reklama
a co! ja tez!A z okazji porodu to na pewno zrobię sobię ładny prezent.
Młoda mamusia-GRATULUJE DZIEWUSZKI!!!:-)W końcu się doczekaliście:-)
Ja też jestem miłośniczką CH Mademoiselle:-)Ale od paru lat jestem wierna zapachowi "Euphoria" Calvina Kleina, zuzywam teraz chyba z 3 butelkę a'100 ml. W międzyczasie wyszły jej różne odmiany a ja dalej wierna klasycznej
a ja chanel mademoiselle bo mi sie skonczyło:-) i najchetniej na raz kupic parisienne YSL..aaaa...normalnie sie odstawie na jakies pierwsze wyjscie po porodzie ze szok:-)
Ja też jestem miłośniczką CH Mademoiselle:-)Ale od paru lat jestem wierna zapachowi "Euphoria" Calvina Kleina, zuzywam teraz chyba z 3 butelkę a'100 ml. W międzyczasie wyszły jej różne odmiany a ja dalej wierna klasycznej
aneczka2405
Fanka BB :)
No a ja postanowiłam ze zsunduje sobie po porodzie Orbitrek i bede cwiczyla aby jak najszybciej wrocic do dawnej sylwetki. Wiecie co dziewczynki tak mi brakuje sportu... Normalnie jakas masakra, ale już we wtorek Synek bedzie z nami i coraz blizej do dnia aby popracowac nad kondycją.
A wogóle to po jakim czasie mozna zaczac cwiczyc tak troszke intensywniej?
K
króliczątko
Gość
No u nas babiniec straszny w domu. Nawet nasz króliczek to dziewczynka. A mój tata to już chciał żebym to ja była chłopcem. A teraz nie dość że ma dwie córki to trzecia wnuczka w drodzeDokładnie mam takie podejście!:-) Marzyłam o starszym bracie, a sama byłam najstarsza;-) Teraz przynajmniej Kubol będzie miał szansę być starszym bratem:-)
Ale też trochę się zgadzam z tuttobene - lubię na sportowo, a w spódnicy ostatnio byłam...yyy...nie pamiętam kiedy
aneczka2405, pewnie po połogu, jak Ci się wszystko porządnie zagoi i dojdzie do normy.
Spadam coś zjeść i poczytać książkę - nie piszcie za dużo!
...a tu okaże się, że urodzi się Jakubina;-)
Spadam coś zjeść i poczytać książkę - nie piszcie za dużo!
U nas też babiniec:-) I właśnie Kubek to zmieni...No u nas babiniec straszny w domu. Nawet nasz króliczek to dziewczynka. A mój tata to już chciał żebym to ja była chłopcem. A teraz nie dość że ma dwie córki to trzecia wnuczka w drodze
...a tu okaże się, że urodzi się Jakubina;-)
Młoda mamusia-GRATULUJE DZIEWUSZKI!!!:-)W końcu się doczekaliście:-)
Ja też mam Euphorie ale miałam i tą Euphorię blossom i też śliczna i Super się trzyma :-)
ufff.....nadrobiłam Was:-):-):-), chociaż co kończyłam jedną stronę, to wyskakiwała kolejna....no i w efekcie zapomniałam, co miałam napisać.....ale z tego, co pamiętam...gratuluję poznania ostatniej niespodzianki i życzę wszystkim, by nagle nie pojawiła się niespodzianka przy porodzie;-);-);-);-)....aaaa...i popieram króliczątko.....wybaczcie, reszty nie pamiętam
aaa....też chciałam mieć starszego brata....a mam młodszego ;-p a teraz będzie córeczka, więc też nie ma szans, by miała starszego brata
aaa....też chciałam mieć starszego brata....a mam młodszego ;-p a teraz będzie córeczka, więc też nie ma szans, by miała starszego brata
K
króliczątko
Gość
Po porodzie SN delikatnie brzuszki można już robić w drugiej dobie. Ale podziwiam twój plan z ćwiczeniami Aż mi wstyd że ja taki leniuch na sportyNo a ja postanowiłam ze zsunduje sobie po porodzie Orbitrek i bede cwiczyla aby jak najszybciej wrocic do dawnej sylwetki. Wiecie co dziewczynki tak mi brakuje sportu... Normalnie jakas masakra, ale już we wtorek Synek bedzie z nami i coraz blizej do dnia aby popracowac nad kondycją.
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
No a ja postanowiłam ze zsunduje sobie po porodzie Orbitrek i bede cwiczyla aby jak najszybciej wrocic do dawnej sylwetki. Wiecie co dziewczynki tak mi brakuje sportu... Normalnie jakas masakra, ale już we wtorek Synek bedzie z nami i coraz blizej do dnia aby popracowac nad kondycją.
mi tez okrutnie brakuje!!
ja sie nie doczekam kiedy bede mogla wyskoczyc na aerobic albo przynajmniej pobiegac, ale z bieganiem pewnie ciezko bedzie bo kondycja bedzie slabiutka, dodam ze wole biegac na biezni, swieze powietrze jakos za bardzo mnie meczy;-), ale biezni sobie nie kupie a orbitreku nie lubie wiec musze liczyc ze tatus bedzie mogl ogarnac pawelka a ja wyskocze sobie przynamniej 2 razy w tyg do fitness clubu