madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A Bartus sie obudził i siedzi u mnie na kolanach.nmnbnbhbn to synek napisał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia- zdolny Bartuś
Polusia- ja też tak czasem mam, tylko zaczepki szukam, żeby kogoś po ryju naklepać
dziewczyny, macie czasem przeczucia? coś, czego nie da się racjonalnie wyjaśnić? bo normalie nie wiem, co się ze mną dzieje.
szukamy tego domu. no i jeden się trafił, super, cena ok, odnowiony, czysty, w dobrej okolicy, właściciel miły, niby wszystko co trzeba do przeprowadzki. a ja nie i nie. no nie wiem, dlaczego, coś mnie odpycha od tego domu, jak wchodzę to rozglądam się podejrzliwie po kątach i szukam czegos za plecami. nie wiem, co się dzieje.
M. mówi, że juz by się przeprowadzał, a ja nie i nie. jedynym "racjonalnym" powodem, który mogę podać, jest brak wanny (jest tylko prysznic) no ale to raczej mój wymysł.
jak pomyślę, że mielibyśmy tam mieszkać, to mnie zimny pot oblewa i naprawdę nie wiem, dlaczego
może zwariowałam.
jak ktos chce mnie wyśmiać, prosze bardzo. może to pozwoli mi zrozumieć siebie![]()
No ja się dołączam. Też Cię podziwiam polka. Ja mam niby pokarmu mnóstwo, sam przy karmieniu z drugiej piersi wycieka, ale jakbym miała odciągać to by mnie chyba coś trafiło. Laktatorem to nie mogłam dać rady, po 10 ml mi się znudziło, bo te cycki jakieś takie miękkie i nie mogłam sobie poradzić. A Ty ściągasz laktatorem czy ręcznie? Jeśli masz tyle mleka i chce Ci się ściągać to na Twoim miejscu podawałabym cały czas Twoje mleczko i nie prowadzałabym jeszcze mm./QUOTE]
Odciągam laktatorem, już 3 wykończyłama czas musi być bo mały rośnie jak na drożdżach zreszta można to na zamkniętej galerii zobaczyć
![]()
I co zrezygnowałaś z karmienia swoim mlekiem? Czy maleństwo je z cyca czy mm? Mój jadł normalnie do 6tygodnia. Potem był bunt na cyca w dzień a miesiąc temu i w nocy. Teraz tylko odciągane. Wszyscy mówią żeby przejść na mm ale szkoda mi bo mam tyle mleka. Wolę kupić małemu coś innego. Nie wiem może źle myślę.