reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Qrna zrejestrowałam sie na tej stronie Nutrici i co...zamiast maila potwierdzającego rejestracje mam MAILER DAEMON i 2 razy przyszedł mail ze zly adres jest wrrrrr
też tak miałam, ale za drugim razem przyszedł też mail potwierdzający zamówienie, więc może u nich coś zawodzi czasem

reklama
Moje malenstwo ma dzisiaj zły dzien,mleczka mało pije moze jak pójdziemy na spacerek oile pogoda sie nie zepsuje to moze bedzie lepiej.Jest strasznie nerwowy i płaczliwy teraz lezy nałózku i sie smieje do maty.Ma zmienne chumory jak kobitka w ciązy hehe

witam :)

moje dziecko znowu bojkotuje butelkę... o 4ej sie obudziła pogadac, ale mleka nie chciała. nie jadła do rana, czyli 11 godzin... potem za to wszamała prawie całą miseczkę kaszki.

Fiołkowa, to chyba Ty pisalaś, że Twoje dziecię przesypia 12 godzin bez jedzenia??

dziewczyny a powiedzcie jak dbacie o gabeczke do mycia?
cp ile wymieniacie, jak ja suszycie? Bo ja wystawialam na balkon jak bylo cieplo.. a teraz ona ciagle mokra jest. Nie chcialabym, zeby mi sie tam od srodka rozwinely jakies grzyby czy bakterie.

A.. no i jak dziecku wypadnie smoczek, np w lozeczku na przescieradelko to zostaja na nim takie niteczki. Oblizujecie przed wlozeniem dziecku do buzi czy obmywacie woda?

ja mam myjkę. robie tak, jak Heronek. a smoczka nie oblizuję, na spacer biorę dwa, albo przypinam Oli na klipsa.

ja mam taki TT i jestem bardzo zadowolona :)

Wotam.U nas nocka ok,Bartus zasnoł przed 23 i obudził sie na mleczko o 6 i spalismy do 9 i dopiero mleczko wypił ale mało 60ml gazy go tez meczą i moze przez to nie chce wiecej pic.Pogoda ładniutka wkoncu pójdziemy na spacerek bo i ja i Bartek juz jobla dostajemy w domu,a tak przejdziemy sie do szwagra do lasku.Za chwilke sniadanko zjem,bo jakos znowu głowa mi pobolewa i tylko kawe wypiłam.Juz powoli chce dawac ten kleik ryzowy nie powinien uczulac jak myslicie,bo pediatra tez mi go kazała odstawic.

Słonecznego i dobrego dzionka zyczy Bartus z mamusią ;-)

ryżowy uczulac nie powinien... kukurydziany też nie.

dziewczyny moje dziecko to zmarzluch.. siedzi teraz w dlugim body, grubych skarpetach i spodniach dresowych i ma zimne raczki i nosek. W pokoju jest25 stopni. Chyba zaloze mu bluze jeszcze...

sprawdź karczek :)
u nas dziś leje i podobno 18 stopni. w domu 20-21. Ol ubrana jest w body z długim, rajstopy i letnia sukienkę :)
teraz marudzi na macie, irytuje się, że nie da razy podpełznąć jak chce ;)

Mam identyczny i jest super - dużo się w nim mieści :tak:

witam :)

moje dziecko znowu bojkotuje butelkę... o 4ej sie obudziła pogadac, ale mleka nie chciała. nie jadła do rana, czyli 11 godzin... potem za to wszamała prawie całą miseczkę kaszki.

Fiołkowa, to chyba Ty pisalaś, że Twoje dziecię przesypia 12 godzin bez jedzenia??
Ostani posiłek je o 20, a potem o 8 rano :-) Czasem o po 7, gdy go coś wcześniej obudzi ;-)

karczek zawsze cieply. teraz jest cieply, nie goracy.
To znaczy, że dziecku też ciepło :tak:

Ja też zamierzam kupić kleik kukurydziany, bo po ryżowym Kuba wczoraj kiepsko był z kupą. Efektem jest dziś całe obsrane łóżeczko:baffled::sorry2:

moja Pola ostatni posiłek je też o 20 i budzi się na jedzonko o 7;30 rano.
a mnie kleik kukurydziany jest bleee, zjadamy kaszkę ryżową i jak na razie odpukać nie mamy problemu z kupskiem, potrafi 3 kupsztale zrobić dziennie :-)

Fiolkowa a jakie butelki sterylizujesz w nim? mozna rozne czy tylko Canpol?

A u nas biegunka.. nie wiem co Pawlowi jest ostatnio. Placze jak mnie nie ma obok albo jak nie jest na raczkach, ma ten nalot na jezyku, jak zawsze byl aniolek tak teraz to marudek, no i ciagle cos ma na policzkach...

reklama
Do góry