reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tabletki nie pomagają niestety,moze po kawie bedzie lepiej.Bartus to mały nerwus sie stał jak tata wyjechał czasem nie daje rady i niewiem o co mu chodzi i sie wnerwiam,ale jak spojrzy tymi swoimi duzymi niewinnymi oczkami i sie usmiechnie to mu wybaczam.Jest Kochaniutki.

Witam sie!
U nas nocka jak zawsze, a ja naiwna marzylam o twardym snie:-) Do tego Olenka w srodku nocy osikala cala siebie i cale lozeczko...nie wiem jak to zrobila:wściekła/y: Madzia84 w takich momentach tez wnerwiam sie na Ole ale jak tylko sie usmiechnie to wszystko mija! Kocham ja nad zycie!! A na bol glowy najlepszy jest spacer i swierze powietrze:tak:

czesć
ja od dawna na nogach ale ciągle bez śniadania i mojej ukochanej herbaty (kawy nie piję poza wynalazkami takimi jak latte czy mocha lub capuccino, no ale do tego ekspres ciśnieniowy by się przydał ;-))
Dominilka drzemie, chłopcy po śniadaniu oglądają bajki.
Ja narobiłam się już dziś - teraz maszyny pracuja za mnie (szkoda że żelazko samo nie chce :-) ) a ja zasiąde do śniadania.
Dziś jedziemy do dziadków.
Miłego dnia!

Witam sie!
U nas nocka jak zawsze, a ja naiwna marzylam o twardym snie:-) Do tego Olenka w srodku nocy osikala cala siebie i cale lozeczko...nie wiem jak to zrobila:wściekła/y: Madzia84 w takich momentach tez wnerwiam sie na Ole ale jak tylko sie usmiechnie to wszystko mija! Kocham ja nad zycie!! A na bol glowy najlepszy jest spacer i swierze powietrze:tak:

Hehe mój Bartus mi zmoczył przescieradło.Tak pójdziemy na spacerek po południu.Bartus ładnie spi mi na spacerkach chociaz wczoraj miał oczy jak 5 złoty.Mam nadzieje,ze Bartus bedzie dłuzej spał w łózeczku a nie mame budzic skoro swit i wstaje razem z kurami :-D

Hihi Ola tez wstaje razem z kurami i jest bardzo rozmowna z rana:tak: Ale rannym ptaszkiem jest po tatusiu bo mama by spala i spala:-)
Widze, ze wszystkie mamusie dzis zapracowane, ja tez uciekam prasowac bo moj skarbek smacznie spi!

Hej kochane marcówki
Nikkodem co chwila od 2 budzil sie na smoka i wedrował po łozeczku ale na szczescie Ł mi go wział o 7 i pospałam do 9 :-) Wypił 130 mleczka i sie kiwna na bujaczku zaaferowany zabawką.Ja też ćwiczę z młodym nózki i się chichra strasznie cos probuje dotknac ale jeszcze nie może tymi rączkami tak mocno ścisnąć :-) wiec najbardzie mu pasuja zabawki szeleszczace.Ja jednak dziś jadę po fotelik do karmienia :-) potem do kolezanki młodego pokazać i nad Maltę ( mamy w Pozku sztuczne jezioro gdzie odsbywaja sie mistrzostwa swiata w wioslarstwie i kajakarstwie) dzis miedzynarodowe mistrzostwa skuterów wodnych siedziacych i stojących., Wczoraj trenowali pokazę wam pozniej fotki super to wyglądało :)))pogoda ładna, słoneczko swieci..ja po sniadanku popijam kawkę mrozoną OPTI jestem od niej uzalezinona :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry