reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jakby co to ja mam urodziny 31. sierpnia hahahaha :-p:-D
To świętujesz tego samego dnia co mój M :tak:

A ja pierwszy dzień bez nospy i czułam ból brzucha jak na miesiączkę, bo do tej pory nic a nic. A niech się rozkręca :tak:. <zmiana zdania> :-D:-D:-D. A ja nawet wyszłam z domu na rekolekcje choć miałam stracha że wody odejdą mi w kościele. Wiecie jeszcze w sklepie bym zniosła- trudno trochę wstydu ale w kościele to bym chyba zapadła się pod ziemie :zawstydzona/y:

No Kingusia na Ciebie to faktycznie już pora:tak:

reklama
mcgosia, ja też się sama strzygę :) a i włoski w tej ciazy są w super kondycji, ale kumpela mnie "poieszyła", bo powiedziała, że po porodzie znowu będą wypadać :(
Widzę, że my się twardo trzymamy ;)

Dzisiaj pojezdzilismy po cholernych dziurskach także myślałam, że urodzę, tak małego wytrzęsło, a tu cisza...
Przypuszczam, że mój kurczak to chyba na święta się wykluje, ech...

heheh...może jak zmienisz awatarek to wyjdzie wcześniej;-);-);-)

liczę skurcze...
czop śluzowy mi odchodzi właśnie

od 2 w nocy się zaczęło ...
więc nie ma odwrotu

trzymajcie kciuki!

Trzymam kciuki, powodzenia. Daj znać, co i jak!!!

jest jeszcze możliwość zainstalowania klawiatury na monitorze taka wirtualna i wystarczy klikanie wtedy na daną literkę

d
zięki właśnie zainstalowałam i jest to lepsze od przeklejania litar

hahaha spryciulo...tak myślałam bo co wyraz to w inną strone koślawy :-D:-D:-D
chciałam szybko odpisać i dlatego nie dopieściłam posta

to chyba jak każda, szpital nic przyjemnego

ja tez zalałam klawiaturke od lapka winem i niestety cała do wymianki pomimo natychmiastowego suszenia.
klawiaturka wirtualna to dobra opcja tylko meczaca ale na pewno mniej niz wklejanie zdan ;-) dronka spróbuj

ale za mna słodkie łazi...

qrcze czyli też mnie czeka serwis ale czekam do next week żeby krzyś tym sie zajął

Kingusia trzymam kciuki za szybki

a ja mam pytanie do was: po nocy jak wstaje mam uczucie jakby zdrętwiał mi brzuch take dziwne uczucie czy któraś z was ma coś takiego bo strasznie mnie to niepokoi ??

Kkarolaa Ja to bym nie dała rady czekać tak na ostatnią chwilę. Taki stres to już nie potrzebny :szok:

Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko kupić przed rozwiązaniem.
Materac mam Firmy Amy, zdrowotny- piankowy.

Kingusia trzymam kciuki:-) szybkiego porodu!

reklama
Do góry