madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ccaroline i Agniesiak ja tez wasze numery w razie czego wpisałam do komórki,tak wogóle wszystkie sobie wpisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki Ja też wszystkie wpisze, żeby w razie czego powiadomicCcaroline i Agniesiak ja tez wasze numery w razie czego wpisałam do komórki,tak wogóle wszystkie sobie wpisze
cześć dziewuszki,
ja już dziś po pobraniu krwi, o moczyk oddany(mam nadzieje że już nie będzie żadnych bakteri)a w środę do ginka, muszę powiedzieć koniecznie o tych moich łomotach serca, eh....
miniskabe- wierzę że na pewno szybciutko sobie M znajdzie jakąś sensowną pracę, i wszystko się ułoży, 3majcie się dzielnie
hmmm, co do seksu, to my od lipca zero totalne:-(ale M bardzo dzielnie to znosi ostatnio po delikatnych pieszczotach tak mi się brzuch napinał, że zrezygnowaliśmy i z nich:-(
czesc dziewczyny
bylam dzisiaj na powtorzeniu glukozy, znowu musialam pic to paskudztwo gorsze bylo niz poprzednim razem, no i moje wyniki są nieciekawe bo
na czczo mam 6,06 mmol/l
po 1 godz 9,95 mmol/l
a po 2 godz 10,27 mmol/l
dzwonilam juz do mojego lekarza i czeka mnie dieta da cukrzykow
nie podoba mi sie to
- Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko ):-)Ccaroline i Czarnuszka wklepałam sobie Wasze numery tel do komórki:-)mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko...
- Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko ):-)
Wloski ufarbowane!! wreszcie wygladam jak ludź
wczoraj obcinalam K wlosy a on do mnie w zartach...jakie TY masz wlosy zobacz jakie ja mam ladne hehe
Na obiadek pyzy z mieskiem .....kup[ne niestety bo nie mam jak isc do sklepu!! buuuu ale i takie dobre
mniammm idziemy jesc )