madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mój własnie kupsztala robi wkoncu bo sie biedak meczył dwa dni ale jakie odgłosy daje.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas obojetne jaka firma :-)ja wrocilam od kosmetyczki i o niebo lepiej ale skore mam w dobrym stanie podobno
Ł. wzial mi młodego na wieczor...
piszecie, ze czasem macie dość ale to chyba każda. Ja nie mogę narzekać mnie tylko denerwuje karmienie i czasem zdarzy mi się zaknląć pod nosem
widze, że słoiczki bobovity nie ciesza się jakimś powodzeniem u maluszków z tego co czytam to hipp i gerber
no to zaraz kawunia i placek drozdzowy ze sliwkami- dietka co nie
Patinka zazdroszcze tego zwiedzania uwielbiam te miejsca![]()
sprezynuja czyli co robia?Czy wasze dzieciaki sprężynują? Mój ostatnio chciałby cały czas to robić![]()
Ugina nóżki jak sie go trzyma pod paszkami z nóżkami dotykającymi podłoża, wygląda jakby podskakiwał. Strasznie go to cieszy.sprezynuja czyli co robia?
właśnie???sprezynuja czyli co robia?