xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dzień dobry kochane Córa spi to mam troche czasu Ale już rozpakowanych mamusiek, no no ;p Leci z górki hi hi ;p Dziś u mnie była pierwsza partia odwiedzin Mała prawie cały czas przespała i nie dała się sobą nacieszyć gościom i przyszłemu chrzestnemu ;D Ale ogólnie dobrze Ładnie sie zaaklimatyzowała w domku, ładnie je i śpi Tylko kupek dużo wali he he ;D co mnie też w sumie troche niepokoi..
Kochane, pisze bo mam problem.. Co moge zrobic by zrobić kupke? Bo kurcze męczy mnie i męczy a nie moge.. Już mnie brzuch boli ;( Moge jeść suszone śliwki jak karmie?? Słyszałam że kompot z szuszek jest dobry i można podczas karmienia. Ale czy suszone śliwki można? Gdybym nie karmiła to pewno dużo by sie sposobów znalazło, a tak to już nie wiem co mam zrobić
Kochane, pisze bo mam problem.. Co moge zrobic by zrobić kupke? Bo kurcze męczy mnie i męczy a nie moge.. Już mnie brzuch boli ;( Moge jeść suszone śliwki jak karmie?? Słyszałam że kompot z szuszek jest dobry i można podczas karmienia. Ale czy suszone śliwki można? Gdybym nie karmiła to pewno dużo by sie sposobów znalazło, a tak to już nie wiem co mam zrobić