reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

blueberry gratki:tak:

mysz1978 to moze sie uda do konca tygodnia, powodzenia:tak:

kingusia trzymam kciuki:tak:

wy za mnie tez trzymajcie bo juz jutro mam sie zglosic w szpitalu, na 8

jeszcze rano wpadne zobaczyc czy ktoras sie nie rozpakowala;-)

reklama
A czy ty to tylko tak dla siebie robisz? Bo to jest piekne!!!A jak bym np chciala cos takiego to zrobilabys mi? oczywiscie nie za darmo i musialybysmy umowic sie na jakas przesyulke. Tylko mysle sobie ze to troche czasu zajmuje?:/ Ale jest piekne!!!

Na razie dla siebie i "okolicznych" dzieci, bo miałam czas. Jak maleństwo się urodzi to zobaczymy czy jeszcze czas na takie robótki zostanie:confused:

Witam sie ponownie dzis. Niedawno wrocilam od gina i troche jestem zasmucona:( Wszystko jest ok a;le myslalam, ze mi powie, ze juz cos sie dzieje a tu mowi ze narazie cisza i ze jeszcze troche w tej ciazy pochodze. Dzis byl poruszany temat zwolnien lekarskich po terminie porodu. Otoz ja mam termin na 26 a dzis na wizycie distalam zwolnienie do 31 marca i moj gin powiedzial, ze jak nie urodze do tej pory top mam przyjsc po kolejne zwolnienie, wiec nie wiem jak to jest, ze jeden lekarz moze wypisac a drugi nie. Dziwne to wszystko troche.
e_kord z tymi ciszkami to tak wlasnie myslalam, ze to jest czasochlonne i rozumiem, ze jak juz sie malenstow pojawi to nie bedzie czasu, ale naprawde piekne sa!!:) zazdroszcze towjej corci, ze bedzie takie slicznosci nosci:)

blueberry gratulacje:) Jak tego dokonałaś?
kingusia, k aralajna trzymam kciuki:)
A ja dziś juz myslałam że to będzie ten dzień ale wszystko przeszło, tzn. prawie wszystko. Ale chociaż obejrzę sobie you can dance:)

gaba - no widzisz - nie ma tego zlego... :-D

Ja tez na cud nie licze i w ogole to mzoe wcale nie chcialabym rodzic w nocy, bo problem troche z Jasiem bylby - trzebaby nianie sciagnac do nas w nocy - w dzien jest latwiej...

blueberry garatulacje:)
k aralajna kciuki trzymam!!

no ja mam wkońcu sekundę tą noc przez małego spałam godzinkę całą przepłakał i nie wiem naprawdę czemu..
teraz będziemy pierwszą noc w domu i aż się boję brrr

martwi mnie że on robie kupkę mało i raz dziennie a tak to sika caly czas , nie wiem czy to ok :((

gaba - no widzisz - nie ma tego zlego... :-D

Ja tez na cud nie licze i w ogole to mzoe wcale nie chcialabym rodzic w nocy, bo problem troche z Jasiem bylby - trzebaby nianie sciagnac do nas w nocy - w dzien jest latwiej...

Ja też w nocy raczej bym nie chciała rodzić, najlepiej rano lub po południu jak mmój M z pracy przyjdzie

też sie pod tym podpisuję :tak::tak::tak:...szkoda tylko że nie mamy na to wpływu :-D:-D:-D

reklama
Adaś urodził się 7 marca o 16:25. Ważył 3790 :-). Poród był superszybki - jak przyjechaliśmy do szpitala było już 7 cm, a 1,5 godziny później Adaś był już z nami :-)

Gratulacje Kochana!!

Znalazłam chwilkę aby was poczytać zaraz uciekam na YCD, u nas nadal nic :confused:

Chciałam się również pochwalić jaki prezent dostałam od mężusia :tak: o to on, będzie jak znalazł do bujania się z Natalką :-D

Zobacz załącznik 223461

Do góry