reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam niedzielnie.
Ja tez raczej nie mam czasu pisac chodz staram sie czytac.Glupio mi siedziec na kompie gdy mama tu sie krzata po domu.

Ccaroline ja trzeci raz rodzilam i szczerze gdyby nie to ze bylam na badaniach w szpitalu to pewnie w domu maz odbieralby porod.Nieraz mialam znacznie wieksze bole niz w dniu porodu wiec w zyciu bym nie pomyslala ze te bole to te wlasciwe.

Sylwia moj maly wczoraj byl na pierwszym spacerze pol godzinnym i potem spal mi dwie godziny czyli spacerki mu sluza.

A u nas prawdziwie wiosenna pogoda juz od kilku dni wiec mam nadzieje ze to sie utrzyma.

Dziewczyny po cc ile was bolala rana po cieciu?Ja szczerze juz 3 tyg i ciagle czuje pieczenie na dole brzuchha i w okolicach bioder.Czy wy tez tak mialyscie?

Kurcze ale marcowki sie posypaly.Ile jeszcze zostalo do rozpakowania?Bo ja to juz calkiem stracilam rachube.

Sorki za ten balagan w poscie ale u mnie ruch i zamet w domciu a i maly przy piersi.

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Ja jestem coraz bardziej przerażona. Zdecydowanie nie jestem jeszcze gotowa rodzić:)
Mam nadzieję, że mój Franuś poczeka do terminu.
Jedna rzecz mnie cieszy. Dziewczyny, które juz urodziły wogóle nie narzekają:) Widocznie marcowe dzieciaczki są bardzo grzeczne i kochane:)
W sumie to ja głównie Was podczytuje, ale skoro tak mało nas tu zostało to chyba tez zacznę więcej pisać:)

Hihi, ja też głównie tylko czytałam, ale im bliżej terminu, i im mniej nas tu, to zaczęłam się udzielać :)
W końcu będzie tak, że tylko kilka stron na tydzień będzie zapisane ;)
Zapewne, jak już mój mały synek zdecyduje się wyjść, to będę zapatrzona na niego, a poza tym bedzie wiosna, to któż będzie siedział na kompie i tworzył historię ??;)

Ciekawe, jak tam Czarnuszka- czy urodziła, czy to fałszywy alarm...

witajcie
a ja sie zastanawiam czy moj brzuch sie obnizyl, bo wydaje mi sie ze tak tzn jak siedze to czuje ze jest nizej bo bardzij mi sie na nogach opiera niz wczesniej, ale od gory ani troche lzej mi nie jest oddycha mi sie tak samo i zgage tez mam, nie mam pojecia jak inaczej rozpoznac to obnizenie brzucha
jutro wizyta u lekarza ciekawe jak tam u mnie wszystko wygląda

Witajcie:-)

Wkleiłam wiadomości od candy. Miłoszek w inkubatorze, ona sama czuje się nieźle, tylko 1 szew.

Mi dziś dzień mija bardzo miło:-) M zaprosił mnie na obiadek do restauracji, niby z okazji jutrzejszego dnia kobiet;-) Zjadłam wielką porcję lodów z bakaliami i myślałam, że pęknę:sorry2:
A przy stoliku niedaleko siedzieli rodzice dawnej koleżanki i cały czas się gapili jak sroka w kość. Mieliśmy ochotę wystawić im język:dry:

candy już po... w sumie dobrze... teraz będzie miała zajęcie...i mam nadzieje ze rodzice zaczną ją inaczej traktować :tak:

cały dzień leżę, ... jeszcze tylko 3 dni... albo 17 ...no ale mam nadzieje ze zleci szybko. aby tylko przestali wszyscy wydzwaniać i pytać czy już urodziłam :dry::dry::dry:

Witam :) Kochane, moja malutka wali kupy non stop.. Czy to normalne? Bo się troche obawiam..

Iza jeśli karmisz samą piersią, kupka może być przy każdej zmianie pieluszki :) Dzieci karmione mlekiem modyfikowanym dużo rzadziej robią kupki.

Dziękuje :) To dobrze że jest ok :) No wiecie, pierwsze dziecko to troche obaw mam.. ;) Dajecie już smoczek maluszkom?

moja na butelce kupy robi raz dziennie.
tez zastanawialam sie nad tymi kupami, czy to normalne ze prawie przy kazdym zmianie pieluszki jest tam kupa :-D

poki co mam inny problem.
Dziewczyny jak to bylo (jest) u Was z zoltaczka?

moj Pawelek dostal jej wczoraj. W dzien jest ok, ale na wieczor bialka staja sie zolte. To samo dzisiaj. W dzien w miare ok, tak jakby przechodzilo, a na wieczor jakby sie podnosila spowrotem. Ile moze sie utrzymywac zotlaczka, zeby uznac ja za fizjologiczna, a kiedy trzeba udac sie do lekarza?

oj aż za cicho...

dobrze że dziś Taniec z gwiazdami to obejrze z tych nudów...:dry:

karalajna następna w kolejce do rodzenia....Powodzenia:-)

a tak sobie myślałam żeby jutro na zakupy iść...no nic, będe musiała się do J odezwać zeby chleb kupił ech :dry::dry::dry:

Witajcie,
ja po obiadku u rodziców i zdycham z przejedzenia (choć części znowu był zwrot:baffled:...to już trzeci tydzień trwa:wściekła/y:)...jedyne dobre to, że tata stwierdził, że chyba brzuch się nieco obniżył...oby rzeczywiście:sorry2::sorry2:
no faktycznie, pustki tutaj...ale cóż tyle już rozpakowanych, że nie ma się czemu dziwić:-D:-D

o faktycznie, Taniec z gwiazdami....z braku laku dobre i to ;-)

ale jej fajnie...czarnuszka rodzi!! niedługo chyba sama zostanę w dwupaku :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Jakiś stres mnie złapał. Do tego jakies chyba hormonalne zawirowania bo ryczałam przed chwilą bez powodu:baffled:
Chyba zrobię sobie cos dobrego do jedzenia, ale w sumie głodna też nie jestem:baffled:

Do góry