reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ale zima za oknem :szok:
A ja idę dziś na basen. Miesiąc już nie chodziłam, bo raz ja byłam przeziębiona, raz mój mąż się rozłożył, a ostatnio koleżanka, z którą chodzę. I tak minęło.
Ale już się nie mogę doczekać, aż sobie popływam :-)

Ja też mam czasami mokro i zamawiałam sobie te wkładki Bobo Safe - nic nie wykazały. Poza tym 2x leciałam nieterminowo do mojej lekarki, sprawdzała mi papierkiem lakmusowym i też nic. Stwierdziłam, że po prostu czasem mam taką bardziej mokrą wydzielinę i już.

Co do seksu, to ja mam szyjkę w porządku i nie słyszałam żadnego sprzeciwu w gabinecie. Sprzeciw to czasem ja wyrażam, bo przeważnie po orgazmie pobolewa mnie brzuch... :no:

moniSkaBe, współczuję... Mam nadzieję, że szybko znajdzie inną.

Witam:)
Miałam ponad 30 stron do nadrobienia:) Ale wszystko przeczytałąm, tylko nie pamiętam co miałąm odpisać. Mój pępek jest trochę wypukły, a brzuszek baaardzo swędzi
patinka,rybkai maborka trzymam kciuki
A co do seksu, u nas na pocżatku był zakaz, a teraz to się trochę boję o dzidzie, zresztą czuję się seksowna jak słoń:)
Ja dziś wstałam z okropnym bólem gardła, mój M mnie zaraził

Ja też mam czasami mokro i zamawiałam sobie te wkładki Bobo Safe - nic nie wykazały. Poza tym 2x leciałam nieterminowo do mojej lekarki, sprawdzała mi papierkiem lakmusowym i też nic. Stwierdziłam, że po prostu czasem mam taką bardziej mokrą wydzielinę i już.
Ze mnie to cieknie jak gdzieś wyjdę z domu, i dlatego nie ruszam się bez wkładki... a w domu to mogę nawet bez majtek chodzić:-p

Co do seksu, to ja mam szyjkę w porządku i nie słyszałam żadnego sprzeciwu w gabinecie. Sprzeciw to czasem ja wyrażam, bo przeważnie po orgazmie pobolewa mnie brzuch... :no:

Mi lekarz wyraził zgodę na seks, ale to ja już nie mam w ogóle ochotki, bo strasznie mnie lędźwia bolą, a poza tym mam taki ogromny brzuch, że mały wybór w pozycjach.. Ale mój M mnie do niczego nie namawia, cierpliwie czeka, aż sama mu zaproponuję... A najbardziej podobało mi się w noc poślubną... Położyliśmy się do łóżka, buzi buzi, mój Ł się rozochocił, a ja usnęłam:-p:-p hehe... śmiał się później, że gdybym nie zaczęła chrapać, toby się w ogóle nie skapnął, że odpłynęłam, hehe... I na śpiocha by mnie brał:-):tak::tak::tak:

moniSkaBe - współczuję z ta pracą. Chociaż tyle dobrego że od nowego roku - to dostanie więcej z bezrobocia. A jak to jest - jakieś pieniążki za zwolnienie mu sie nie należą? Nie znam się na tych przepisach - strasznie to pogmatwane

Też trzymam kciuki za dziewczyny.
Wogóle duzo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa. Ale z innych wątków pamiętam, że zawsze tak jest. Nie można ludzi spamiętać, a później tylko parę osób zostaje :dry::confused:

moniSkaBe współczuje....jak nie urok to sraczka :wściekła/y: ale dacie rade. Trzymam kciuki kochana :blink:

mloda_mamusia1 jeśli chodzi o wanienkę, czy ten leżaczek do wanny...ja osobiście mam wanienkę, a to dlatego że raz w DDTVN był właśnie o tym odcinek i mówili że najlepsze są wanienki (takie nie wyprofilowane najlepiej a szerokie). Wypowiadano się źle o tych leżaczkach...i w sumie sie nie dziwię....Ja tam wolę podtrzymywać maluszka w kąpieli ręką niż sie takim plastikowym fotelikiem wyręczać.
No ale jak zrobisz to już Twoja sprawa :-D

sex - o moja matko...mój ostatnio ma ochotę jak niedźwiedź na wiosnę :baffled:
sęk w tym że ja się boję...teraz podczas sexu to czuję się jak dziewica - taka ciasna jestem...a po 2 to mi się jakoś nie bardzo chce:-D

Kurczę muszę się dowiedzieć, gdzie u mnie w dzielnicy jest skrzynka na ubrania mopsu, bo znajoma przyniosła mi przed świętami pełną siatkę ciuszków, niektóre są tak poniszczone, że nie ma sensu, bym je próbowała doprać, i mam troszkę odrzutów, a żeby ich nie wyrzucać chciałam je wrzucić do skrzynki... Po co mam je wyrzucać, jak komuś się przydadzą, no nie? :-)

mloda_mamusia1 jeśli chodzi o wanienkę, czy ten leżaczek do wanny...ja osobiście mam wanienkę, a to dlatego że raz w DDTVN był właśnie o tym odcinek i mówili że najlepsze są wanienki (takie nie wyprofilowane najlepiej a szerokie). Wypowiadano się źle o tych leżaczkach...i w sumie sie nie dziwię....Ja tam wolę podtrzymywać maluszka w kąpieli ręką niż sie takim plastikowym fotelikiem wyręczać.
No ale jak zrobisz to już Twoja sprawa :-D
Dzięki za radę... :tak: A może taki materacyk piankowy do wanny normalnej ?

sex - o moja matko...mój ostatnio ma ochotę jak niedźwiedź na wiosnę :baffled:
sęk w tym że ja się boję...teraz podczas sexu to czuję się jak dziewica - taka ciasna jestem...a po 2 to mi się jakoś nie bardzo chce:-D

Powiem Ci, że gdy ostatnio z M uprawialiśmy seks, to było tak ciasno, że on od rAZU doszedł!!:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Ok mlody poszedl spac...a ja zaraz sie zabieram z farbowanie wloskow.. :)

no.. to i my dostalismy prezent na nowy rok.
Karol stracil prace... super..:baffled:
- OJEJJJJJJ
:-( to straszne....i jeszcze dzidzia niedllugo bedzie...ehhhh kazdy jeden szef mysli tylko o sobie..:cool:
Witam Was poniedziałkowo!:-):-)
Wczoraj byłam z Ł w Tesco, bo przypomniało mi się, że braknie mi mydełka bambino do prania, więc poszliśmy na rzeczy niemowlęcę... Mówię Wam dziewczyny jaka przecena!!! Ciuszki z Cherokee są poprzeceniane na -50%! Kupiłam 4 kaftaniko-bluzeczki pakowane po 2. Za jeden komplet zapłaciłam 10zł, a za drugi 17zł. Upatrzyłam sobie jeszcze za 29zł komplet 3 pajacyków, różnych kolorów, z kwiatuszkami naszytymi, itd., żałuję, że wczoraj zabrałam sobie tylko 30zł, bo tak to pokupowałabym małej jeszcze więcej. Komplecik z czapeczką, body, śpioszkami, niedrapkami i śliniaczkiem 28zł, a ja taki sam kupiłam za 36zł tylko bez metki Cherokee... :tak:
A więc pakujcie się dziewuszki do TESCO! A jakie fajne tramposzki fioletowe upatrzyłam sobie dla mojej małej... mięciutkie takie papetki.. zamiast sznurówki, to miały fioletową wstążeczkę, i kosztują 20zł!

A teraz piorę ciuszki żółte.. Ehh wczoraj prałam białe i różowe. Zajęło mi to równe 5 godzin. 2 prania godzinne białego, 3 prania godzinne różowego.. A tak mi się zdawało, że różowych ciuszków mam mało.. Tylko, że na razie piorę samą bawełnę, a welur jeszcze czeka...:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak myślicie, lepiej będzie kąpać dzidziusia w wanience, czy na tym plastykowym leżonku dla dzidziusia do wanny? Mam wanienkę, ale moja mama mi odradza, że nie potrzebna mi wanienka, bo w łazience mam za mało miejsca, by się rozkładać z wanienką, a poza tym u mnie w łazience jest najcieplej ze wszystkich pomieszczeń, więc dzidziusiowi nie będzie zimno, a co do ubierania małej do w łazience na automacie mogę sobie przewijak położyć i spokojnie ją w ciepłym przebierać... Bo zaś drzwi od łazienki są blisko drzwi wyjściowych i strasznie ciągnie gdzieś tam. Niby mieszkam na 4 piętrze, ale ciągnie, mimo, że okna wszystkie mam pozamykane...:confused::confused:

Ufff ale się rozpisałam!:dry:
- kochana ja kapalam malego w wanience i kupilam do tego taką gąbkową wkładke bo taki plastik to i zimny i jakas dziwna pozycja. a na tej gąbce sobie dzidzia lezy i jest cieplej i wygodniej bo miękko

Do góry