reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Karol wsciekly jak osa.
Bo pare planow wzielo w łeb. Mielismy w tym miesiacu kupowac wozek i Karol mial prawko dokonczyc..
no coz.. damy rade :-)
Bo pare planow wzielo w łeb. Mielismy w tym miesiacu kupowac wozek i Karol mial prawko dokonczyc..
no coz.. damy rade :-)
Molly_anna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ale zima za oknem
A ja idę dziś na basen. Miesiąc już nie chodziłam, bo raz ja byłam przeziębiona, raz mój mąż się rozłożył, a ostatnio koleżanka, z którą chodzę. I tak minęło.
Ale już się nie mogę doczekać, aż sobie popływam :-)
Ja też mam czasami mokro i zamawiałam sobie te wkładki Bobo Safe - nic nie wykazały. Poza tym 2x leciałam nieterminowo do mojej lekarki, sprawdzała mi papierkiem lakmusowym i też nic. Stwierdziłam, że po prostu czasem mam taką bardziej mokrą wydzielinę i już.
Co do seksu, to ja mam szyjkę w porządku i nie słyszałam żadnego sprzeciwu w gabinecie. Sprzeciw to czasem ja wyrażam, bo przeważnie po orgazmie pobolewa mnie brzuch...
moniSkaBe, współczuję... Mam nadzieję, że szybko znajdzie inną.
Ale zima za oknem
A ja idę dziś na basen. Miesiąc już nie chodziłam, bo raz ja byłam przeziębiona, raz mój mąż się rozłożył, a ostatnio koleżanka, z którą chodzę. I tak minęło.
Ale już się nie mogę doczekać, aż sobie popływam :-)
Ja też mam czasami mokro i zamawiałam sobie te wkładki Bobo Safe - nic nie wykazały. Poza tym 2x leciałam nieterminowo do mojej lekarki, sprawdzała mi papierkiem lakmusowym i też nic. Stwierdziłam, że po prostu czasem mam taką bardziej mokrą wydzielinę i już.
Co do seksu, to ja mam szyjkę w porządku i nie słyszałam żadnego sprzeciwu w gabinecie. Sprzeciw to czasem ja wyrażam, bo przeważnie po orgazmie pobolewa mnie brzuch...
moniSkaBe, współczuję... Mam nadzieję, że szybko znajdzie inną.
Witam
Miałam ponad 30 stron do nadrobienia Ale wszystko przeczytałąm, tylko nie pamiętam co miałąm odpisać. Mój pępek jest trochę wypukły, a brzuszek baaardzo swędzi
patinka,rybkai maborka trzymam kciuki
A co do seksu, u nas na pocżatku był zakaz, a teraz to się trochę boję o dzidzie, zresztą czuję się seksowna jak słoń
Ja dziś wstałam z okropnym bólem gardła, mój M mnie zaraził
Miałam ponad 30 stron do nadrobienia Ale wszystko przeczytałąm, tylko nie pamiętam co miałąm odpisać. Mój pępek jest trochę wypukły, a brzuszek baaardzo swędzi
patinka,rybkai maborka trzymam kciuki
A co do seksu, u nas na pocżatku był zakaz, a teraz to się trochę boję o dzidzie, zresztą czuję się seksowna jak słoń
Ja dziś wstałam z okropnym bólem gardła, mój M mnie zaraził
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ze mnie to cieknie jak gdzieś wyjdę z domu, i dlatego nie ruszam się bez wkładki... a w domu to mogę nawet bez majtek chodzićJa też mam czasami mokro i zamawiałam sobie te wkładki Bobo Safe - nic nie wykazały. Poza tym 2x leciałam nieterminowo do mojej lekarki, sprawdzała mi papierkiem lakmusowym i też nic. Stwierdziłam, że po prostu czasem mam taką bardziej mokrą wydzielinę i już.
Mi lekarz wyraził zgodę na seks, ale to ja już nie mam w ogóle ochotki, bo strasznie mnie lędźwia bolą, a poza tym mam taki ogromny brzuch, że mały wybór w pozycjach.. Ale mój M mnie do niczego nie namawia, cierpliwie czeka, aż sama mu zaproponuję... A najbardziej podobało mi się w noc poślubną... Położyliśmy się do łóżka, buzi buzi, mój Ł się rozochocił, a ja usnęłam hehe... śmiał się później, że gdybym nie zaczęła chrapać, toby się w ogóle nie skapnął, że odpłynęłam, hehe... I na śpiocha by mnie brał:-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
moniSkaBe - współczuję z ta pracą. Chociaż tyle dobrego że od nowego roku - to dostanie więcej z bezrobocia. A jak to jest - jakieś pieniążki za zwolnienie mu sie nie należą? Nie znam się na tych przepisach - strasznie to pogmatwane
Też trzymam kciuki za dziewczyny.
Wogóle duzo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa. Ale z innych wątków pamiętam, że zawsze tak jest. Nie można ludzi spamiętać, a później tylko parę osób zostaje
Też trzymam kciuki za dziewczyny.
Wogóle duzo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa. Ale z innych wątków pamiętam, że zawsze tak jest. Nie można ludzi spamiętać, a później tylko parę osób zostaje
moniSkaBe współczuje....jak nie urok to sraczka ale dacie rade. Trzymam kciuki kochana
mloda_mamusia1 jeśli chodzi o wanienkę, czy ten leżaczek do wanny...ja osobiście mam wanienkę, a to dlatego że raz w DDTVN był właśnie o tym odcinek i mówili że najlepsze są wanienki (takie nie wyprofilowane najlepiej a szerokie). Wypowiadano się źle o tych leżaczkach...i w sumie sie nie dziwię....Ja tam wolę podtrzymywać maluszka w kąpieli ręką niż sie takim plastikowym fotelikiem wyręczać.
No ale jak zrobisz to już Twoja sprawa
sex - o moja matko...mój ostatnio ma ochotę jak niedźwiedź na wiosnę
sęk w tym że ja się boję...teraz podczas sexu to czuję się jak dziewica - taka ciasna jestem...a po 2 to mi się jakoś nie bardzo chce
mloda_mamusia1 jeśli chodzi o wanienkę, czy ten leżaczek do wanny...ja osobiście mam wanienkę, a to dlatego że raz w DDTVN był właśnie o tym odcinek i mówili że najlepsze są wanienki (takie nie wyprofilowane najlepiej a szerokie). Wypowiadano się źle o tych leżaczkach...i w sumie sie nie dziwię....Ja tam wolę podtrzymywać maluszka w kąpieli ręką niż sie takim plastikowym fotelikiem wyręczać.
sęk w tym że ja się boję...teraz podczas sexu to czuję się jak dziewica - taka ciasna jestem...a po 2 to mi się jakoś nie bardzo chce
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Kurczę muszę się dowiedzieć, gdzie u mnie w dzielnicy jest skrzynka na ubrania mopsu, bo znajoma przyniosła mi przed świętami pełną siatkę ciuszków, niektóre są tak poniszczone, że nie ma sensu, bym je próbowała doprać, i mam troszkę odrzutów, a żeby ich nie wyrzucać chciałam je wrzucić do skrzynki... Po co mam je wyrzucać, jak komuś się przydadzą, no nie? :-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Dzięki za radę... A może taki materacyk piankowy do wanny normalnej ?mloda_mamusia1 jeśli chodzi o wanienkę, czy ten leżaczek do wanny...ja osobiście mam wanienkę, a to dlatego że raz w DDTVN był właśnie o tym odcinek i mówili że najlepsze są wanienki (takie nie wyprofilowane najlepiej a szerokie). Wypowiadano się źle o tych leżaczkach...i w sumie sie nie dziwię....Ja tam wolę podtrzymywać maluszka w kąpieli ręką niż sie takim plastikowym fotelikiem wyręczać.
Powiem Ci, że gdy ostatnio z M uprawialiśmy seks, to było tak ciasno, że on od rAZU doszedł!!
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ok mlody poszedl spac...a ja zaraz sie zabieram z farbowanie wloskow..
:-( to straszne....i jeszcze dzidzia niedllugo bedzie...ehhhh kazdy jeden szef mysli tylko o sobie..
- OJEJJJJJJno.. to i my dostalismy prezent na nowy rok.
Karol stracil prace... super..
:-( to straszne....i jeszcze dzidzia niedllugo bedzie...ehhhh kazdy jeden szef mysli tylko o sobie..
- kochana ja kapalam malego w wanience i kupilam do tego taką gąbkową wkładke bo taki plastik to i zimny i jakas dziwna pozycja. a na tej gąbce sobie dzidzia lezy i jest cieplej i wygodniej bo miękkoWitam Was poniedziałkowo!:-):-)
Wczoraj byłam z Ł w Tesco, bo przypomniało mi się, że braknie mi mydełka bambino do prania, więc poszliśmy na rzeczy niemowlęcę... Mówię Wam dziewczyny jaka przecena!!! Ciuszki z Cherokee są poprzeceniane na -50%! Kupiłam 4 kaftaniko-bluzeczki pakowane po 2. Za jeden komplet zapłaciłam 10zł, a za drugi 17zł. Upatrzyłam sobie jeszcze za 29zł komplet 3 pajacyków, różnych kolorów, z kwiatuszkami naszytymi, itd., żałuję, że wczoraj zabrałam sobie tylko 30zł, bo tak to pokupowałabym małej jeszcze więcej. Komplecik z czapeczką, body, śpioszkami, niedrapkami i śliniaczkiem 28zł, a ja taki sam kupiłam za 36zł tylko bez metki Cherokee...
A więc pakujcie się dziewuszki do TESCO! A jakie fajne tramposzki fioletowe upatrzyłam sobie dla mojej małej... mięciutkie takie papetki.. zamiast sznurówki, to miały fioletową wstążeczkę, i kosztują 20zł!
A teraz piorę ciuszki żółte.. Ehh wczoraj prałam białe i różowe. Zajęło mi to równe 5 godzin. 2 prania godzinne białego, 3 prania godzinne różowego.. A tak mi się zdawało, że różowych ciuszków mam mało.. Tylko, że na razie piorę samą bawełnę, a welur jeszcze czeka...:-zawstydzona/y:
Jak myślicie, lepiej będzie kąpać dzidziusia w wanience, czy na tym plastykowym leżonku dla dzidziusia do wanny? Mam wanienkę, ale moja mama mi odradza, że nie potrzebna mi wanienka, bo w łazience mam za mało miejsca, by się rozkładać z wanienką, a poza tym u mnie w łazience jest najcieplej ze wszystkich pomieszczeń, więc dzidziusiowi nie będzie zimno, a co do ubierania małej do w łazience na automacie mogę sobie przewijak położyć i spokojnie ją w ciepłym przebierać... Bo zaś drzwi od łazienki są blisko drzwi wyjściowych i strasznie ciągnie gdzieś tam. Niby mieszkam na 4 piętrze, ale ciągnie, mimo, że okna wszystkie mam pozamykane...
Ufff ale się rozpisałam!