reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Młoda mamusia-GRATULUJE DZIEWUSZKI!!!:-)W końcu się doczekaliście:-)

a ja chanel mademoiselle bo mi sie skonczyło:-) i najchetniej na raz kupic parisienne YSL..aaaa...normalnie sie odstawie na jakies pierwsze wyjscie po porodzie ze szok:-)

Ja też jestem miłośniczką CH Mademoiselle:-)Ale od paru lat jestem wierna zapachowi "Euphoria" Calvina Kleina, zuzywam teraz chyba z 3 butelkę a'100 ml. W międzyczasie wyszły jej różne odmiany a ja dalej wierna klasycznej:-D

No a ja postanowiłam ze zsunduje sobie po porodzie Orbitrek i bede cwiczyla aby jak najszybciej wrocic do dawnej sylwetki. Wiecie co dziewczynki tak mi brakuje sportu... Normalnie jakas masakra, ale już we wtorek Synek bedzie z nami i coraz blizej do dnia aby popracowac nad kondycją.

A wogóle to po jakim czasie mozna zaczac cwiczyc tak troszke intensywniej?

Dokładnie mam takie podejście!:-) Marzyłam o starszym bracie, a sama byłam najstarsza;-) Teraz przynajmniej Kubol będzie miał szansę być starszym bratem:-)
Ale też trochę się zgadzam z tuttobene - lubię na sportowo, a w spódnicy ostatnio byłam...yyy...nie pamiętam kiedy:-p
No u nas babiniec straszny:-D w domu. Nawet nasz króliczek to dziewczynka. A mój tata to już chciał żebym to ja była chłopcem. A teraz nie dość że ma dwie córki to trzecia wnuczka w drodze:laugh2::laugh2::laugh2:

aneczka2405, pewnie po połogu, jak Ci się wszystko porządnie zagoi i dojdzie do normy.

Spadam coś zjeść i poczytać książkę - nie piszcie za dużo!:-p

No u nas babiniec straszny:-D w domu. Nawet nasz króliczek to dziewczynka. A mój tata to już chciał żebym to ja była chłopcem. A teraz nie dość że ma dwie córki to trzecia wnuczka w drodze:laugh2::laugh2::laugh2:
U nas też babiniec:-) I właśnie Kubek to zmieni...

...a tu okaże się, że urodzi się Jakubina;-):-D:-D:-D

Młoda mamusia-GRATULUJE DZIEWUSZKI!!!:-)W końcu się doczekaliście:-)

Ja też jestem miłośniczką CH Mademoiselle:-)Ale od paru lat jestem wierna zapachowi "Euphoria" Calvina Kleina, zuzywam teraz chyba z 3 butelkę a'100 ml. W międzyczasie wyszły jej różne odmiany a ja dalej wierna klasycznej:-D

Ja też mam Euphorie ale miałam i tą Euphorię blossom i też śliczna i Super się trzyma :-)

ufff.....nadrobiłam Was:-):-):-), chociaż co kończyłam jedną stronę, to wyskakiwała kolejna:cool:....no i w efekcie zapomniałam, co miałam napisać:-D:-D:-D.....ale z tego, co pamiętam:sorry:...gratuluję poznania ostatniej niespodzianki i życzę wszystkim, by nagle nie pojawiła się niespodzianka przy porodzie;-);-);-);-)....aaaa...i popieram króliczątko:tak:.....wybaczcie, reszty nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aaa....też chciałam mieć starszego brata....a mam młodszego ;-p a teraz będzie córeczka, więc też nie ma szans, by miała starszego brata :-D

No a ja postanowiłam ze zsunduje sobie po porodzie Orbitrek i bede cwiczyla aby jak najszybciej wrocic do dawnej sylwetki. Wiecie co dziewczynki tak mi brakuje sportu... Normalnie jakas masakra, ale już we wtorek Synek bedzie z nami i coraz blizej do dnia aby popracowac nad kondycją.

Po porodzie SN delikatnie brzuszki można już robić w drugiej dobie. Ale podziwiam twój plan z ćwiczeniami:tak::tak: Aż mi wstyd że ja taki leniuch na sporty:sorry:

reklama

mi tez okrutnie brakuje!!

ja sie nie doczekam kiedy bede mogla wyskoczyc na aerobic albo przynajmniej pobiegac, ale z bieganiem pewnie ciezko bedzie bo kondycja bedzie slabiutka, dodam ze wole biegac na biezni, swieze powietrze jakos za bardzo mnie meczy;-), ale biezni sobie nie kupie a orbitreku nie lubie wiec musze liczyc ze tatus bedzie mogl ogarnac pawelka a ja wyskocze sobie przynamniej 2 razy w tyg do fitness clubu:tak::tak::tak:

Do góry