reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie:)
nocka nawet ok..obudzil sie przed 3 na mleko a wieczorem wytrabil 200ml!!!ale jakis niespokojny był wczoraj...
Nikus sie za to dzis na kupsztala obudzil o 7 pobawil sie ksiazeczka i usnał po mleczku teraz:)

dzis ide do kosmetyczki sie ogarnac..zrobie wkoncu oczyszczanie buzi po ponad roku!:)
też by mi się przydało oczyścić:-)ehh tylko kiedy....

reklama
Witajcie :)

Jestem strasznie niewyspana. Kuba dziś przeszedł samego siebie w wierceniu się w łóżeczku. Od kilku dni wierci się strasznie, ale dziś to już nawet nie wiem, jak to nazwać. Wędrował po łóżeczku w przeróżne strony i gdy mocniej docisnął do szczebelków z którejś strony, to był płacz. Ja mam lekki sen i to jego szuranie w ogóle nie dawało mi zasnąć. Położyłam się koło 23 i wstawałam do niego chyba z 10 razy, aż w końcu ok 2 wzięłam go do łóżka i tam spał spokojnie:confused2: Za to obudził się koło 6 i nie było spania... Mam nadzieję, że w dzień chociaż trochę pośpi i ja z nim:sorry:

Mam dziś pierwszą jazdę i wielkiego cykora. Ja prowadząca samochód to z widłami na słońce:no:

Witajcie :)

Jestem strasznie niewyspana. Kuba dziś przeszedł samego siebie w wierceniu się w łóżeczku. Od kilku dni wierci się strasznie, ale dziś to już nawet nie wiem, jak to nazwać. Wędrował po łóżeczku w przeróżne strony i gdy mocniej docisnął do szczebelków z którejś strony, to był płacz. Ja mam lekki sen i to jego szuranie w ogóle nie dawało mi zasnąć. Położyłam się koło 23 i wstawałam do niego chyba z 10 razy, aż w końcu ok 2 wzięłam go do łóżka i tam spał spokojnie:confused2: Za to obudził się koło 6 i nie było spania... Mam nadzieję, że w dzień chociaż trochę pośpi i ja z nim:sorry:

Mam dziś pierwszą jazdę i wielkiego cykora. Ja prowadząca samochód to z widłami na słońce:no:

powodzenia na jazdach :-)

Fiolkowa dasz rade. Ja tez miałam cykora za 1 razem tak mnie głowa bolała ze szok...po ok 10h wyjezdzonych to juz smigałam jak stara ;-)
mnie to mama zaprowadziła na prawo jazdy za rączkę haha sama bym się nie odwazyła :)))

oj.... u mnie też noc nieciekawa aż już przeklinałam pod nosem:-D

nie wiem co mu jest cały czas prawie co godzine się budzi , matko święta no i marudzi nie chce jeść w nocy ani pić - nic, no i nie chce spać zbytnio musze go usypiać po 15 razy latać ze smoczkiem i w ogóle :crazy: katorga,
a na noc przewarznie nie chce jeść, oj oj :no:

reklama
mój też ma niby oczka po mamusi :)

a tak w ogóle ostatnio jak widzi obcych krzywi sie i płacze jakby się bał , a zawsze się uśmiechał...dziwne

Do góry