reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Smoczkow nie oblizuje i nie bede-za duzo bakterii, przemywam pod biezaca woda i staram sie sterylizowac jak czesto sie da-co 2, 3 dzien.

A myjemy taka myjka-cos podobnego do tetry, i ja to przepieram po kapieli i schnie zazwyczaj do nastepnego wieczorku, bo nie jest za gruba...

reklama
dzień dobry,
ale pogoda wczoraj piękne słońce a dziś piękny deszcz, a miałam prać materac od mebli ogrodowych bo obsikał mi kocur i smród na kilometr. ja tam gąbki do mycia nie używam, smoczka moja Pola nie zaakceptowała więc mam spokój.
nocka super zjadła o 7:30 i pospałyśmy do 9:30. ale teraz za to robi strajk z jedzeniem, mleko bleee zupka to samo zobaczymy ile wytrzyma. miłego dnia mamuśki :-)

Qrna zrejestrowałam sie na tej stronie Nutrici i co...zamiast maila potwierdzającego rejestracje mam MAILER DAEMON i 2 razy przyszedł mail ze zly adres jest wrrrrr

Ja też myję Szymona ręką, do kąpieli do niedawna zawsze trzymał go mój P, ale teraz ze względu na nasz remont nie wołam go na kąpiel, niech chłop pracuje :-) Nauczyłam się sama trzymać małego.
Smoków nie oblizuję. Myję pod bieżącą wodą, staram się też co wieczór sterylizować, żeby na następny dzień były czyste. Ale u nas smoczki są w użyciu do usypiania w dzień, ewentualnie na spacerku, wieczorem najczęściej usypia bez smoka.

wypadek samochodowy

dziewczyny moje dziecko to zmarzluch.. siedzi teraz w dlugim body, grubych skarpetach i spodniach dresowych i ma zimne raczki i nosek. W pokoju jest25 stopni. Chyba zaloze mu bluze jeszcze...
MoniSkaBe nie patrz na nosek czy nozki czy raczki, sprawdz mu kark, po tym poznasz czy jest mu za goraco... Moj zawsze ma zimne nozki i raczki i karczek ma goracy....

reklama
Mój tez ma czesto zimne rączki,nóżki i nosek a karczek ma wrecz gorący.Mój jest ubrany w kaftanik długi rekaw spodnie dresowe ale cieniutkie i tez skarpetki.mój to chyba bedzie zmarzlak po swoim tatusiu.

Do góry