ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam ciepło.
Czytam od jakiegoś czasu to forum bo też mam marcowego dzieciaczka i mozna sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.
Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko że tu napisałam ale chciałam skorzystac z waszego doświadczenia. Chciałam was zapytać jak robicie wprowadzając dziecku jakąś nową zupkę, obiadek. Wiadomo daje się tego trochę i patrzy na reakcję czy sie nic nie dzieje. Ale czy w tym dniu dajecie maluchowi jeszcze normalną porcję jakiejś zupki którą już wcześniej jadł, czy też może zastępujecie to wtedy mlekiem?
A drugie pytanko mam odnośnie kaszek. Czy dajecie dziecku kaszkę tej samej firmy co pije mleko, np. jak pije nan to dajecie z nestle, a jak bebiko czy bebilon to z bobovity? Czy to jest istotne? Bo mój mały pije bebiko a chciałam mu podać kaszkę z nestle lub hippa. Tylko boję się czy mu tym nie zaszkodzę
Witamy Co do wprowadzania nowych obiadków czy deserków, nie przykładam już bardzo takiej uwagi ponieważ na nic jeszcze nie miała uczulenia, ale myślę, że można podać tego samego dnia obiadek, który dziecko dobrze tolerowało, a do kaszek tak samo daję różnych firm.
Tak mŻ idzie bardzo wolno, 10 kg a już trochę się odchudzam, z kolei jak liczyłam kcal 1200, schudłam 23 kg przez pół roku.Kosz na śmieci dobre
A cd odchudzania to myślę nad Dukanem (Marciaa coś wspominała, że chce - jakie wyniki?)
Ccaroline masz racje mż najlepsze ... tylko tak wooolno to działa
Czarnuszka ile już za Tobą ?
Czarnuszka cukinie faszerowane pycha!