reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja wrocilam od kosmetyczki i o niebo lepiej ale skore mam w dobrym stanie podobno :D:D
Ł. wzial mi młodego na wieczor...
piszecie, ze czasem macie dość ale to chyba każda. Ja nie mogę narzekać mnie tylko denerwuje karmienie i czasem zdarzy mi się zaknląć pod nosem
widze, że słoiczki bobovity nie ciesza się jakimś powodzeniem u maluszków z tego co czytam to hipp i gerber

no to zaraz kawunia i placek drozdzowy ze sliwkami- dietka co nie ;)

Patinka zazdroszcze tego zwiedzania uwielbiam te miejsca :)
u nas obojetne jaka firma :-)
Dzisiaj np jedlismy kilka lyzeczek Marchewka Jabluszkiem firmy Bobo Frut. Jak nic nie wyskoczy, to jutro dokonczymy sloiczek.

Misia gratulacje :-)

Jutro przyjedzie kurier z chusta, juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze upaly mina szybko, bo juz chce ponosic :-)

nio moja Pola śpi, zjadłą 220 i zaraz dokończy i pewnie się skończy na 260 mleka. ale marudna dziś po tym szczepieniu. mam nadzieję że nocka będzie spokojna.
co tzn. sprężynują?
patinka też ci zazdroszczę bo sama kocham góry,a teraz z małą nie mieliśmy jeszcze okazji się wybrać.
moja Pola to woli bobo vitę, natomiast hipp jej nie bardzo podchodzi

Patinka super że wypad sie udał. Franuś spisał sie na medal swoim zachowaniem a tak sie martwiłas bo przed wyjazdem był marudny-te nasze kochane dzieci potrafią nas zaskoczyć:)

I wydajemi się że chodziło Blu o to jak Adas buja sie na filmiku:) takie spręzynowanie...ale mogę się myslić:)

Ja czasem pod nosem przeklne na Zyzulca jak possie cyca pare sekund i odwraca głowe potam znowu cyc pare sekund i głowa w druga strone...o Boziu jak mnie to wqrza!!

Ol znowu na głodnego spać poszła. ale to wszystko dlatego, że nie chciała pospać wieczorkiem, więc teraz padła, ale z jakim krzykiem, taka była wykończona. no i mleka nic a nic nie zjadła, niestety na śpiocha jej nie nakarmię...

Patinka, witaj :)

Misia, gratuluję :)

Polusia, to wychodzi na to, że Twoja teściowa jednak sobie zagęszczała hahahah :D

jeśli chodzi o spręzynowanie, to Ol uwielbia stać, jak ją pod paszki trzymam i ona wtedy tak właśnie "podskakuje" :)
dziś sama w nocy jestem z dzieckiem... M. znów w delegacji... nawet mi się obiadu robić nie chciało.
no i O. woli Hippa (dynia z ziemniakami lub dynia z indykiem i morele to nasze hity) i Gerbera z tych jedzonek dostępnym w Pl :)

reklama
Do góry