reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tak wiec cicha i spokojna niedziela jednak nei bedzie taka cicha, czyli teraz Candy i Czarnuszka obie sa nastepne. Kurcze jak dobrze pamietam to Czarnuszka ma termin po mnie, a mnie dzis na sprzatanie wzielo, wiec ide sprzatac.

reklama
Niedługo zostanie nas kilka, już jest nas mało, ja po obiadku, gołabki od teściowej:)
Tabasia, a ja Ci trochę zazdroszcze tej cesarki, juz za parę dni będziesz miał swoje maleństwo, a my??? Ja mam termin na 15 marca, a po terminie czekaja około tygodnia i dopiero wywołanie, czyli mogę urodzić nawet koło 22 marca!!!!! Wolę o tym nie myśleć bo mi się słabo robi

mazia kto wie moze i Ciebie z nienacka cos ruszy :)

Ccaroline ja tez mam podobnie, ze czasami mam skurcze ale nie jestem w stanie rozoronic czy to te wlasciwe, do szpitala tez mam ponad 50km a podobno drugi porod trwa duzo krocej i tego sie boje ze zacznie sie cos samo w godzinach szczytu i jeszcze w aucie urodze.

Co do ustępowania miejsc, ostatnio byłąm w sklepie, takim małym i stanęłam sobie przed taką babką, ok.50-tki bo chciałąm zerknąć jakie mięso kupi a ona do mnie że ona tu stała, potem spojrzała na mój brzuch i trochę jej się głupio zrobiło, no ale ja przesząłm za nią, i oczywiście stałąm i stałąm bo kupowała ik kupowała; obsługiwała jedna spprzedawczyni, a druga coś kroiła, myślałam że mne obsłuży, a ta nic i stałam chyba z 10 minut, no moze 5:) W całej ciąży nie zdarzyło mi się żeby mi ktoś miejsca ustapił

no ładna historia...teraz czarnuszka jeszcze rodzi...echh :-D

no naprawdę chyba najwięcej sie rozwiązało tych marcówek co do terminu miały 2-3tygodnie...
ciekawe komu dzieciaczki jutro zrobią prezenty na Dzień Kobiet ??? :-D

niby mam jakieś bóle...te jak na okres...ale raczej nic z nich sie nie rozkręci...

gaba - no to jedziemy na tym samym wozku... ja mam termin na 14 marca, no ale nie licze juz w sumie na nic... :-D
chyba tylko na to ze tu zostane sama :-D

milego popoludnia :-)

reklama
Hej!
Dzisiaj pierwszy raz na spacerku y niunia , co prawda tzlko 15 min ...bloto u nas takie ze wozek grzazl:no:!
To Candy i Czarnuszka juz dzis z maluszkami pewnie a moze i Ccaroline:tak:
To mamy chyba 30 dzieciaczkow !:tak:

Do góry