reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziękuję dziewczynki!
Strasznie się cieszę, zwłaszcza że jeszcze w lutym gin powiedział, że nie wiem czy w ogóle będę mogła zajść, bo moje jajniczki sobie spały i nie produkowały w ogóle jajeczek, więc to dla mnie tym bardziej taki mały cud.

smartka - na serduszko jeszcze za wcześnie, bo to dopiero początek 6 tyg :) Następna wizyta na początku sierpnia, więc już będzie na pewno :) A Ty swoje słyszałaś? To musi być niesamowite uczucie :) Do mnie fakt, że naprawdę jestem w ciąży dopiero powoli zaczyna docierać :D

reklama
hej, u nas piękna pogoda chyba się zaraz gdzieś wybierzemy na małą wycieczkę nad ocean. Szkoda tak siedzieć w domciu.
Witam czy można się jeszcze przyłączyć??
okres miałam 21 maja, test zrobiłam już jakiś czas temu cudne 2 kreseczki :)
teraz zastanawiam się nad wizytą u gina, ale chyba jeszcze trochę poczekam powiedzcie mi tylko, czy boli was dalej brzuch??
Witaj, mnie teraz już rzadko boli. Czasami wieczorem jak zapomnę i położę się na brzuchu to zaczyna boleć i muszę się przekręcić. :tak:Praktycznie zero objawów, jedynie senna jestem.

Do mnie fakt, że naprawdę jestem w ciąży dopiero powoli zaczyna docierać :D
hehehe do mnie ten fakt dopiero powoli zaczyna docierać, ja zrobiłam wszystkie testy jakie miałam w domu w przeciągu 2 tygodni co by uwierzyć, że jest tam nasza dzidzia.:-D:tak::-D
Wyobraźcie sobie, że ja tu musze czekac do 12 tygodnia na pierwsze USG, koniecznie piszcie tu jak bylo na wizytach bo to musi byc niesamowite przezycie :-)

hej, u nas piękna pogoda chyba się zaraz gdzieś wybierzemy na małą wycieczkę nad ocean. Szkoda tak siedzieć w domciu.

Witaj, mnie teraz już rzadko boli. Czasami wieczorem jak zapomnę i położę się na brzuchu to zaczyna boleć i muszę się przekręcić. :tak:Praktycznie zero objawów, jedynie senna jestem.

hehehe do mnie ten fakt dopiero powoli zaczyna docierać, ja zrobiłam wszystkie testy jakie miałam w domu w przeciągu 2 tygodni co by uwierzyć, że jest tam nasza dzidzia.:-D:tak::-D
Wyobraźcie sobie, że ja tu musze czekac do 12 tygodnia na pierwsze USG, koniecznie piszcie tu jak bylo na wizytach bo to musi byc niesamowite przezycie :-)

Ja ide w poniedziałek do gina i modlę się bym juz mogła zobaczyć kruszynke.. ale nie wiem czy nie za wcześnie.. :(

Witam czy można się jeszcze przyłączyć??
okres miałam 21 maja, test zrobiłam już jakiś czas temu cudne 2 kreseczki :)
teraz zastanawiam się nad wizytą u gina, ale chyba jeszcze trochę poczekam powiedzcie mi tylko, czy boli was dalej brzuch??

Riterka, mnie bolal brzuch w dniach przed spodziewana @ az do kilka dni po. Teraz juz nic nie czuje.

Mag346, Riterka - witam was i gratuluję :-)

Riterka, myślę że spokojnie możesz już iść do gina :tak:

Co do serduszka, to nie wiem czy na tak wczesnym etapie już je można usłyszeć, czy tylko widać jak sobie miga. Szczerze mówiąc nie pamiętam :baffled:

Upał u nas niesamowity...

U nas też gorąc straszny, a ja się okropnie szybko męcze i opadam z sił. Zwłaszcza po wkulaniu się do domku na 4 piętro bez windy.

Riterka - bólami brzucha mamy się nie przejmować. To podobno normalne, pytałam gina, a z tego co czytam sporo dziewczyn je odczuwa. Mnie boli czesto i dość mocno. Do tego jajniki mnie szarpią. Podobno to całkiem normalny objaw :)

reklama
mag349 dzięki za pocieszenie, kompletnie nie pamiętam jak to było, szybko się zapomina takie rzeczy .
co do gina to nie mogę się zdecydować do którego ;) ale może w przyszłym tygodniu się wybiorę

Do góry