reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej lasencje :)

My o 9 wstalismy wow :)
Młody był wczoraj marudera jeść w ogole nie chciał i cały dzień go gazy męczyły...ale dzisiaj o 6 165 wypil i o 10 130 ml wiec jakos ujedziemy chyba dzisja ;-)
ja nawet wyspana przeniosłam mlodego o o 6 do łozka i się na niego gapiłam jak słodko spi :)))))))
Ja dzis zważe Nikiego ale ciezki się zreobił...
idę szamać sniadanko. :)

Ja do kąpania mam taka zjezdzlanie :D miałam gąbke ale nie wygodnie mi było poza tym moje to ruchliwe takie...;)

reklama
Mi przy pierwszy dziecku teściowa zwróciła uwagę ,że oblizuje smoka. Werwiłam sie ale przestałam , bo faktycznie mam próchnicę i mimo ,ze leczę na bieżąco to właśnie bakterii sie nie pozbedę. Moja mama ma paradontoze i musi usunąc wszystkie zdrowe zęby i wstawic sztuczne , bo dziąsła chore. Zabroniłam jej nie całowac małą w usteczka.To przywilej rodziców i brata:) Milenkę kąpię o 19, myję ręką, nastepnie dostaje pierś.Koło 21 wczoraj zasneła i spała do 5,30. O 8 znowu zasnęła i właśnie sie obudziła, bo woła. Na dworze zawsze mam wodę niegazowana pod wózkiem, przydaje sie do mycia łapek starszemu synowi jak chce loda po wyjsciu z piaskownicy.Dot ego jescze zel antybakteryjny ,bo w tym piachu to moga byc nawet bakterie coli.Ide robic kaszkę i zmykamy na spacer i zakupy.

cześć nocka minęła całkiem fajnie pobudka o 6 i jedzonko o dziwo wszamał 120ml mm.
Ja myję małego takimi dużymi kwadratowymi płatkami kosmetycznymi i jest dobrze po każdym myciu wyrzucam i nie ma problemu z bakteriami.

no i przejrzałam te oferty i z 48 wybrałam 15, a z nich 4 napradwde bardzo mi odpowiadają, u mnie warunek ze ta pani musi byc dosc dyspozycyjna, a te tak się zapowiadają ale pewno bede musiala wiecej ofert przejrzec

ja smoczka nie oblizuje, na spacer zawsze biore ze sobą dwa smoczki, ale moj to tylko do zasniecia potrzebuje smoczka wiec czasem wogole go nawet nie uzywamy bo malemu w wozku zdarza sie tak po prostu zasnąc sobie :)
ja smoczka myje w bardzo cieplej bieżącej wodzie, kiedys co dzien wyparzalam, a teraz juz mi się troche nie chce :zawstydzona/y:

ja uzywam do kąpania gąbki takiej co brzdąc na niej lezy i do mycia taką małą mamy, ja raz na jakis czas, gdzie 1,5-2 miesiące poprostu wymieniam te gąbke one są tanie 12 zl to wole wymienic, chociaz u mnie przewaznie od kąpania do kapania wysycha ta gabka, jak sie zrobi chlodniej to podejrzewam ze moze byc troszke gorzej i bedzie zostawac mokra, to wtedy najwyzej częściej bede ją wymieniac i juz

Wotam.U nas nocka ok,Bartus zasnoł przed 23 i obudził sie na mleczko o 6 i spalismy do 9 i dopiero mleczko wypił ale mało 60ml gazy go tez meczą i moze przez to nie chce wiecej pic.Pogoda ładniutka wkoncu pójdziemy na spacerek bo i ja i Bartek juz jobla dostajemy w domu,a tak przejdziemy sie do szwagra do lasku.Za chwilke sniadanko zjem,bo jakos znowu głowa mi pobolewa i tylko kawe wypiłam.Juz powoli chce dawac ten kleik ryzowy nie powinien uczulac jak myslicie,bo pediatra tez mi go kazała odstawic.

Słonecznego i dobrego dzionka zyczy Bartus z mamusią ;-)

reklama
Cześć dziewczyny :happy:

Wczoraj zaglądałam tu, ale po tej wiadomości o Pati jakoś nie miałam ochoty już nic pisać :no: Straszny dramat. Boże, nawet nie wyobrażam sobie, co muszą teraz przeżywać jej bliscy :-(
W nocy obudziłam się o 1 i nie mogłam zasnąć, bo ciągle myślałam o tej tragedii.

Mimo wszystko życzę Wam miłego dnia!

Do góry