reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja witam raniutko ;) chlopy spia a ja jak sie obudzilam o 6 to zasnac nie moglam i tak siedze i czytam forum ;) a mam troche do nadrobienia;)

M wczoraj mi zapowiedzial że idzie pojezdzic rowerkiem , a rower to prawie moje życie moglabym tak na okrągło , jeju jak mu zazdroszcze , ale nie mam jak zostawic cycka ;) a zreszta caly czas bym myslala - wiec to chyba nie bylaby bezpieczna przejazdzka.
Marcia- ale Ci fajowo 5km ;) ja to max 1 km i do domu bo bedzie histeria;) a chodzic tez lubię;) - 4 x bylam na pieszej pielgrzymce do Czestochowy i powiem Wam ze chetnie bym jeszcze poszla ale czekamy az Alan troszke podrosnie .

Juz niemoge sie doczekac kiedy zacznie dobrze siedziec w spacerowce i jesc nie tylko mleko, niby chce karmic jak najdluzej cycem ale z drugiej strony mam dtego dośc ;)

o matko mialam wam cos napisac i kompletnie zapomnialam - ogolny brak weny tworczej ;)
ja bylam 2 razy na pielgrzymce, a skąd szłas i jaka długa trasa, ja zawsze z Gorzowa tj ok 400 km idzie sie 13 dni i super przezycie

Czesc Kochane Dziewczynki :-):-):-)
Jestem, zyje, ale na forum bede dopiero w piatek po powrocie do domu. Teraz drugi tydzien bez internetu daje sie we znaki...
Pewnie nie nadrobie wszystkiego.
U nas ok, dziecko sie wyjezdzi za wszystkie czasy. Krakow-Wroclaw kilka razy, pozniej nad morze i z powrotem. Ojjj mowie Wam mlyn jak nie wiem! :-D
Lot koszmarny, ale to opisze pozniej.
Na razie zmykam, pozdrawiam Was goraco i caluski dla Maluchow!!!

a ja miałam dziś sie wyspać... efekt jest taki, że od rana zajmuję się O. a M ciągle śpi!!!! teraz mam czas na śniadanie, bo młoda ma drzemkę. i weź tu sie z chłopem umawiaj :/

Yra, pro+pre=syn ;) tak, jak Heronek pisze :)

Madzia, ja pewnie bym na zawał zeszła.

Tabasia, wracaj do Eire :D

Witajcie :)

U nas pogoda piękna, niedługo zmykamy na grilla do teściów.
Ja po wczorajszym dentyście kiepsko się czuję...

Czesc Kochane Dziewczynki :-):-):-)
Jestem, zyje, ale na forum bede dopiero w piatek po powrocie do domu. Teraz drugi tydzien bez internetu daje sie we znaki...
Pewnie nie nadrobie wszystkiego.
U nas ok, dziecko sie wyjezdzi za wszystkie czasy. Krakow-Wroclaw kilka razy, pozniej nad morze i z powrotem. Ojjj mowie Wam mlyn jak nie wiem! :-D
Lot koszmarny, ale to opisze pozniej.
Na razie zmykam, pozdrawiam Was goraco i caluski dla Maluchow!!!
Hej hej :) Cieszymy się, że nas odwiedziłaś i życzymy miłych wrażeń :tak:

Witajcie...
myod ranca na spacerku teraz siedzimy na ogrodzie pod namiotem a młody kima. W baseniku woda się grzeje dla Nikodemka :-) Ja się topie...

nocka ok ale ja jak zwykle niewyspana :)

dzisiaj grilla sobie urządzamy- moja pyszna kaszaneczka mmmm :)

pewnie pozniej cos napiszę

reklama
Do góry