę williamsa i wstąpiła w niego moc! :-D Wykazuje hiperaktywność, przy czym opowieści różnej treści ie ma końca :-) "abuuu" "bubu" dominuje :happy:

a moja śpi ciagle... cały czas oczekuję, że już zaraz wstanie.

kurde, chciałam zapisać Ol na szczepienie, bo juz jesteśmy 2 tygodnie spóźnione i znowu nie ma terminów!! mi pasuje tylko wieczorem, bo wtedy M. jest, no kurde.

Witam ciepło.
Czytam od jakiegoś czasu to forum bo też mam marcowego dzieciaczka i mozna sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.

Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko że tu napisałam ale chciałam skorzystac z waszego doświadczenia. Chciałam was zapytać jak robicie wprowadzając dziecku jakąś nową zupkę, obiadek. Wiadomo daje się tego trochę i patrzy na reakcję czy sie nic nie dzieje. Ale czy w tym dniu dajecie maluchowi jeszcze normalną porcję jakiejś zupki którą już wcześniej jadł, czy też może zastępujecie to wtedy mlekiem?

A drugie pytanko mam odnośnie kaszek. Czy dajecie dziecku kaszkę tej samej firmy co pije mleko, np. jak pije nan to dajecie z nestle, a jak bebiko czy bebilon to z bobovity? Czy to jest istotne? Bo mój mały pije bebiko a chciałam mu podać kaszkę z nestle lub hippa. Tylko boję się czy mu tym nie zaszkodzę

witajcie
dzis troche lepiej ze mna ale nie chwale dnia przed zachodem ;)

Alanek - ucina sobie juz druga drzemke - tylko ze pierwsza to 20 min ;) wiec nawet kompa nie zdazylam wlaczyc. PRano tak slicznie slonko swiecilo a teraz pochmurno ale i tak 1,5 h bylismy na spacerku ;) no i znajac moje dziecko to zaraz idziemy znowu, to jest jego żywioł, wszystko chce ogladac, dotykac a najbardziej to sie smieje jak zobaczy kosz na smieci - zołto czerwony- wyglada troche jak muchomor;) normalnie dostaje takiego powera ze sama sie brechtam;)

podziwiam Was z tym odchudzaniem- ja sie smieje ze po drugim dziecku bo narazie mi sie nie oplaca ;) , a slodycze to znikaja na potege ;)

Kosz na śmieci :-D:-D:-D dobre :)

A cd odchudzania to myślę nad Dukanem (Marciaa coś wspominała, że chce - jakie wyniki?)

Ccaroline
masz racje mż najlepsze ... tylko tak wooolno to działa :baffled:

Czarnuszka ile już za Tobą ?

reklama
Do góry