reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ol była ubrana na biało, ale nie dlatego, że ktoś sie upierał, po prostu sukieneczka mi się spodobała ;) aczkolwiek oglądałam też ecru i taki jaśniutki lila, ale tamte były za drogie jak na jeden raz :)
zdjęcie jest na zamkniętym :)
był tez do tego kapelusik, skarpetki i bolerko, ale o 10ej rano mieliśmy 31 w cieniu, więc odpuścilam :) Ol wystąpiła w samej kiecce i z gołymi nóżkami :)
chociaz obok był chłopiec ubrany w koszulę, kamizelkę, marynarkę, spodnie, skarpetki i buciki, a na głowie kaszkiet. no ładnie wyglądał, ale współczuliśmy mu strasznie, bo dziecku pot dosłownie po twarzy płynął.

wydeje mi się, że kolor nie ma az takiego znaczenia, no może na czarno czy w czerwone maki dziecka nie ubieraj ;)

chociaż wiem, jakie podejście mają nasi rodzice... ja też sie nasłuchałam, że Ol z gołymi nóżkami :/

dziewczyny ogladalyscie wiadomosci? ja to dzisiaj caly dzien na tvn 24 patrzalam i na ten krzyz.Normalnie gotowalo sie we mnie.CO za paranoja.Wstyd mi,na prawde wstyd...Ludziom sie w glowach po przerwacalo.Moze lata mlodosci sie przypomnialy i walka z komuną albo i ss.Chore i jeszcze raz chore.Szkoda ,ze blizej warszwy nie mieszkam bo bym tym wysztkim dziadom nazdala..

dziewczyny ogladalyscie wiadomosci? ja to dzisiaj caly dzien na tvn 24 patrzalam i na ten krzyz.Normalnie gotowalo sie we mnie.CO za paranoja.Wstyd mi,na prawde wstyd...Ludziom sie w glowach po przerwacalo.Moze lata mlodosci sie przypomnialy i walka z komuną albo i ss.Chore i jeszcze raz chore.Szkoda ,ze blizej warszwy nie mieszkam bo bym tym wysztkim dziadom nazdala..
nie denerwuj się kochana, mnie też ciśnienie skacze jak widzę tych ludzi. po kiego grzyba oni tam są i co chcą tym uzyskać.tylko się ośmieszają.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Powiem wam szczerze że jak juz byliśmy na setnym zakręcie na Morskie Oko a końca nie było widać to szłam i klnęłam. Juz nie miałam sił i beczeć mi się chciało hehe. Ale jak zobaczyłam widoki to wszystko zniknęlo;-)
mazia powiem Ci szczerze, że jak patrze na to co pokazują w tv o tym krzyzu to czasami jest mi wstyd że oni nazywają się katolikami. Jestem wierząca i chodzimy do kościoła i krzyż jest dla mnie symbolem ale BEZ PRZESADY.:eek: Ale cóż zrobić...ludzie są różni.
Ja spadam spać bo juz ledwo patrze. Jutro tata po mnie przyjedzie bo nie chce w takim dniu siedziec sama w domku.
Buziole i spokojnych nocy:-)
Jejku głodna jestem :confused2: głupie tabletki...tylko jem i jem...grrr najwazniejsze ze waga stanęla w miejscu. No nic ide po kanapke z nutella:-D

Ostatnia edycja:
Co do chrzcin my mamy 22 sierpnia i rozglądam się za sukieneczkami, co myślicie o takiej czy się nadaje na taką okazję?
sukienka.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry