reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A tu jakieś zmiany na forum na różowo? czy może mi się tylko tak wydaje?
Candy gratuluję! No i Czarnuszka pewnie lada moment się rozpakuje,a rano pisała, że cos tam się dzieje, ale chyba nic poważnego.
My byliśmy chwile na spacerze, ale ja mam od zeszłego tygodnia spadek formy i ledwie ciągne nogi za sobą, a 3-4 dni temu jeszcze wozem śmigałam i mega aktywna byłam, ale chyba już teraz odpuszczę.
A może to tylko zmiana pogody. Chwilę pospałam, mam nadzieję, ze w nocy zasnę. Tez będę oglądać taniec z gwiazdami chociaż chyba średnio ciekawi tancerze będą.
A potem zjem galaretkę z kury, mam nadzieję że zgłodnieję, bo nawet specjalnie apetytu nie mam hihi.

reklama
no t otrzymamy kciuki za Miloszka - jestem pewne ze wszystko bedzie dobrze. Moj Jas tez byl niedotleniony i lezal w inkubatorze (kilak godzin po porodzie w namiocie tlenowym a potem tlen mu podawali taka rurka ale nie przczepiona do niego tylko tak po prostu polozona obok. No i teraz prosze - chlop na schwal :-)

Czarnuszka pewnie tez sie szybko uwinie - na zlosc tesciowej :-D no i karolajna nastepna w kolejce... Teraz to kazdego dnia ktoras rodzi a zostalo nas jzu mniej niz dni marca :-D
A u mnie cisza... Zaczynam miec wrazenie ze bede ostatnia :-D

Milego wieczoru zycze wszystkim.

No prosze... Myslalam i pisalam o niej a ona jzu byla po....
to teraz karolajna i zobacyzmy kto nastepny...
Chyab sie zaczne niecierpliwic, no bo co jest grane - wszystkie mnie wyprzedzaja :-D

nie no czarnuszka mnie zastrzeliła swoim tempem :) ależ jej zazdroszczę, miałą ten sam termin co ja i ma już maluszka przy sobie :)

reklama
ja tez chce tak jak czarnuszka... u mnie tez drugie i tez chce tak szybko hehe, ale jej fajnie ze juz ma maluszka przy sobie. Czyli czarnuszka dotrzymala slowa zeby tesciowej na zlosc zrobic :)

Do góry