reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurde dopiero usiadłam, cały dzień sprzątanie, gotowanie, karmienie, pranie, no i kłótnia z teściową:-D Znowu chce mi ze szwagierka syna wychowywać. Mały tak się zdenerwował że leży w łóżku od rana z gorączką. Poszło o to że mały był wczoraj u siostry męża i bawili się i że nie zdążył by do toalety załatwił się na dworze pod krzaczkiem :) i ja i on dostaliśmy opr... Że on nie wychowany, że jak ja mogę pozwalać że tylko w wc. Więc ja na to że mój mały potrafi radzić sobie w każdej sytuacji i że ciekawe jak chłopcy pojadą do lasu na wycieczkę sobie jej synuś poradzi. Więc teściowa i szwagierka foch że śmiałam się odezwać... Szkoda gadać :( ale nic. Teraz już lepiej M. Przyjechał przyznał mi rację i tyle. Franek ma dziś wilczy apetyt. Jadłby cały czas :) idę się ogarnąć bo sis przyjeżdża z narzeczonym :-) ;-)

reklama
a ja wlasnie dopiero skonczylam doczytywac was z wczoraj i dzisiaj.
Wczoraj bylismy rodzinnie na pikniku od F z pracy, bylo calkiem fajnie, Pat sie przynajmniej wyszalal :)
Potem zajechalismy do tesciow i na tym dzien przelecial.

O i juz Polcia marudzi, to do pozniej ;)

Wróciliśmy z mini-wakacji. Umęczyłam się bez m, ale i tak było fajnie :)

Adaś zaczął się podnosić na rączkach i kolankach i sie tak buja w przód i w tył. Teraz go nawet w łóżeczku nie można zostawić samego, bo wali głową w barierkę...

witam wieczorową porą,
dziś pół dnia spędziłam na zakupach, ale zakupiłam to co trzeba. kupiłam Julce super żakiecik ze spódniczką na przecenie.
Pola zjadła 210 mleczka i już śpi ze swym nowym przyjacielem :)
blue witaj z powrotem po tych mini wakacjach, poczekaj jak zaraz synuś da nogę :)

witajcie

ja wczoraj narzekalam na malego ze o 4 w nocy obraca sie na brzuch i steka, a ja go zawsze na plecki kladlam, a dzisiaj przyuwazylam ze on spi, a steka bo lezy przy samym ochraniaczu i mu niewygodnie, przesunelam go tylko na brzuszku na srodek lozeczka i ladnie spal do 6 :)

my dzisiaj caly dzien jezdzilismy po sklepach i szukalismy kanapy, a wlasciwe dwoch :) bo jedna do malego pokoju i na niej bedziemy spac, a jedna do duzego pokoju, sklep upatrzylismy przeglądniemy katalog i jutro albo w poniedz pojedziemy zamowic i wtedy sie wybierze material i kolor :)

a i jeszcze jedno :) mamy nianie :-)
dziewczyna jest mloda 19-20 lat ma, idzie na 1 rok studiow zaocznych, ale fajnie bo bedzie wynajmowac pokoj od tesciowej i bedzie w tym samym budynku mieszkac co my, bedzie dyspozycyjna i na miejscu, stawke ustalilismy 8 zł za godzine, najwazniejsze ze poszukiwania mamy juz z glowy, oby sie tylko nic nie pozmienialo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka Nikos dzisiaj pięknie pil 6xpo ponad 130ml :) juz slodko spi bylismy na spacekru i podreptlaismy 5km ale mnie nogiiiiiii bolą leżę i kwiczę :-) mlody cały czas oglądał się i gadał :) na koncu usnął:)
ja ide do mojego Ł.
dobranocki

Do góry