reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Blueberry dziewczyno, ale się uwinęłaś! Gratuluję.
Moim marzeniem jest szybki poród,ale róznie to może być, bo pierwszy dzidziol.
Króliczątko piękna Twoja opowieść porodowa.
Dronka, a Ciebie ktos podejrzewał, że na porodówce jesteś, bo cicho siedziałaś, ale Ty masz termin kilka dni przede mną, także jeszcze chwilę mamy.
A dzisiaj chyba Czarnuszka miała wrócić do domu, może się potem odezwie.

Gratuluję serdecznie nowym mamusiom:)
Też juz pomału chciałabym mieć maluszka koło siebie:)
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy 0,1 g/l białka w moczu to duzo. Mam od jakiegoś czasu obrzeki, regularnie mierzę cisnienie (ale jest ok) i co tydzien robię badanie moczu - bo moja gin boi się gestozy. Teraz własnie wyszło mi to białko. Mojej lekarki jak na złośc nie ma - jeździ sobie na nartach :wściekła/y:
Telefonicznie inny gin mi powiedział, że mam sie nie martwić taka iloscią białka i na izbe przyjęć nie musze jechać. Ja juz sama nie wiem co mam robić.
Poradźcie coś.

Ola zezowała wcześniej więcej, teraz juz skupia ładnie wzrok na mnie czy wzorku wózka :-)
śmiejemy sie wtedy, że liczy kropeczki :-D

co do kapieli, to my właśnie w wanience kładziemy pieluche tetrową, Olcię nakrywamy drugą i do wody.
ale generalnie to jej obojętnie chyba, i tak sie drze :-(

marry jeszcze sie tam nie wybieram:-) bo przez te zalanie laptopa to pare dni wogle nie miałam kompa ale m częściowo naprawił ale klawiatura ni groma nie chce sie naprawić:-(

WIEDZIALAM!!!!! Blueberry gratulacje!!!! Czekalam na wiesci od Ciebie po po pierwsze mamy to smao imie dla synka, a po drugie mamy pierwszych chlopakow w tym samym wieku wiec Twoj porod jest niejawk owyznacnzikiem dla mnie - obym miala tak jak Ty... :tak::tak::tak:

candy wrocila ale tu nic nie napisala - CANDY!!!!!!!!!!!!!! Jak tam Miloszek????

kingusia - trzymam kciuki - chyab bedziesz nastepna :-)

Biedna Patinka1985 - poszla wtedy kiedy MoniSkaBe i mialy rodzic razem a tu biedaczka wciaz lezy i lezy... :no:

A mi CHYBA zaczal odchodzic czop - Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
Przy Jasiu mi odszedl jakos 2 dni przed porodem, wiec MOZe sie uwine w ciagu tygodnia :-D

Milego wieczoru :-)

reklama
wiecie, na ten wątek już w ogóle nie mam czasu...

widzę, że pomału sie rozpakowujecie :D

blueberry- wielkie gratulacje :D

Do góry