reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no i czarnuszka :) eh termin tak jak ja :)

no i być może jednak zrobi teściowej na złość :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczynki.Gratki dla rozpakowanych nowych mamuś...Kurcze jestem tak zajęta synkiem że nie mam czasu do was zaglądać,a tu takie tempo że szok...:) Mały śpi już 1,5 godziny razem z mężem więc pewnie niedługo wstanie...normalnie teraz to dla mnie może nic nie być,świata poza nim nie widzę:). Idę poczytać inne wątki...

ahoj...my po obiadku u mamy:-D
zrobiła mi do domu śledzie w śmietanie, kochana:-D

jestem w szoku, że czarnuszkę ruszyło:-D
trzymam tez kciuki za ciebie ccaroline, może to akurat tuż, tuż:tak:

tabasia usg mam kurczaczek w czwartek niestety:-p

effaa witaj na forum, buziaczki dla Maleństwa:-D

Kochane, a jak stosować Maltan na brodawki? Smarować brodawki i sutki, czy tylko brodawki.. Czy dawac na kompres i okładać? Czy później przed karmieniem wycierać? Czy myć? Czy jak..

Hejka! ja na chwilkę. nie mam czasu tu zagladac:( wogole mam spuchniete nogi i ledwo siedze. jutro ide na zdjecie szwow. denerwuje mnie te nowe bb.. nie umiem tu jakos pisac, hehe. Tomasz grzeczniutki, je i spi:) nawet w nocy daje nam pospac bo raz sie budzi o 3 rano a potem koło 7:)

Kochane, a jak stosować Maltan na brodawki? Smarować brodawki i sutki, czy tylko brodawki.. Czy dawac na kompres i okładać? Czy później przed karmieniem wycierać? Czy myć? Czy jak..
kochana ja uzywam tego:) wyciskam na wkładeczki warstewke i wkladam do cyckonosza;) to samo mi sie rozprowadza wtedy i na sutkach i brodawkach. super pomaga:) no i przed karmieniem wycieram rzecz jasna. choc w ulotce napisane, ze nie wywoluje skutkow ubocznych, nie jest szkodliwe dla dzieka itp, ale wytrzec trzeba;)

no prosze - ciezarne milcza, ale mamy sie rozpisaly - super ze zagladacie :-)

AniaSkrzat - ja czekam na Twoja opowiesc z porodu bo jestem ciekawa jak sie rodzi w takim tempie :-D

ciekawe co u czarnuszki i candy...

Wydaje mi się ze na brodawki i sutki, raczej na pewno, a umyć trzeba przed karmieniem.

Ja to już przestaję mieć parcie na parcie ;) Będzie co ma być a mały na pewno wie, kiedy ma wyjść.

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Ja jestem coraz bardziej przerażona. Zdecydowanie nie jestem jeszcze gotowa rodzić:)
Mam nadzieję, że mój Franuś poczeka do terminu.
Jedna rzecz mnie cieszy. Dziewczyny, które juz urodziły wogóle nie narzekają:) Widocznie marcowe dzieciaczki są bardzo grzeczne i kochane:)
W sumie to ja głównie Was podczytuje, ale skoro tak mało nas tu zostało to chyba tez zacznę więcej pisać:)

Do góry